Lista e numrave të telefonit të huasë

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e numrave të telefonit të huasë

Lista e numrave të telefonit të huasë është një koleksion i numrave celularë të njerëzve që kërkojnë kredi. Në fakt, këta persona kanë shfaqur interes për të marrë kredi nga kompanitë huadhënëse. Kështu, nëse keni një shërbim të tillë dhe kërkoni klientë, lista jonë e numrave të telefonit është ideale për ju. Tani mund të arrish njerëz që kanë më shumë gjasa të blejnë shërbimet e tua dhe të flasin drejtpërdrejt me ta. Prandaj, ju mund të maksimizoni përdorimin e kohës tuaj dhe të siguroni më shumë shitje dhe fitim për biznesin tuaj. Ju mund të bëni telemarketing drejt klientëve që janë të rëndësishëm dhe t'i konvertoni ato me lehtësi. Pra, mund të themi me besim se lista jonë e numrave të telefonit të kredisë do të jetë e dobishme për biznesin tuaj. 

Lista e numrave të telefonit të kredisë do të jetë një burim efikas për marketingun tuaj. Në fakt, do të sigurohet që të arrini dhe të ndërveproni me perspektivat më premtuese. Përveç kësaj, kontaktet pranuan të ndajnë numrat e tyre, kështu që klientët tanë janë të zgjedhur për ju. Ne kemi ndjekur gjithashtu të gjitha udhëzimet e GDPR gjatë krijimit të listës sonë, kështu që nuk do të përballeni as me ndonjë problem ligjor. 

Lista e numrave të telefonit të kredisë do t'ju ndihmojë të gjeni klientë për biznesin tuaj. Përveç kësaj, do t'ju ndihmojë ta bëni markën tuaj më të njohur për njerëzit. Kështu, ju mund të promovoni dhe shisni me këto kontakte. Përveç kësaj, ju mund të gjeni edhe kontaktet e njerëzve të lidhur me këtë biznes. Pra, lista jonë do t'ju lejojë të ndërveproni me bashkëmoshatarët tuaj dhe të bashkëpunoni. Me pak fjalë, biznesi juaj do të përparojë dhe fitimi do të rritet.  

Lista e numrave të telefonit celular të huasë

Lista e numrave të telefonit celular të kredisë ofron drejtimet më të mira b2c për telemarketing. Telemarketing mund t'ju sjellë shitje të reja dhe më shumë fitime me një kosto të ulët, kështu që është i dobishëm për të gjitha bizneset. Megjithatë, numrat aktivë celularë janë karburanti për telemarketing, kështu që ju duhet të blini një listë të mirë fillimisht. Përveç kësaj, lista juaj duhet të jetë e saktë dhe kontaktet duhet të jenë të rëndësishme. Në fakt, nëse lista juaj ka numra të rremë dhe joaktivë, do të humbasë kohën tuaj dhe do t'ju sjellë zero rezultate. Prandaj, duhet t'ua lini ekspertëve në treg, si Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit.  

Lista e numrave të telefonit celular të huazuar nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit është një listë e numrave celularë më të vlerësuar. Ne kemi kohë që shesim lista të verifikuara në treg, ndaj edhe emrin tonë e kemi fituar me shërbimin e ndershëm. Në fakt, shumica e klientëve tanë janë klientë të përsëritur sepse e dinë se mund të mbështeten tek ne. Prandaj, ju mund ta blini listën tonë pa asnjë shqetësim. Ju mund të merrni përgjigjet më aktive me listën tonë, sepse ne ndjekim hapa të rreptë për të ruajtur standardin e listave tona. Pra, ne mund të jemi opsioni juaj më i mirë për listën më të mirë të numrave të telefonit të kredisë në treg.

Lista e numrave të telefonit të huasë

Baza e të dhënave të numrave celularë të huasë

Baza e të dhënave të numrave celularë të huasë ka një koleksion të madh të klientëve b2c. Në fakt, drejtuesit janë shumë efektivë për të marrë klientë të rinj dhe ju mund të bëni të gjitha llojet e telemarketingut me listën. Gjithashtu ju lejon të arrini shumë njerëz me përpjekje shumë të ulëta, prandaj ju kursen kohë dhe burime. Përveç kësaj, ju mund të kryeni fushata për thirrje të ftohta, si dhe telefonata automatike me listën. Ne do t'ju ofrojmë numrat e telefonit të njerëzve që mund të jenë klientët tuaj të mundshëm. Kështu, marketingu juaj do të jetë më efikas dhe më frytdhënës me listën tonë të numrave të telefonit të kredisë.

Baza e të dhënave tona të numrave celularë mund t'ju sjellë rezultatin më të mirë nga fushatat tuaja të marketingut. Kjo është për shkak se ju mund të bëni promovime si për vlerën e markës ashtu edhe për shitjet me të. Për shembull, ju mund të promovoni ofertat tuaja me thirrje të ftohta. Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të reklamoni produktet dhe shërbimet tuaja me SMS me shumicë dhe fushata të automatizuara. Përveç kësaj, ne kemi gjithashtu një platformë të nivelit të lartë SMS me shumicë për fushatat tuaja, kështu që tani mund të arrini shumë klientë në një kohë të shkurtër. Me pak fjalë, lista jonë e numrave të telefonit do të rrisë shitjet dhe fitimin tuaj me shpejtësi.

Paketa e Biznesit

Shuma: 1 milion të dhëna

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 2,500

Pako e Vogël

Shuma: 500,000 Të dhënat

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 1,500

Paketa Provuese

Shuma: 100,000 Të dhënat

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Blini një numër telefoni për kredi

Blini klientë të numrit të telefonit të kredisë dhe filloni marketingun për klientët e mundshëm për biznesin tuaj. Ne do të sigurohemi që të merrni kontakte që do të jenë të dobishme për biznesin tuaj. Në fakt, ju mund të porosisni një listë më specifike që mund ta ndërtoni vetë në faqen tonë të internetit. Përveç kësaj, ju mund të kontrolloni cilësinë e numrave tanë të telefonit paraprakisht nga lista jonë e mostrave falas. Pra, ju mund të hiqni dorë nga të gjitha dyshimet tuaja dhe të porosisni listën tonë sot!

Blini klientë të numrit të telefonit të kredisë me një çmim të lirë nga faqja jonë e internetit. Ne po shesim mijëra kontakte për një çmim që ju mund ta përballoni me lehtësi. Përveç kësaj, mund të porosisni paketa të vogla me më pak kontakte me një çmim edhe më të ulët! Pra, nuk duhet të paguani për listën e plotë nëse nuk keni nevojë për kaq shumë kontakte. Shkurtimisht, mund të themi me krenari se lista jonë e numrave të telefonit të kredisë do t'ju japë cilësinë më të mirë për çmimin më të lirë!

Pyetje dhe përgjigje
Kur Numri i Telefonit celular udhëheq Adresën e Kontaktit Azhurnimi i fundit?

Sipas çdo muaji, ne përditësojmë listën e numrave të telefonit tonë celular të kontaktit. Dhe ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Në të njëjtën mënyrë, pasi merrnim të dhëna çdo muaj, ne i përditësuam ato. Ndonjëherë ne e bëjmë atë më herët dhe e përditësojmë atë.

Kur dorëzohet lista e numrave të telefonit celular?

Siç mund të shihet pas bërjes së porosisë brenda 4 orëve, ne ofrojmë listën e numrave tuaj të telefonit do t'ju dorëzohet. Siç e dini për kontaktet e personalizuara, listat e numrave celularë, na duhen maksimumi 72 orë për të krijuar të dhëna.

Cila është saktësia e numrit të telemarketingut?

Për më tepër, ne ju ofrojmë 95% të saktë numra celularë. Këtu, numri ynë i celularit të kontaktit është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri. Dhe do të përditësohet gjithmonë për herë të fundit.

Çfarë lloji të listës së numrave celularë ofroni?

Aktualisht, ne ofrojmë numrat e telefonit të biznesit dhe të dhënat e listës së numrave celularë të konsumatorëve. Nga ana tjetër, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron çdo listë kontaktesh që mund të jetë person, punonjës, punëkërkues, të papunë, studentë, si kushdo. Gjithashtu, ne ndërtojmë titullin e punonjësve dhe të dhënat e funksionit të tyre të punës. Siç e dini, nëse keni nevojë për ndonjë numër celulari, ne mund t'ju ofrojmë në çdo kohë.

A sjell kjo listë e telemarketingut epërsinë e shitjeve?

Sigurisht, lista jonë e telemarketingut sjell më të sakta që shitjet të udhëheqin për kompaninë tuaj.

A përdoret lista e numrave celularë në ndonjë platformë CRM?

Sigurisht, ju mund të përdorni listën e numrave celularë në çdo platformë CRM.

Pse te besoj?

Deri më tani jemi aktivë ku kemi filluar biznesin në vitin 2012. Në përgjithësi, ne jemi kompania e vetme më e madhe që ofrojmë për listën e numrave të telefonit. Jo vetëm kontakti telefonik, por edhe klienti do të marrë listën e plotë të kontakteve. Dhe ne jemi 24 orë në ditë. Dhe ne u lidhëm me GDRP që do t'ju ndihmojë me besim. Më e rëndësishmja, është vendi i parë ku merrni të gjithë listën e kontakteve që është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% fryrje shtesë në çdo listë numrash, atëherë ne do të zëvendësojmë numrin tonë të telefonit të marrë. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Në pjesën më të madhe, ne do t'ju ofrojmë Excel, CSV, XML Spreadsheet, format për listën e numrave të porositur të telemarketingut.

A ka leje lista e telefonave celularë?

Definitivisht, lista jonë e të gjithë numrave celularë të kontaktit është në bazë të lejes dhe gjithashtu kemi GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Po kështu, burimi i listës sonë të telemarketingut janë platforma të ndryshme. Prandaj, ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut vetëm nga faqet e besuara dhe burimet e zgjedhjes. Dhe padyshim, ne i ndërtojmë listat tona nga burime biznesi dhe burime konsumatore.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë listë numrash celularë?

Këtu, mund ta përdorni këtë listë të numrave të telefonit celular për të krijuar fushatat e marketingut në internet të SMS-ve të kompanisë suaj ose të thirrjeve të ftohta.

Lista e numrave të celularit është gati për të përdorur një qendër thirrjesh?

Sigurisht, lista e numrave tanë celularë është gati për t'u përdorur në qendrën e thirrjeve. Dhe nëse dëshironi të përdorni këtë listë të numrave celularë për të telefonuar qendrën, atëherë mundeni. Sepse ne jemi gjithmonë të gatshëm ta përdorim atë në çdo thirrje që mund të keni.

Drejtuesit e lidhur