Lista e Numrave WhatsApp të Hong Kongut

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ju dha listën e numrave të whatsapp. Nëse ju pëlqen të blini listën e numrave të whatsapp, atëherë jeni vendi i duhur. Sidoqoftë, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën e përditësuar dhe të saktë të numrave celularë të regjistruar në whatsapp. Kështu, ju mund të merrni të gjitha të dhënat aktive dhe të vlefshme të whatsapp. Ju gjithashtu mund të krijoni listën e numrave të Whatsapp të njerëzve të synuar.

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ka më shumë se 3 miliardë listë numrash whatsapp nga vende të ndryshme. Dhe të gjithë njerëzit aktivë në whatsapp. Nëse mendoni të bëni fushata marketingu në whatsapp, atëherë mund të blini listën e numrave celularë të synuar në whatsapp. Gjithsesi, Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit ju jep një listë aktive dhe të saktë të numrit të whatsapp nga bota. Ju mund të porosisni tani për listën tuaj ws të bazës së të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e Numrave WhatsApp të Hong Kongut

Lista e numrave WhatsApp në Hong Kong është një produkt premium. Pra, mund të blini lehtësisht nga Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve. Prandaj, ne jemi një nga ofruesit e famshëm të shërbimeve të të dhënave. Pra, ne kemi më shumë se 80% të klientëve të përsëritur në listën tonë të numrave WhatsApp në Hong Kong. Në listë, do të merrni emrat e plotë të personave, numrin e WhatsApp, adresat, punën, gjininë, qytetin, kodet postare dhe shumë të tjera. Prandaj, nëse keni një bazë të dhënash të saktë, lehtë mund ta bëni punën e marketingut pa probleme. Pa marketingun e duhur asnjë biznes apo shërbim nuk do të mbijetojë në ditët e sotme.

Për më tepër, lista e numrave WhatsApp në Hong Kong është një produkt i shkëlqyeshëm. Në fakt, Hong Kongu nuk është një vend aq i madh. Por mundësitë janë të mëdha për të përhapur biznesin tuaj atje. Për këtë arsye, keni nevojë për një ide unike biznesi dhe plan strategjik. Më e rëndësishmja, ju mund të diskutoni me ekspertët e bazës së të dhënave më të fundit të postimeve në çdo kohë që dëshironi. Ne jemi gjithashtu aktivë 24/7. Përfundimisht, ne përpiqemi të bëjmë një mundësi të madhe për ta bërë bazën tonë të të dhënave më shumë se 100% të saktë. Nga ana tjetër, nëse keni gjetur më shumë se 5% të dhëna të fryrjes, ne ofrojmë një garanci zëvendësimi.

Mbi të gjitha, lista e numrave WhatsApp në Hong Kong që mund ta personalizoni me filtrat tuaj. Prandaj, ne jemi të gatshëm t'ju ofrojmë bazën e të dhënave. Pas pagesës ne kryejmë verifikimin në dy drejtime. Më vonë, ne ju dërgojmë bazën e të dhënave në format Excel ose CSV. Për më tepër, databaza jonë mbështet të gjitha zgjidhjet më të fundit të CRM.

0milion
Kontaktoni me numrat WhatsApp

Lista e numrave WhatsApp në Hong Kong

Lista e Numrave WhatsApp të Hong Kongut

Lista e numrave WhatsApp të Hong Kongut është një produkt thelbësor për përhapjen e produkteve ose shërbimeve tuaja në WhatsApp. Mbi të gjitha, Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit është gati për të ndarë bazën tuaj të të dhënave të dëshiruar. Për të qenë të qartë, të gjitha të dhënat që vendosim në listë janë sipas GDPR. Në fakt, ne kemi certifikimin CAN-Spam. Pra, ju mund të filloni lehtësisht thirrjet tuaja të ftohta dhe marketingun me SMS me shumicë në WhatsApp. Për më tepër, ne po u ofrojmë klientëve tanë listën e numrave WhatsApp në Hong Kong me një çmim të ulët. Por cilësia e produkteve dhe shërbimeve tona është e nivelit të lartë. Prandaj, njerëzit duan të mësojnë gjëra të reja dhe t'i pranojnë ato më shpejt se kurrë.

Sidoqoftë, Lista e Numrave WhatsApp të Hong Kongut që përgatisim pas mbledhjes në internet dhe jashtë linje janë të dyja burime të besueshme. Në fakt, klientët që marrin shërbime ose produkte nga e-Commerce ose F Commerce, numri i tyre WhatsApp është gjithashtu i disponueshëm në bazën tonë të të dhënave. Nga ana tjetër, Latest Mailing Database ka dhënë baza të vërteta të dhënash që nga viti 2012. Njerëzit që punojnë me të dhëna për ne gjithmonë e mbajnë një sy në bazën e të dhënave. Ne besojmë në ndarjen e bazave të të dhënave të sakta dhe autentike. Në fakt, ata i përditësojnë rregullisht. Pra, mund të mbështeteni tek ne për t'ju dhënë informacionin më të rregullt dhe më të përditësuar.

Blini të dhëna celulare WhatsApp në Hong Kong

Blerja e të dhënave celulare WhatsApp në Hong Kong mund të ndryshojë fatin tuaj. Po! Ata që po fillojnë një biznes të ri janë konsumatorët më të mirë të listës së numrave WhatsApp në Hong Kong. Në fakt, përpara se të blejnë bazën e të dhënave ata kontaktojnë ekspertët tanë të marketingut për produktet. Pastaj ata ndajnë kërkesat e tyre. Më vonë, ekspertët e të dhënave përgatisin të dhënat për ta. Së fundi, kur dërgojmë bazën e të dhënave ne kontrollojmë përmes syrit të njeriut dhe mënyrës kompjuterike. Pra, konsumatorët tanë marrin informacion autentik dhe të saktë me shërbime origjinale.

Për më tepër, ata që blejnë të dhëna celulare WhatsApp në Hong Kong janë të suksesshëm në marketingun e tyre. Sepse ata po marrin përgjigje të vërteta dhe të klientëve të mundshëm. Për më tepër, ne kurrë nuk vendosim të dhëna për klientin që nuk është i interesuar të marrë mesazhe. Pra, ju mund të plotësoni planin tuaj të biznesit me ne. Pas kësaj, blini bazën e të dhënave WhatsApp dhe mund të filloni marketingun. Mbi të gjitha, pa një plan të duhur marketingu, kjo bazë të dhënash do të jetë vetëm një pjesë e dokumentit.

Paketa 5 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 5 Milion

Çmimi: $ 10,000

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 3 Milion

Çmimi: $ 6,000

Paketa 1 Milionë

Numrat totalë të WhatsApp: 1 Milion

Çmimi: $ 2,500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 500,000

Çmimi: $ 1,500

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 100,000

Çmimi: $ 800

Paketa 50K

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 50,000

Çmimi: $ 500

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 300 dollarë

Shkarkoni Mostrën Falas

Si të merrni bazën e të dhënave WhatsApp në Hong Kong

Si të merrni bazën e të dhënave WhatsApp në Hong Kong, ju ndihmon të gjeni bazën e fundit të të dhënave të postimeve. Sepse ne po e shesim këtë listë të numrave WhatsApp në Hong Kong me një çmim me shumicë. Edhe ne nuk krahasohemi me klientët dhe shitësit për çmimet. Nga ana tjetër, ne besojmë se nëse klientët tanë rriten, ne do të rritemi. Prandaj, ky plan marketingu na bën të ndërtojmë një reputacion në industrinë e të dhënave. Për më tepër, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit është një nga kompanitë e besueshme. Ju mund të merrni bazën e të dhënave WhatsApp në Hong Kong në çdo kohë nga faqja jonë.

Më në fund, si të merrni bazën e të dhënave WhatsApp në Hong Kong, nuk duhet të shqetësoheni. Sepse ne jemi këtu për t'ju shërbyer me filtra dhe kërkesa të personalizuara. Pavarësisht se çfarë mund të kontaktoni lehtësisht me mbështetjen tonë të drejtpërdrejtë. Njerëzit tregtojnë dhe promovojnë produktet e tyre duke blerë bazën e të dhënave të numrave të kontaktit WhatsApp. Pra, pse doni të hiqni anën tuaj jashtë pista? Filloni tani me ne.

Drejtuesit e lidhur