Lista e Numrave të Telefonit në Singapor

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e Numrave të Telefonit në Singapor

Lista e numrave të telefonit të Singaporit është një burim i mirë i numrave të telefonit të banorëve të Singaporit. Është një arkiv autentik i numrave celularë në Singapor. Arkivi i numrave të telefonit të një vendi është thelbësor për promovimin e biznesit dhe marketingut në atë vend. Lista e numrave celularë të Singaporit është koleksioni më i mirë nga Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve. Ai përmban 95% numra kontakti autentikë dhe aktivë. Dosja është shumë e rëndësishme për ju nëse jeni një biznesmen në Singapor. Por ju ende keni nevojë për të edhe nëse doni të filloni një biznes këtu. Duke përdorur të dhënat, ju mund të kontaktoni një numër të madh njerëzish nga Singapori dhe të gjeni konsumatorët tuaj të synuar prej tyre.

Lista e numrave të telefonit të Singaporit është arkivi më i madh i të dhënave të kontaktit në Singapor. Pra, ju mund të arrini një grup të madh banorësh dhe t'i njoftoni ata për produktet dhe shërbimet tuaja. Për këtë, mund të bëni thirrje të ftohta dhe SMS me shumicë. Është një mënyrë shumë e thjeshtë reklamimi. Sa më shumë t'i prezantoni artikujt tuaj me njerëz të rinj, aq më shumë rriten shitjet tuaja. Ju mund të informoni klientët e synuar për ofertat tuaja promocionale dhe zbritëse përmes SMS me shumicë. Ju mund ta bëni atë në një kohë të shkurtër. Kjo sepse të dhënat tona janë të besueshme dhe të verifikuara. Mbi të gjitha, lista jonë e numrave të kontaktit të Singaporit është efektive për fushatën tuaj të suksesshme të telemarketingut. Kjo do të rrisë shitjet tuaja dhe do të sjellë fitim për biznesin ose kompaninë tuaj.

Lista e numrave celularë të konsumatorëve të Singaporit

Lista e numrave të telefonit Singapor

Lista e numrave celularë të Singaporit është një grup i plotë i numrave të kontaktit në Singapor. Është lista më e madhe e numrave të telefonit të prindërve B2C. Në listë do të gjeni numrat e celularëve të shumicës së njerëzve të Singaporit. Ai ju ofron të gjitha mënyrat për të arritur klientët tuaj të synuar. Si rezultat, ju mund të përhapni fushatën tuaj të marketingut në një masë të madhe. Kjo do t'ju ndihmojë të keni një bazë të madhe konsumatore. Pra, mund të thoni se mund të jetë një bekim për ju dhe kompaninë tuaj.

Në listën e numrave celularë të Singaporit, do të gjeni emrat e plotë të kontakteve, moshat, gjininë, adresën dhe profesionin. Ju gjithashtu mund t'i kërkoni këto të dhëna me një filtër. Meqenëse, duke qenë një sajt i madh, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit ka një rrjet të gjerë dhe shumë burime të besueshme. Kështu që ata mbledhin të dhëna nga shumë burime të besuara online dhe offline. Madje, ata verifikojnë çdo të dhënë për t'u siguruar që nuk ka të dhëna të pavlefshme dhe joaktive. Pra, mund të jeni të sigurt se të dhënat tona janë më të sakta dhe të përdorshme.

Sidoqoftë, lista e numrave të telefonit celular të Singaporit është numri kryesor i kontaktit i mbledhur nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit. Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania lider në botë. Është i famshëm për shitjen e numrave të telefonit. Ne kemi shitur listat e numrave të telefonit për shumë vite. Për më tepër, ne kemi në rezervë numra celularë nga mbi 100 vende. Këto janë origjinale dhe të disponueshme për të gjithë. Përveç kësaj, ne ofrojmë këtë bazë të dhënash me cilësi të lartë me një çmim të ulët.

Paketa 8 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 8 Milion

Çmimi: $ 6500

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 2500

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Çmimi: $ 1000

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 700

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 250

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 100 dollarë

Shkarkoni Mostrën Falas

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Singaporit

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur