Lista e Numrave të Telefonit në Filipine

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e Numrave të Telefonit në Filipine

Lista e numrave të telefonit të Filipineve mund t'ju ndihmojë të rriteni në Filipine. Pra, Quezon City, Manila, Davao City, Caloocan, Cebu City, Zamboanga City dhe Taguig. Lista ka gjithashtu bazat e të dhënave të numrave celularë për qytetet Antipolo, Pasig dhe Cagayan de Oro. Për shembull, lista e numrave të telefonit të Filipineve në bazën e të dhënave më të fundit të postimeve është një produkt popullor. Që nga viti 2012, ne e shesim këtë artikull. Gjithashtu, lista e numrave celularë të Filipineve ka më shumë informacion. Rreth përdoruesve të tij sesa thjesht numrat e tyre të telefonit celular. Aty thuhet emrat e tyre, vendi ku jetojnë dhe kodet e tyre postare. Pra, ekspertët në bazën e fundit të të dhënave të postimeve po përditësohen rregullisht.

Gjithashtu, mund të përdorni listën e numrave të telefonit të Filipineve për të bërë telemarketing. Në fakt, rezultatet më të mira mund të vijnë nga marketingu me SMS dhe telefonatat e ftohta. Sepse Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit ofron informacion që është më shumë se 95% i saktë. Nga ana tjetër, ju mund të blini listën e numrave të telefonit celular të Filipineve për një çmim të ulët. Pra, ju mund të arrini klientët e vërtetë nëse blini një numër telefoni celular në Filipine.

Në treg, lista e numrave të telefonit të Filipineve është shumë e njohur për momentin. Kjo do të thotë që Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit ju jep më shumë sesa thjesht një listë numrash telefoni. Pra, blini listën e numrave të telefonit celular të Filipineve nga ne. Ne japim numrin e telefonit të personit, adresën e emailit, emrin, mbiemrin, gjininë, moshën, vendndodhjen dhe shumë më tepër.

Lista e numrave celularë të konsumatorëve të Filipineve

Lista e numrave celularë të Filipineve

Lista e numrave celularë të Filipineve Baza e të dhënave më të fundit të postimeve nga burime me reputacion. Në fakt, ne përpiqemi të ndjekim GDPR kur mbledhim listën e numrave të telefonit të Filipineve. Edhe të dhënat tona janë miratuar nga ligji CAN-Spam. Për shkak të kësaj, ju mund të bëni lehtësisht punë marketingu nëse blini një listë të numrave të telefonit celular të Filipineve. Gjithashtu, ekspertët e të dhënave në bazën e të dhënave të fundit të postimeve punojnë gjatë gjithë kohës. Ju lehtë mund të flisni me ta se si të përmirësoni planin tuaj të marketingut.

Gjithashtu, ju mund të përdorni listën e numrave celularë të Filipineve për çdo qëllim. Shumica e klientëve të bazës së të dhënave më të fundit të postimeve e përdorin atë për drejtime b2c. Mbi të gjitha, pa marrë drejtime nga B2C. Një plan i mirë marketingu që nuk mund ta realizoni. Në këtë rast, Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit mund t'ju ndihmojë të kurseni para dhe kohë. Pra, blini listën e numrave të telefonit celular të Filipineve dhe filloni të bëni telemarketing. Aktualisht, marketingu me SMS funksionoi shumë mirë edhe me listën tonë të numrave të telefonit në Filipine.

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 2500

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Çmimi: $ 1000

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 700

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 250

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 100 dollarë

Shkarkoni Mostrën Falas

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Filipineve

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur