Lista e Numrave të Telefonit në Indonezi

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e Numrave të Telefonit në Indonezi

Lista e numrave të telefonit të Indonezisë mund t'ju bëjë të merrni rezultatin më të mirë për marketing. Ju lutemi kontaktoni faqen e fundit të bazës së të dhënave të postimeve nëse dëshironi të dëshironi këtë listë të numrave të telefonit. Ju mund të bëni biznes me audiencën e synuar të këtij vendi përmes fushatës. Ekziston numri i celularit të Indonezisë; ju mund të merrni nga faqja jonë e internetit, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve. Në pjesën më të madhe, ne japim çdo lloj liste pas verifikimit të shumëfishtë. Atje, ne do t'ju sigurojmë se duhet të merrni këtë listë të numrave të telefonit celular indonezian pasi të verifikoni me ne. Për momentin, nëse ndiheni lehtë, atëherë varuni nga ne. Pastaj kjo listë ju përmban me partnerë të mundshëm biznesi indonezianë.

Për më tepër, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit është një nga ofruesit më të besuar të listës së telefonit në tregun online. Në fakt, ne gjithmonë sigurojmë që lista jonë të mos përmbajë numra të padobishëm. Prandaj, ne vazhdimisht verifikojmë listën tonë çdo javë dhe mujore. Për më tepër, ekipi ynë i ekspertëve të faqes sonë të internetit përdor të dhëna të besueshme për të gjetur numrat. Këtu, lista jonë e numrave të telefonit në Indonezi do të jetë një normë saktësie 95% dhe numrat më pak joaktivë. Kjo është arsyeja pse ju mund të jeni të sigurt se lista që blini do t'i vlejë paratë dhe kohën. Pra, blini listën tonë të numrave të telefonit celular në Indonezi sot për të rritur shitjet e biznesit tuaj.

Lista e numrave celularë të konsumatorëve të Indonezisë

Lista e numrave të telefonit të Indonezisë

Lista e numrave celularë të Indonezisë mund të jetë një burim i shkëlqyeshëm për marketing. Ne do të themi se kjo listë do të jetë baza e të dhënave më e dobishme e kontakteve nëse merrni një listë të ligjshme. Atje, ju mund të mbështeteni në bazën e fundit të të dhënave të postimeve dhe mund të merrni listën e ligjshme të numrave të telefonit. Marrja e listës së numrave celularë të Indonezisë nga ne do të ndihmojë fushatat tuaja të telemarketingut. Më e rëndësishmja, ekipi ynë i përkushtuar punon shumë për t'ju ofruar të dhëna 100% më të sakta. Po aq e rëndësishme, nëse merrni nga ne, atëherë duhet të merrni komente dhe mund të kontaktoni audiencën kërkuese.

Si rezultat, faqja e internetit më e fundit e bazës së të dhënave të postimeve ju sfidon që duhet të merrni një listë të vërtetë kontaktesh. Prandaj, lista jonë e numrave të telefonit në Indonezi do të jetë një bazë e të dhënave jo e padëshiruar. Nëse dëshironi të bëni fushatë në Indonezi për produktin e biznesit tuaj, atëherë ju nevojiten këta numra aktivë. Tani, ne do të sigurojmë që ju të merrni një listë autentike dhe të freskët nga ne. Për këtë arsye, Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit nuk bën kurrë kompromise me listën ose informacionin e gabuar. Për kënaqësinë tuaj, ju mund të vizitoni faqen tonë të internetit latestdatabase.com. Më pas, mund të shihni dhe të merrni një ide të qartë se sa e ligjshme dhe e besueshme është faqja jonë e internetit.

Në listën e numrave të telefonit të Indonezisë, do të merrni klientët më të mirë me çmimin më të ulët. Po kështu, këtu mund të themi se një numër i saktë telefoni mund të ndikojë në rezultatin e shkëlqyer të një fushate marketingu. Nëse lista juaj është e besueshme, atëherë ajo mund t'ju sjellë drejtime të reja në vetëm një kohë të shkurtër.

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

  • Emri i personit të kontaktit
  • adresa e kontaktit
  • Numri i telefonit
  • Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Para Çmimit

Çmimi: $ 2500

Çmimi i ri

$1500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 1000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 10,000

Çmimi: $ 150

Shkarkoni mostrën falas të Indonezisë

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Indonezisë

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur