Lista e emailit B2B

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e emailit B2B

Lista e emailit B2B për të krijuar fushatat tuaja të marketingut në email. Baza e të dhënave më të fundit të postave ju siguroi listën e postës elektronike të të gjithë vendeve b2b dhe të gjitha adresat e postës elektronike vetëm për detajet e kontaktit të vendimmarrësit si (CEO, CFO, MD, pronari, menaxheri, menaxheri i burimeve njerëzore, drejtori, menaxheri i IT, personi i VP). Baza e të dhënave më të fundit të postave ju siguroi listën e saktë të postës elektronike të biznesit për fushatat tuaja të marketingut në internet. Lista jonë e postës elektronike të marketingut b2b është e dhënë 100% e vlefshme dhe e pastruar. Baza e të dhënave më të fundit të postave kanë më shumë se 300 miliardë lista postare b2b nga vendi në të gjithë botën. Nëse dëshironi të blini të dhëna b2b, atëherë mund t'i merrni nga Databaza e Postave të Fundit. Këtu është vendi më i mirë për të blerë listat e postës elektronike për fushatat tuaja drejtuese b2b. Ne ju ofrojmë vetëm lista të sakta b2b për të marrë kryesimin e shitjeve. Baza e të dhënave më të fundit të postave ju ofrojnë listat më të mira të marketingut me email dhe bazën e të dhënave me email për biznesin tuaj.

Bleni Lista e Adresave të Emailit të Biznesit

Emailizoni listat b2b të marketingut për ekipin tuaj të marketingut dixhital për të gjeneruar burime. Shërbimet tona të të dhënave janë më të mirat në botë. Baza e të dhënave më të fundit të postave është ofruesi i madh dhe i saktë për listat e marketingut b2b. Listat tona të postave të biznesit do të sjellin sukses për strategjinë tuaj të marketingut. Nëse dëshironi të blini listat e postës elektronike, atëherë mund të blini një listë biznesi nga Databaza e Postave të Fundit. Baza e të dhënave tona për listën e postave do t'ju japë kthimin e investimit. Nëse krijoni një fushatë të marketingut me email në listën tonë të postave b2b kështu që do të merrni vizitorë të synuar të faqeve në internet nga fushatat tuaja.

Faqet e postës elektronike B2B

Lista e postës elektronike të biznesit azhurnuar së fundmi?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë të dhënat tona.

Koha e dorëzimit të të dhënave?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen.

Çfarë është saktësia e bazës së të dhënave të biznesit?

Si përfundim, 95% të dhëna të sakta nga lista e postës elektronike b2b.

Kush më ofron listën e emailit të madh b2b?

Sidoqoftë, Baza e të dhënave më të fundit të postave ju ofrojnë një listë të postës elektronike.

A mund të marr falas listën e postës elektronike b2b?

Përveç kësaj, Po shikoni lidhjen tonë të listës së shembullit.

Kush janë ofruesi i besuar i adresës së postës elektronike b2b?

Me fjalë të tjera, www.latestdatabase.com

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e regjistruar.

Cila format e postës elektronike do të jetë dorëzimi?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë formatin excel ose CSV.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, Të gjitha të dhënat zgjedhin dyfish dhe vijnë nga faqja e besuar.

A mund të marr listën e personave në shënjestër nga industria b2b?

Pas kësaj, Po kontaktoni me ekipin tonë të shitjeve.

Kjo listë e-mail b2b është e freskët?

Sidoqoftë, Të gjitha listat e postës elektronike b2b janë të freskëta dhe të pastruara.

Drejtuesit e lidhur