Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e Numrave të Telefonit në Brazil

Lista e numrave të telefonit të Brazilit është një nxitës biznesi. Në fakt, ju mund të kontaktoni brazilianët me listën e numrave celularë të Brazilit. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ngarkon një çmim të ulët për këtë listë të numrave të telefonit celular. Le të flasim për atë që merrni në listën e numrave të telefonit të Brazilit. Para së gjithash, Brazili ka shumë qytete, duke përfshirë Sao Paulo, Rio de Janeiro, Brasilia, Salvador, Fortaleza, Belo Horizonte, Manaus dhe Curitiba shumë të tjera. Ju gjithashtu mund të zbuloni numrin e klientëve realë në këto qytete. Për të bërë telemarketing në Brazil, ju nevojitet një numër i saktë celulari Brazilian. Pas kësaj, bëni gjënë e duhur me marketingun me SMS dhe thirrjet e ftohta. Ata do të zgjedhin produktin ose shërbimin tuaj me siguri. Në fakt, ky produkt është shitur nga Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve, që nga viti 2012.

Gjithashtu, ne po shtojmë disa informacione në listën e numrave të telefonit të Brazilit. Në të njëjtën mënyrë, listat e telefonave të klientëve, emrat, adresat, vendet dhe kodet postare. Në fakt, ju gjithashtu mund të bëni porosi vetëm vetë. Pasi baza e të dhënave më të fundit të postimeve të marrë kërkesat, ne do të bëjmë listën e numrave celularë të Brazilit. Nevojitet një bazë të dhënash e saktë e numrave të telefonit që të funksionojë një plan marketingu. Nga ana tjetër, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit ju jep informacion që është më shumë se 95% i saktë. Ne kurrë nuk i shkurtojmë shërbimet për shkak të kostos së tij. Gjithashtu, i gjithë informacioni që mbledhim vjen nga burime të besueshme, siç kërkohet nga GDPR.

0 milion
Numrat celularë të Brazilit

Lista e numrave të telefonit të konsumatorëve në Brazil

Lista e Numrave Mobile të Brazilit

Mund të gjeni listën e numrave celularë të Brazilit dhe listën e numrave të telefonit të klientëve të Brazilit. Gjithashtu, mund të vendosni filtra në listën e numrave të telefonit të Brazilit. Por sigurohuni që mund të bëni marketing më të mirë nëse blini listën e numrave celularë të Brazilit. Kjo bazë të dhënash përdoret nga shumë klientë të bazës së të dhënave më të fundit të postimeve. Lista e numrave të telefonit të Brazilit do t'ju dërgohet përfundimisht në format Excel ose CSV. Pra, është e lehtë të përdorim të dhënat tona me ndonjë nga mjetet më të reja CRM. Por nëse keni një CRM të vjetër, mund të dërgoni një të ri. Ne jemi këtu për të bërë një listë të numrave të telefonit të Brazilit për ju.

Pra, lista e numrave celularë të Brazilit është një mënyrë për të tregtuar dhe rritur një biznes. Ju gjithashtu mund të njiheni më mirë me njerëzit e Brazilit. Gjëja më e rëndësishme është që Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit merr informacionin e saj nga burime në Brazil. Në fakt, ata e marrin atë nga vende reale si lojërat në internet, tregtia elektronike, shitja me pakicë dhe shumë më tepër. Më pas, ne bëjmë listën e numrave të telefonit të Brazilit sipas GDPR. Ne kemi gjithashtu certifikimin CAN-Spam. Përfundimisht, brazilianët janë shumë aktivë dhe kanë një qëndrim pozitiv.

Blini listën e numrave të telefonit celular në Brazil

Blini listën e numrave të telefonit celular të Brazilit nga Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve. Sepse ne jemi një nga kompanitë që njerëzit i besojnë. Pra, ne kemi shitur të dhëna për më shumë se dekada. Nëse na kërkoni listën e numrave të telefonit të Brazilit. Mund t'jua dërgojmë brenda pak minutash. Por ne do t'i kontrollojmë të dhënat. Përpara se të dërgojmë listën e numrave celularë të Brazilit. Përpara se ta dërgojmë listën, e kontrollojmë si me kompjuter ashtu edhe me sy njeriu. Kjo do të thotë, ne kurrë nuk e ulëm cilësinë për të kursyer para.

Pra, blini menjëherë listën e numrave të telefonit celular të Brazilit. Në realitet, baza e fundit e të dhënave të postimeve siguron ROI-në tuaj. Për më tepër, ju mund të kontaktoni profesionistët tanë të të dhënave 24/7. Sepse ata do të bëjnë listën tuaj të numrave të telefonit në Brazil. Edhe ata dëgjojnë udhëzimet që ju u jepni. Më e rëndësishmja, ju mund të ndani planin tuaj të marketingut. Nëse doni të dini se si të përdorni sa më mirë numrin e telefonit celular të Brazilit.

Në bazën e të dhënave më të fundit të postimeve, tani mund të gjeni dhe blini listën e numrave celularë të Brazilit. Ne po e shesim këtë listë të numrave të telefonit me një çmim që funksionon edhe për të gjithë biznesin. Por Baza e të Dhënave të fundit të Postimeve nuk jep kurrë shërbim të keq vetëm sepse kushton shumë. Në fund, nëse doni të realizoni një plan marketingu. Pra, ka shumë qytete kryesore në Brazil. Por marketingu me SMS është një mënyrë e mirë për të përdorur listën e numrave të telefonit në Brazil.

Paketa 20 Milionë

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 20 Milion

Çmimi: $ 20,000

Paketa 5 Milionë

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 5 Milion

Çmimi: $ 7,500

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

  • Emri i personit të kontaktit
  • adresa e kontaktit
  • Numri i telefonit
  • Zgjedhin në datën

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 1 Milion

Para Çmimit

Çmimi: $ 2,500

Çmimi i ri

$ 1500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 500,000

Çmimi: $ 1000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 100,000

Çmimi: $ 350

Paketa 10K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 10000

Çmimi: $ 150

Merrni Shembullin e Shkarkimit Falas

Numri i telefonit celular në Brazil

Numri i celularit brazilian, që duhet të keni. Sepse është e lehtë të drejtosh fushata marketingu. Prandaj, nëse blini një listë numrash telefoni në Brazil, mund të filloni gjithashtu telemarketing. Përfundimisht, mund të dërgoni mesazhe marketingu SMS dhe të bëni thirrje të ftohta me të. Gjëja më e rëndësishme është se lista e numrave celularë të Brazilit është një nga produktet më të njohura. Ju mund të blini listën e numrave të telefonit celular të Brazilit nga Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve. Mënyra e vetme që një biznes të rritet është ta tregtoni atë. Dhe në Brazil, është e lehtë të drejtosh një biznes të mirë. Nëse keni një listë reale dhe të saktë të numrave të telefonit të Brazilit.

Së fundi, numri i telefonit celular të Brazilit është i disponueshëm me çmim me shumicë. Nuk mund të jetë e vështirë me mbështetjen e drejtpërdrejtë të bazës së të dhënave të postimeve më të fundit. Meqenëse ne punojmë gjatë gjithë kohës. Ju gjithashtu mund të flisni me ekspertët tanë të të dhënave në lidhje me numrin e telefonit celular të Brazilit në çdo kohë. Nga kudo në botë, është e lehtë të shkosh në bazën tonë të të dhënave. Në fakt, ju mund të paguani për një numër telefoni celular Brazili me çdo metodë që ju pëlqen. Ju gjithashtu mund t'u tregoni të gjithëve në Brazil për markën, produktin ose shërbimin tuaj. Duke përdorur këtë listë të numrave të telefonit të Brazilit. Së fundi, me bazën e fundit të të dhënave të postimeve. Telemarketing, marketing me SMS dhe telefonata të ftohta janë të gjitha më të lehta për t'u bërë.

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur