Lista e Numrave të Telefonit në Portugali

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e Numrave të Telefonit në Portugali

Lista e numrave të telefonit të Portugalisë ku mund të kontaktoni njerëzit e Portugalisë. Për më tepër, numrat e kontaktit do t'i gjeni në bazën e të dhënave të numrave celularë në Lisbonë, Porto, Amadora, Braga, Setubal, Coimbra dhe shumë qytete të tjera. Lista e numrave të telefonit të Portugalisë në bazën e fundit të të dhënave të postimeve është një nga produktet më të njohura. Në fakt, ky artikull është në shitje që nga viti 2012. Më shumë informacion ka edhe në listën e numrave të celularit. Për më tepër, numrat e telefonit të përdoruesve janë më shumë sesa imagjinoni. Ai liston emrat e tyre, vendet e banimit, punën, qytetin dhe kodet postare. Pra, profesionistët në bazën e fundit të të dhënave të postimeve po bëjnë gjithmonë ndryshime.

Ju gjithashtu mund të përdorni listën e numrave të telefonit të Portugalisë për të shitur gjëra përmes telefonit. Në fakt, marketingu me SMS dhe telefonatat e ftohta mund t'ju japin rezultatet më të mira. Sepse afër 100% e informacionit në bazën e fundit të të dhënave të postimeve është i saktë. Nga ana tjetër, ju mund të blini lehtësisht bazën e të dhënave të numrave të telefonit celular nga ne. Mbi të gjitha, nëse blini një listë autentike numrash telefoni, mund të arrini klientët e mundshëm.

Së fundi, lista e numrave të telefonit të Portugalisë është shumë e njohur në treg tani. Sepse njerëzit marrin avantazhe shtesë si gjenerimi i klientëve b2c, reagimet e klientëve dhe shumë të tjera. Pra, baza e të dhënave më të fundit të postimeve azhurnon rregullisht bazën e të dhënave të numrave celularë. Për më tepër, ekspertët tanë të të dhënave mund t'ju ndihmojnë të blini listën e numrave të telefonit me kërkesat tuaja.

Lista e numrave celularë të konsumatorit të Portugalisë

Lista e Numrave të Telefonit në Portugali

Lista e numrave celularë të Portugalisë është gati që ju të filloni planin tuaj. Në fakt, ju mund të kontaktoni me njerëz në Portugali duke përdorur listën e numrave të telefonit të Portugalisë. Prandaj, ata do të blejnë atë që ju shisni, nëse mund t'i bëni ata si ju. Pra, nëse doni të merrni klientë b2c, ju duhet një listë e saktë e numrave celularë. Prandaj, baza e të dhënave më të fundit të postimeve ka bazë të dhënash të sakta më shumë se 95% të rasteve. Megjithatë, ne ofrojmë një numër telefoni celular me një çmim me shumicë. Pra, mund të merrni një listë të përditësuar të numrave të telefonit. Kështu që ne mund t'ju japim një bazë të dhënash të mirë të numrave të telefonit që është reale dhe autentike.

Për më tepër, lista e numrave të telefonit celular të Portugalisë do t'ju ndihmojë në planin afatgjatë. Zgjedhja juaj është gjëja më e rëndësishme. Sepse ju dëshironi që njerëzit në të gjithë Portugalinë të dëgjojnë për planin tuaj të marketingut. Pra, Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit mori këtë listë të numrave të telefonit nga faqet ku njerëzit blejnë online, luajnë lojëra në internet dhe gjithashtu marrin informacion nga burime të tjera me reputacion. Ne kontrollojmë dy herë bazën e të dhënave përpara se të dërgojmë listën e numrave të telefonit celular.

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Çmimi: $ 1500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 1,000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 150 dollarë

Shkarkoni Mostrën Falas

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Portugalisë

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur