AF SQ AR HY BE BG CA NY ZH-CN ZH-TW CO HR CS DA NL EN EO ET TL FI FR GL KA DE EL HI HU ID GA IT JA JW KM KO KY LO LA LV LT LB ML NO PS PL PT RO RU SK SL ES SV TH TR UK UZ VI ZU

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e Numrave të Telefonit në Suedi

Lista e numrave të telefonit të Suedisë është arkivi i numrave të telefonit të Suedisë. Ai përmban numrat e kontaktit të njerëzve që jetojnë në vend. Është një grup autentik i të dhënave në Suedi. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ka formuluar këtë listë të numrave celularë të drejtuesve kryesorë B2C. Në thelb, ne ofrojmë 95% të dhëna të vlefshme dhe aktive. Ky skedar është thelbësor për ju nëse zotëroni një biznes në Suedi. Megjithatë ju duhet ende nëse dëshironi të jeni një sipërmarrës ose të filloni një biznes të ri në Suedi. Skedari ynë i të dhënave do t'ju ndihmojë të krijoni klientë të rinj.

Lista e numrave të telefonit të Suedisë megjithatë do të jetë e dobishme për ju. Duke përdorur këtë arkiv të numrave celularë, ju mund të arrini miliona suedezë në një kohë të shkurtër. Prandaj, ju mund të gjeni dhe zgjidhni lehtësisht konsumatorët tuaj të synuar midis tyre. Kështu, ju mund të arrini informacionin për produktet dhe shërbimet tuaja te një numër i madh njerëzish. Sa më shumë njerëz të njohin artikujt tuaj, aq më shumë do të rriten shitjet tuaja. Kjo ndodh sepse ata mësojnë pse u duhen artikujt tuaj dhe si mund t'i ndihmojnë. Në fund të fundit, kjo do të gjenerojë më shumë shitje dhe do të rrisë rentabilitetin e biznesit tuaj. 

Latest Mailing Database është një kompani e njohur në botë. Është më i njohur për bazën e të dhënave të besueshme dhe autentike. Ne kemi shitur bazën e të dhënave për një kohë të gjatë. Përveç kësaj, ne kemi në rezervë listat e numrave të telefonit të mbi 100 vendeve. Të gjitha të dhënat që ne ofrojmë janë 95% të vërteta dhe të sakta. Kjo do t'ju ndihmojë të mbledhni më shumë drejtime.

0 milion
Numrat e telefonit në Suedi

Lista e të dhënave të numrit celular të konsumatorit të Suedisë

Lista e numrave të telefonit të Suedisë

Lista e numrave celularë të Suedisë është një bazë të dhënash e shkurtër e numrave të kontaktit të konsumatorëve në Suedi. Është skedari më i besueshëm i numrit të telefonit. Për më tepër, është mbledhja më e madhe e të dhënave nga biznesi tek konsumatori. Për më tepër, mund të përdorni numrat celularë në listë për thirrje të ftohta dhe SMS me shumicë. Telemarketing është një nga më efektivët dhe kështu, dhe ju mund të informoni ofertat tuaja promocionale dhe zbritjet e reja për klientët tuaj të fokusuar përmes thirrjeve të ftohta. Në mënyrë të ngjashme, mund të dërgoni mesazhe oferta në një grup të madh në të njëjtën kohë.

Lista e numrave celularë të Suedisë përfshin informacione të tjera kontakti përveç numrave celularë. Për shembull, kontakton emrat e plotë, moshat, gjininë, adresën, profesionin, etj. Do të merrni gjithashtu lehtësira për të filtruar kërkimin tuaj. Mbi të gjitha, ju do të arrini të gjitha mënyrat për të arritur audiencën tuaj në listën tonë të numrave të telefonit. Për më tepër, ne mbledhim të dhëna nga shumë burime të besuara online dhe offline. Vini re se, ne i shesim të dhënat tona të konsumatorëve me një çmim të arsyeshëm se të tjerët. Pra, blini listën tonë të numrave të telefonit në Suedi sot dhe vëzhgoni se si biznesi juaj rritet shpejt.

Blini listën e numrave të telefonit celular në Suedi

Lista e numrave të telefonit celular Blej Suedi është e rëndësishme për të promovuar çdo fushatë biznesi në Suedi. Në ditët e sotme, telemarketing është një nga strategjitë më të njohura të marketingut. Ju lehtë mund t'i reklamoni produktet tuaja për mijëra njerëz. Fushatat e thirrjeve të ftohta dhe SMS-ve e bëjnë më të lehtë. Duke arritur klientët tuaj të synuar, ju mund t'i bindni ata të blejnë nga ju. Është e mundur kur keni një listë të gatshme të numrave të telefonit. Për këtë, nëse dëshironi të bëni një listë të numrave të telefonit celular të banorëve të Suedisë me dorë/me dorë, do t'ju marrë kohë. Gjithashtu do të konsumojë energji. Në këtë rast, mund të blini një listë të gatshme të numrave të telefonit. Ka shumë shitës të besuar në treg si ne. Mund ta merrni nga ne, Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve. Ne shesim listat e numrave të telefonit me një çmim shumë të ulët. 

Sidoqoftë, ekipi i bazës së të dhënave më të fundit të postimeve u siguron klientëve autenticitetin në lidhje me të dhënat e tyre. Së pari, ne mbledhim të dhëna nga burime të besueshme. Më pas, ne përditësojmë të gjitha të dhënat në baza të rregullta. Nëse ndonjë numër telefoni gjendet joaktiv ose i pavlefshëm, ne e fshijmë atë nga lista. Ne sigurohemi që klientët tanë përpara dorëzimit që çdo e dhënë është 95% e besueshme dhe e aksesueshme. Ai patjetër do të promovojë fushatën tuaj të marketingut dhe do të rrisë ROI (Kthimi në Investim).

Paketa 10 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 10 Milion

Çmimi: $ 10,000

Paketa 5 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 5 Milion

Çmimi: $ 7,500

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Para Çmimit

Çmimi: $ 2,500

Çmimi i ri

$ 1500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 1000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosi për Paketën e Gjurmëve

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 10,000

Çmimi: $ 150

Shkarkoni Mostrën Falas

Numri i telefonit celular të Suedisë

Numri i telefonit celular të Suedisë është një rrugë efektive për t'u lidhur me njerëzit e Suedisë. Ju nevojitet për të promovuar markën tuaj dhe fushatat e marketingut. Ju sigurojmë se do të përfitoni prej tij. Kjo do të rrisë drejtimin tuaj të shitjeve dhe do të krijojë një bazë të gjerë konsumatore. Kjo përfundimisht përmirëson të ardhurat e kompanisë suaj. Megjithatë, lista jonë e numrave të telefonit në Suedi është tani gati për ju. Mund ta shkarkoni menjëherë. Skedari është i disponueshëm në format Excel dhe ose CSV që mund ta përdorni në programin tuaj CRM.

Më në fund, numrat e telefonit të ofruar nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit janë 95% të sakta dhe të disponueshme. Sidoqoftë, nëse përballeni me ndonjë problem me të dhënat, na njoftoni menjëherë. Ne kemi një ekip mbështetës 24/7. Ju mund të merrni mbështetje sa herë që ju nevojitet. 

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur