Lista e Numrave të Telefonit të Emirateve të Bashkuara

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e Numrave të Telefonit të Emirateve të Bashkuara

Lista e numrave të telefonit në Emiratet e Bashkuara Arabe është lista më e saktë dhe më e përditësuar e numrave të telefonit. Mund t'ju ndihmojë të drejtoni fushata të marketingut telemarketing, SMS dhe thirrjeve të ftohta që janë efektive. Nëse dëshironi t'ju pëlqejë lista jonë e numrave celularë në Emiratet e Bashkuara Arabe, ne mund ta rrisim marketingun tuaj vazhdimisht. Gjithashtu, ne mund t'ju mbështesim shitjet dhe marketingun më efektiv. Më e rëndësishmja, ju mund të kontaktoni drejtpërdrejt me klientët tuaj idealë. Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania më e madhe dhe më e njohur në botë që shet listat e numrave të telefonit në Emiratet e Bashkuara Arabe. Pra, mund të blini listën tonë të numrave të telefonit në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe të merrni shërbimin më të mirë.

Përveç kësaj, lista jonë e telemarketingut vjen nga një vend tjetër. Ne morëm vetëm numra telemarketing nga faqet e besuara. Pra, ne bëjmë lista të numrave të telefonit celular nga burimet e konsumatorëve. Lista e numrave të telefonit në Emiratet e Bashkuara Arabe mund t'ju japë shumë burime të besueshme. Ne sigurojmë që jemi ofruesi më i madh i të dhënave në botë. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve mund t'ju ndihmojë të përmirësoni telemarketingun tuaj.

Lista e numrave të telefonit në Emiratet e Bashkuara Arabe është numri më autentik celular në ditët e sotme. Pra, ne do t'ju ndihmojmë se si të zgjeroni fushat tuaja të marketingut. Prandaj, Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit është zgjidhja më e mirë për ju. Nëse keni ndonjë pyetje thjesht na trokas tani. Prandaj, ne kemi një ekip të shërbimit ndaj klientit. Pra, ata janë në dispozicion për ju 24/7 çdo ditë. Për më tepër, ju mund të blini listën tonë të numrave celularë në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe të merrni lehtësinë më të mirë.

Lista e numrave celularë të konsumatorëve të Emirateve të Bashkuara Arabe

Baza e të dhënave të numrave celularë të Emirateve të Bashkuara Arabe

Lista e të dhënave të numrave celularë të konsumatorëve të Emirateve të Bashkuara Arabe është një listë e numrave të telefonit celular në Emiratet e Bashkuara Arabe. Lista jonë e numrave celularë është gjithmonë e verifikuar dhe e përditësuar. Përdoret për telemarketing, duke shtuar më shumë informacion në të dhëna dhe detyra të tjera marketingu. Gjithashtu, kjo listë e numrave të telefonit nga Baza e të dhënave më të fundit të postimeve mund të përdoret për telemarketing. Gjithashtu, përdoret për thirrje të ftohta, marketing me email dhe shumë më tepër. Për më tepër, Lista jonë e të dhënave të numrave celularë të konsumatorëve të Emirateve të Bashkuara Arabe sipas bazës së të dhënave më të fundit të postimeve është shumë e lirë. Pra, nëse doni të blini listën tonë të numrave të telefonit në Emiratet e Bashkuara Arabe, na tregoni. Nëse dëshironi të ndërtoni një listë ideale të numrave celularë, thjesht na trokasni. Në mënyrë të ngjashme, ne do ta bëjmë atë për ju shumë lehtë.

Megjithatë, ai ka më shumë se një milion kontakte në një bazë të dhënash celulare me shumicë, bazë të dhënash për thirrje të ftohta dhe listën e numrave celularë. Pra, baza e fundit e të dhënave të postimeve mund të përmirësojë shitjet, fitimet dhe (ROI) tuaj. Lista jonë e të dhënave të numrave celularë të konsumatorëve në Emiratet e Bashkuara Arabe është gjithashtu baza e të dhënave më e saktë. Gjëja më e rëndësishme është se mund t'ju kursejë kohë dhe para të vlefshme. Pra, lista e numrave të telefonit të Emirateve të Bashkuara Arabe mund t'ju japë mënyrën më të lehtë për të kontaktuar me klientët.

Paketa 12 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 12 Milion

Çmimi: $ 12,000

Paketa 5 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 5 Milion

Çmimi: $ 7,500

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Çmimi: $ 1500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 1,000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 150 dollarë

Shkarkoni Mostrën Falas

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Emirateve të Bashkuara Arabe

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur