Lista e numrave të telefonit në Japoni

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e numrave të telefonit në Japoni

Lista e numrave të telefonit në Japoni është e rëndësishme për drejtimin e fushatave telemarketing në të gjithë Japoninë. Telemarketing, marketing me SMS dhe thirrje të ftohtë janë metodat kryesore të marketingut. Megjithatë, njerëzit tani kanë shumë opsione marketingu. Ka shumë opsione të marketingut në internet. Mund të tregtoni përmes Facebook, Instagram, ne-chat, WhatsApp, etj. Por telemarketing është më i suksesshmi nga të gjithë. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ju ofron një listë autentike të numrave të telefonit në Japoni me një çmim shumë të ulët. Pra, kaloni nëpër bazën e të dhënave të numrave të telefonit celular për të arritur më shumë.

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është këtu për konsumatorët. Ne ju ofrojmë listën më të mirë të numrave të telefonit në Japoni. Faqja jonë e internetit mund t'ju garantojë se shërbimi ynë do t'ju japë kënaqësi të plotë. Gjithashtu, nuk keni nevojë të kërkoni ndonjë uebsajt tjetër. Pra, blini paketat tona.

Më e rëndësishmja, ne u ofrojmë klientëve tanë të dhënat më të besueshme. Për më tepër, informacioni i saktë i kontaktit është krenaria jonë. Kjo listë kontaktesh është e përkryer për biznesin tuaj. Lista e numrave të telefonit në Japoni është për të gjithë. Çdokush mund të marrë këto të dhëna të numrit të telefonit celular duke përmbushur disa hapa të thjeshtë. Sigurisht, ne e mbajmë atë kaq të lehtë. Mund të kërkoni për më shumë faqe interneti. Por është një garanci që ju nuk do të merrni të dhëna të reja si ne. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është më se e përsosur. Ne sigurohemi që të gjitha detajet që ofrojmë janë të sakta. Në rast informacioni të gabuar, ne jemi këtu për të marrë përgjegjësinë e plotë. Pra, besoni në ne. Merrni shërbimin tonë dhe rrituni më shumë.

Lista e numrave celularë të konsumatorëve të Japonisë

Lista e numrave të telefonit në Japoni

Gjithsesi, lista e numrave celularë të Japonisë përfshin të gjitha të dhënat e përditësuara. Është një bazë e të dhënave e saktë e kontakteve të njerëzve japonezë. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është këtu për ju nëse dëshironi të blini listën e numrave celularë në Japoni. Sepse për fushatat SMS ose telemarketing të kompanisë suaj, tani është më e mira. Pastaj merrni bazën e të dhënave të listës sonë të numrave të telefonit në Japoni. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve do t'ju japë të gjitha të dhënat e pastra dhe 100% të sakta. 

Sidoqoftë, lista e numrave celularë të Japonisë përmban vetëm të dhëna aktive. Gjithashtu, numrat celularë të kontaktit të njerëzve të vërtetë. Supozoni se dëshironi të merrni ndonjë të dhënë specifike të qytetit ose shtetit. Thjesht na tregoni. Ne do t'ju japim një listë të numrave të telefonit të synuar të qytetit ose shtetit. Baza e të dhënave të listës së telefonave të konsumatorëve në Japoni e bën atë të lehtë. Ju mund të gjeni klientë thelbësorë me këtë. Kjo mund t'ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj. Është një bazë të dhënash e përgjegjshme pasi mund të mësoni dhe urdhëroni shpejt. Ai gjithashtu ka fleksibilitet të integruar për ju. Prandaj, do të ngushtojë kërkimin dhe objektivin tuaj. Ju do të jeni në gjendje të përdorni perspektiva specifike. 

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 2500

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1000000

Çmimi

$1000

500000 Paketa e të Dhënave

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 600

100000 Paketa e të Dhënave

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 250

Bëni Porosi për Paketën Provë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 10,000

Çmimi: $ 100

Shkarkoni Mostrën Falas

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Japonisë

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur