AF SQ AR HY BE BG CA NY ZH-CN ZH-TW CO HR CS DA NL EN EO ET TL FI FR GL KA DE EL HI HU ID GA IT JA JW KM KO KY LO LA LV LT LB ML NO PS PL PT RO RU SK SL ES SV TH TR UK UZ VI ZU

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e Numrave të Telefonëve në Nigeri

Lista e numrave të telefonit të Nigerisë është koleksioni i bazës së të dhënave të kontakteve B2C. Është një nga bazat më të gjera të të dhënave të numrave celularë në botë. Për më tepër, ai përmban pothuajse 100% numra telefoni të vlefshëm dhe aktivë. Prandaj, lista e numrave të telefonit të Nigerisë është vërtet thelbësore për çdo biznes. Mund t'ju ndihmojë nëse zotëroni një biznes ose dëshironi të filloni një biznes në Nigeri. Nëpërmjet kësaj baze të dhënash, ju mund të arrini sa më shumë konsumatorë që dëshironi. Gjithashtu, kjo bazë të dhënash me detaje mund t'ju shërbejë me shumë detaje të tjera që mund t'ju ndihmojnë në disa mënyra.

Për më tepër, lista e numrave të telefonit të Nigerisë është një bazë e të dhënave ideale e kontakteve që ofron Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve. Ne jemi një nga kompanitë më të besuara në botë. Ne jemi këtu në treg që nga viti 2012. Pra, mund të na besoni dhe me të gjitha informacionet. Lista e numrave celularë është vërtet e besueshme gjatë gjithë rrugës. Për më tepër, ju mund t'i prezantoni lehtësisht produktet ose shërbimet tuaja njerëzve që kanë nevojë për to. Kështu, mund t'i japë një shtysë të madhe çdo biznesi.

Për më tepër, mund të përdorni numrin e telefonit të Nigerisë për thirrje të ftohta dhe SMS me shumicë në Nigeri. Nëpërmjet kësaj, ju mund t'i dërgoni klientëve ofertat tuaja promocionale dhe detaje të reja tregtare. Duke bërë këtë, ata mund të dinë më shumë për mallrat ose shërbimet tuaja. Pra, kjo listë do t'ju japë karburantin për të drejtuar një fushatë të suksesshme telemarketing. Me pak fjalë, mos u mendoni dy herë përpara se të blini të dhënat nga faqja jonë.

0milion
Numrat e telefonit në Nigeri

Lista e të dhënave të numrit celular të konsumatorit të Nigerisë

Lista e Numrave të Telefonëve në Nigeri

Lista e numrave celularë të Nigerisë është një bazë e të dhënave thelbësore e kontakteve për momentin. Kjo mund të kursejë kohën dhe paratë tuaja dhe të sjellë mundësi të reja për ju. Këtu do të merrni një grup të plotë të listave të numrave të telefonit me informacione të tjera. Pra, në përgjithësi është një paketë e plotë ku ju merrni gjithçka në një vend. Me këto të dhëna ju mund të eksploroni të gjithë vendin. Ekipi i bazës së të dhënave më të fundit të postimeve mbledh informacion nga burime të ndryshme të besueshme. Ne përditësojmë të dhënat në baza të rregullta. Në të njëjtën kohë, ne heqim nga lista numrat e pavlefshëm dhe joaktivë.

Për shembull, lista e numrave celularë të Nigerisë ofron më shumë informacion në të. Këtu mund të merrni emrat e plotë të konsumatorëve, gjininë, moshën, adresën me qytetin, kodin postar, etj. Ju gjithashtu mund të filtroni kërkimin tuaj dhe të mblidhni kontaktet e sakta që po kërkoni. Përveç kësaj, ne verifikojmë çdo numër si nga njerëzit ashtu edhe nga makineritë. Pra, ne pretendojmë se do të merrni listat më autentike të kontakteve.

Bleni listën e numrave të telefonit celular të Nigerisë

Bleni listën e numrave të telefonit celular të Nigerisë nga Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve dhe shikoni përmirësimin në një kohë shumë të shkurtër. Blerja e listës së numrave të telefonit të Nigerisë është një mënyrë efektive për të rritur fushatat e marketingut. Ai përmban vetëm numra telefoni të vlefshëm dhe aktivë. Pra, është e lehtë për ju që të reklamoni më shumë për kompaninë tuaj. Për më tepër, ju mund t'i bindni konsumatorët të blejnë nga ju duke i telefonuar dhe duke u dërguar mesazhe. Dhe nëse produkti ose shërbimi juaj është i mirë, njerëzit do t'i kushtojnë vëmendje shërbimit tuaj.

Gjithashtu, blini listën e numrave të telefonit celular të Nigerisë për të parë një rezultat më të mirë në të ardhmen e afërt. Ne të gjithë e dimë se telemarketing do të jetë çelësi i marketingut në të ardhmen e ardhshme. Pra, pa më shumë vonesë, merreni menjëherë. Kjo ju ndihmon të arrini me lehtësi klientët e synuar. Përsëri, vini re se ne ofrojmë listën e numrave të telefonit celular të Nigerisë me një çmim më të ulët dhe asnjë tjetër nuk mund t'ju japë bazën e të dhënave me tarifën tonë.

Paketa 9 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 9 Milion

Çmimi: $ 9,000

Paketa 5 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 5 Milion

Çmimi: $ 7,500

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Çmimi: $ 1500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 1,000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 150 dollarë

Shkarkoni Mostrën Falas

Lista e numrave të telefonit celular të Nigerisë

Lista e numrave të telefonit celular të Nigerisë ndihmon dhe promovon biznesin tuaj. Gjithashtu do t'i shtojë më shumë të ardhura biznesit tuaj. Nga ana tjetër, krijimi manual i kësaj liste numrash telefoni do të marrë shumë përpjekje dhe kohë. Në këtë situatë, një listë e gatshme e numrave të kontaktit është alternativa juaj më e mirë. Pra, ndoshta është më mirë nëse doni të shpenzoni më pak dhe të merrni më shumë fitime.

Lista e numrave të telefonit celular të Nigerisë është lista më e njohur e kontakteve në vend. Baza e të dhënave të fundit të postimeve është distributori krenar i kësaj. Sidoqoftë, do të shihni një kthim të menjëhershëm të investimit (ROI) me listën e numrave të telefonit të Nigerisë. Si rezultat, ju nuk prisni shumë për të marrë paratë tuaja. Në fund, na kontaktoni për më shumë pyetje dhe blini numrin e celularit për përfitimin tuaj.

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur