Lista e Numrave të Telefonave në Shqipëri

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e Numrave të Telefonave në Shqipëri

Lista e numrave të telefonit në Shqipëri mund t'ju japë informacion të plotë kontakti. Pra, ju mund të përdorni listën tonë të numrave të telefonit në Shqipëri për një fushatë telemarketing në Shqipëri. Kompania më e mirë dhe më e njohur e ofruesit të bazës së të dhënave të numrave celularë është Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit. Ju mund të merrni çdo lloj shërbimi nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit për një çmim standard. Ne mund t'ju ofrojmë një shërbim që është më shumë se 95% i saktë. Pra, mund të mbështeteni tek ne për t'ju ofruar gjithmonë shërbimin më të mirë. Ne jemi këtu për t'ju ofruar shërbime të shkëlqyera me një çmim të ulët.

Gjithashtu, lista e numrave të telefonit në Shqipëri është e saktë dhe reale. Ka informacion të përditësuar dhe të saktë për klientët. Ashtu si emrat e tyre, qytetet dhe kodet postare. Ne mund të ndihmojmë të drejtojmë telemarketing, marketing me email dhe fushata të thirrjeve të ftohta te njerëzit e duhur. Gjëja më e rëndësishme është se do të arrini rezultate të mira nëse përdorni këtë listë të numrave të telefonit celular. Pra, blini listën tonë të numrave të telefonit në Shqipëri dhe përfitoni një avantazh të madh.

Për më tepër, shërbimi ynë do t'ju ndihmojë dhe do të fitoni më shumë para. Pra, ju mund të merrni përgjigjet menjëherë. Nëse përdorni listën tonë të numrave të celularëve për të kontaktuar drejtpërdrejt me njerëzit. Ne mund t'ju ndihmojmë me reklamën e fushatës së marketingut të numrit tuaj të telefonit në çdo kohë. Pra, nëse dëshironi që fushata juaj e telemarketingut të arrijë më shumë njerëz, blini numrat tanë të telefonit në Shqipëri. Këtu, ju lutemi vizitoni faqen tonë të internetit nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth shërbimit tonë.

Lista e numrave celularë të konsumatorit në Shqipëri

Lista e Numrave të Telefonave në Shqipëri

Lista e numrave celularë në Shqipëri është e vlefshme dhe e përditësuar. Për më tepër, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit ofron këtë shërbim. Lista e numrave celularë në Shqipëri është aktive dhe e ligjshme. Ne mbledhim informacion nga faqet dhe platformat e besuara. Ne mund t'ju japim një listë më të besueshme dhe më të përditësuar të klientëve të mundshëm. Është mënyra më e mirë për të marrë më shumë klientë të rinj. Lista e numrave të telefonit në Shqipëri është shumë e rëndësishme për ju. Mund të merrni softuer të shkarkimit të menjëhershëm menjëherë. Pra, ne mund t'ju japim një skedar Excel ose një skedar CSV.

Tani e tutje, ju do të merrni listën e numrave të celularit në Shqipëri me një vlerë note. Gjëja më e rëndësishme është që e gjithë databaza jonë e kontakteve të jetë reale dhe aktive. Pra, mund të përdorni listën e numrave të telefonit në Shqipëri për të krijuar kompaninë tuaj online. Prandaj, ne mund t'ju ndihmojmë me fushatat tuaja të thirrjeve të ftohta. Këtu, baza e fundit e të dhënave të postimeve është mënyra më e mirë për të shitur produktet tuaja. Pra, blini listën tonë të numrave celularë në Shqipëri dhe përfitoni një avantazh të madh. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve mund të ndryshojë strategjinë tuaj të marketingut. Pra, ne sigurojmë që të gjitha informacionet tona të jenë shumë efektive.

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 2500

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

  • Emri i personit të kontaktit
  • adresa e kontaktit
  • Numri i telefonit
  • Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Çmimi: $ 1000

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 700

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 250

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 100 dollarë

Merrni Shembullin tuaj Falas Këtu

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Shqipërisë

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur