Lista e numrave të telefonit në Belgjikë

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e numrave të telefonit në Belgjikë

Lista e numrave të telefonit në Belgjikë është një produkt i shkëlqyer. Në fakt, ju mund të arrini njerëz në Belgjikë nëse keni një listë të numrave celularë të Belgjikës. Edhe Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit ngarkon një çmim të ulët për këtë listë të numrave të telefonit celular. Le të flasim për atë që ju jep lista e numrave të telefonit në Belgjikë. Para së gjithash, Belgjika është shtëpia e qyteteve si Antwerp, Genti, Charleroi, Liege, Brukseli dhe shumë të tjera. Ju gjithashtu mund të zbuloni numrin e klientëve realë të këtyre qyteteve. Për të bërë telemarketing në Belgjikë, ju nevojitet një listë e saktë e numrave të telefonit celular të Belgjikës.

Por marketingu me SMS është një mënyrë e mirë për të përdorur listën e numrave të telefonit në Belgjikë. Për shkak të kësaj, belgët janë shumë aktivë dhe kanë një qëndrim pozitiv. Pra, nëse blini një listë të numrave celularë të Belgjikës. Pas kësaj, bëni gjënë e duhur me marketingun me SMS dhe thirrjet e ftohta. Ata do të zgjedhin produktin ose shërbimin tuaj me siguri. Në fakt, ky produkt është shitur nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit që nga viti 2012. Ne kurrë nuk e ndërpresim shërbimin për shkak të kostos së tij. Gjithashtu, i gjithë informacioni që mbledhim vjen nga burime të besueshme, siç kërkohet nga GDPR.

Ne gjithashtu po shtojmë disa informacione në listën e numrave të telefonit në Belgjikë. Në të njëjtën mënyrë, listat e telefonave të klientëve, emrat, adresat, vendet dhe kodet postare. Në fakt, ju gjithashtu mund të bëni porosi vetëm për ju. Pasi baza e të dhënave më të fundit të postimeve të marrë informacionin që i nevojitet, ajo do të bëjë listën e numrave celularë të Belgjikës. 

Lista e numrave celularë të konsumatorit në Belgjikë

Lista e numrave të telefonit në Belgjikë

Mund të gjeni listën e numrave të telefonit të klientëve të Belgjikës dhe listën e numrave celularë të Belgjikës. Lista e numrave të telefonit në Belgjikë ju lejon gjithashtu të shtoni filtra. Por sigurohuni që nëse blini listën e numrave të telefonit celular në Belgjikë, mund të bëni marketing më të mirë. Kjo bazë të dhënash përdoret nga shumë klientë të bazës së të dhënave më të fundit të postimeve. Lista e numrave të telefonit të Belgjikës përfundimisht do t'ju dërgohet në format Excel ose CSV. Pra, është e lehtë të përdorim të dhënat tona me ndonjë nga mjetet më të reja CRM. Por nëse keni një CRM të vjetër, mund të dërgoni një të ri. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të bëni një listë të numrave të telefonit për Belgjikën.

Pra, lista e numrave të telefonit në Belgjikë është një mënyrë për të tregtuar dhe rritur një biznes. Ju gjithashtu mund të njiheni më mirë me njerëzit e Belgjikës. Gjëja më e rëndësishme është që Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit merr informacionin e saj nga burime në Belgjikë. Në fakt, ata e marrin atë nga vende reale si lojërat në internet, tregtia elektronike, shitja me pakicë dhe shumë më tepër. Më pas, ne bëjmë listën e numrave të telefonit në Belgjikë sipas GDPR. Ne kemi gjithashtu certifikimin CAN-Spam.

3 milionë të dhëna

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3000000

Çmimi: $ 4,000

1 milionë të dhëna

Lista e përfshirë:

  • Emri i personit të kontaktit
  • adresa e kontaktit
  • Numri i telefonit
  • Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1000000

Çmimi: $ 1500

Paketa e të dhënave 500 mijë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 1,000

Paketa e të dhënave të vogla

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 150 dollarë

Shkarkoni Mostrën Falas

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Belgjikës

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur