Lista e Numrave të Telefonit në Rusi

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania më e madhe e ofruesit të bazës së të dhënave. Ne kemi më shumë se 300 milionë listë emailesh të biznesit (b2b) dhe bazën e të dhënave të emaileve të 400 milionë konsumatorëve (b2c). Gjithashtu 5 miliardë të dhëna për numrat e telefonit celular. Dhe 2 miliardë të dhëna të përdoruesve të whatsapp. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron gjithmonë të dhëna të sakta dhe të freskëta. Ne do t'ju ofrojmë të dhëna të vlefshme 100% të sakta. Të gjitha të dhënat tona janë zgjedhja e dyfishtë dhe baza e lejes.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.  

Lista e Numrave të Telefonit në Rusi

Lista e numrave të telefonit të Rusisë mund t'ju ndihmojë me marketingun. Në fakt, pa listën e numrave celularë të Rusisë nuk mund të lidheni me rusishten. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve po ofron numrin e telefonit celular të Rusisë me një çmim të ulët. Pra, ju mund të kurseni paratë tuaja. Edhe duke përdorur listën e numrave të telefonit të Rusisë, mund të gjeneroni klientë b2c. Pas kësaj, ju mund të lëshoni produktin ose shërbimin tuaj. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është vendi ku mund të gjeni numrin e telefonit celular të Rusisë. Stafi ynë kontrollon dhe mbledh të dhënat nga faqet dhe platformat e besuara. Përveç kësaj, lista e numrave të telefonit të konsumatorit, lista celulare, emri, adresa, shteti dhe kodi postar. Mund të bëni edhe porosi me porosi.

Për më tepër, në listën e numrave të telefonit të Rusisë mund të merrni numra telefoni të qyteteve të tjera në Rusi. Të tilla si Moska, Shën Petersburg, Novosibirsk, Yekaterinburg, Kazan dhe shumë qytete të tjera. Pra, ju mund të mësoni njerëzit për Rusinë. Nëse thjesht blini listën e numrave të telefonit celular të Rusisë. Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania më e madhe dhe më e njohur në botë. Sepse ne ofrojmë listën e numrave celularë të Rusisë me një çmim të ulët. Ju mund të merrni një listë të numrave celularë të pastër dhe funksionalë nga Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve.

Përfundimisht, lista e numrave të telefonit të Rusisë nga Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është një shërbim me pagesë. Pra, mund të blini listën e numrave të telefonit celular të Rusisë nga faqja jonë. Në listë, ne kemi kaq shumë gjëra për të ofruar. Kjo do t'ju ndihmojë të merrni drejtime për shitjet B2C. 

Lista e numrave celularë të konsumatorëve të Rusisë

Lista e numrave celularë të Rusisë

Lista e numrave celularë të Rusisë, baza e fundit e të dhënave të postimeve nuk është prezantuar kohët e fundit. Që nga viti 2012, ne po shesim këtë numër telefoni celular në Rusi. Prandaj, ne po i shërbejmë listës së numrave të telefonit të Rusisë me një çmim me shumicë. Baza e fundit e të dhënave të postimeve do t'ju dërgojë këtë bazë të dhënash pas verifikimit në dy drejtime. Ndërkohë, mund ta përdorni për Telemarketing, SMS Marketing dhe Thirrje të Ftohtë. Më e rëndësishmja, eksperti ynë për të dhënat mund t'ju ndihmojë me planin tuaj të marketingut në çdo kohë.

Për më tepër, lista e numrave celularë të Rusisë është më shumë se 95% e saktë. Pra, pas blerjes nga Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve. Ju thjesht mund të ngarkoni të dhënat tuaja në një zgjidhje CRM. Prandaj, në listën e numrave të telefonit rus po marrim më shumë kërkesa. Sepse në Rusi nuk është mjaft e lehtë të përhapësh produktin tënd. Por ekipi i ekspertëve të të dhënave të bazës së të dhënave më të fundit të postimeve e bën të lehtë. Ne mbledhim të dhënat nga platformat e konsumatorëve online dhe offline.

Pastaj vendoseni në një listë sipas GDPR. Pra, mund të filloni marketingun pasi të keni blerë listën e numrave të telefonit të Rusisë. Do të merrni gjithashtu një adresë postare, një numër telefoni dhe shumë më tepër informacion. Ju madje mund të shtoni filtrat tuaj. Pra, lista e numrave celularë të Rusisë do të ndryshojë mënyrën se si i bëni gjërat.

Paketa 20 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 20 Milion

Çmimi: $ 18000

Paketa 5 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 5 Milion

Çmimi: $ 4500

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 2500

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Çmimi i ri

$1000

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 700

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 250

Paketa 10K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 10,000

Çmimi: $ 100

Shkarkoni Mostrën Falas

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Rusisë
Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur