Lista e faksit


Baza e të dhënave më të fundit të postave ju ofron listën e azhurnuar dhe të vlefshme të faksit për promovimin e biznesit tuaj. Baza e të dhënave më të fundit të postave ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të azhurnuar të transmetuar të faksit për ju. Ju mund të blini personin tuaj të synuar ose bazën e të dhënave të faksit të vendit nga këtu. Lista jonë e numrave të faksit verifikohet plotësisht nga fushatat e marketingut të faksit njerëzor. Sidoqoftë, listat e transmetimit të Faksit do t'ju ofrojnë të gjithë listën e pastër dhe aktive të numrave të faksit nga bota. Më e rëndësishmja, Nëse dëshironi të blini listën e numrave të faksit, kështu që thjesht ju rekomandoi të përdorni nga lista e faksit të Baza e të Dhënave të Postave të Fundit. Përveç kësaj, Nëse mund të blini listën e numrave të faksit të biznesit nga këtu, në mënyrë që të merrni rezultate të mira nga lista e numrave të faksit.

Baza e të dhënave më të fundit të postave do t'ju ndihmojë të promovoni produktet ose shërbimin tuaj përmes marketingut të transmetuar me faks. Si përfundim, Baza e të dhënave më të fundit të postave ju siguroi vetëm numrat e faksit të kontaktit të personit të nivelit të lartë. Ashtu si drejtori i kompanisë, CFO, llogaritari, menaxheri i orëve, pronari i biznesit, partneri, investitori, gjithashtu ju ofruan personin profesional të shërbimit listën e numrit të kontaktit të faksit si mjekët, agjentin e pasurive të patundshme, farmacinë, infermierin, njeriun e biznesit etj faksin e kontaktit të personit pa listë.

Bleni Listën e Transmetimit të Faksit të Biznesit

Bleni bazën e të dhënave të faksit të biznesit nga Databaza e Postave më të Fundit sepse, Këtu do të merrni listat e azhurnuara dhe të sakta të transmetimit të faksit. Baza e të dhënave më të fundit të postave është burimi më i mirë për listën e numrave të faksit të biznesit. Sidoqoftë, Nëse dëshironi të merrni personin b2b me bazën e të dhënave të faksit, atëherë mund të shihni paketën tonë të listave të transmetimit të faksit. Do të merrni të gjithë bazën e të dhënave aktive të faksit të biznesit. Më e rëndësishmja, Baza e të dhënave më të fundit të postave ju siguroi azhurnuar dhe saktësuar bazat e të dhënave të faksit për të krijuar fushatat tuaja të transmetimit të faksit në internet. Gjithashtu nëse dëshironi të merrni njerëz në shënjestër numrat e kontaktit me faks, atëherë bisedoni me ne ne do të ndërtojmë bazën e të dhënave tuaja specifike të personave. Si përfundim, ju do të merrni CEO, CFO, MD, HR, llogaritar, etj. Njerëzit e nivelit c të kontaktojnë faksin pa listë nga këtu. Ne kemi bazën e të dhënave të faksit nga SH.B.A., MB, KANADA, ITALI, FRANC, GJERMANI, ZVICR, Holandë, Kinë, Hong Kong, SINGAPORE, Tajvan, Tajlandë, Indi, Malajzi, Emiratet e Bashkuara Arabe, Australi, Belgjikë, vendet e Re, Saudite, Saudite.

Baza e të dhënave të fakseve B2B

Lista e Faksave të Biznesit në SHBA
Lista e Faksave të Biznesit në Mbretërinë e Bashkuar
Lista e Faksave të Biznesit në Australi
Lista e Faksave në Kanada të Biznesit
Lista e Faksave të Biznesit në Gjermani
Lista e Faksave të Biznesit në Singapor
Lista e Faksave të Biznesit në Austri
blini listën e faksit në Belgjikë b2b
Numrat e faksit Brazil B2b
Listat e Faksit B2b në Kinë
Blini numrat e fakseve të biznesit në Dubai
Bleni listat e Faksit të Biznesit Francez
Baza e të dhënave të faksit Irlandë B2b
Itali B2b Numrat e faksit
Lista e Fakseve të Biznesit Indian
Nr. I biznesit të Zelandës së Re
Numrat e Faksit të Biznesit në Zvicër
Spanja Numri i Faksit të Biznesit

Pse të blini bazën e të dhënave për numrat e faksit

Kur Faksimi Asnjë Lead nuk është azhurnuar për herë të fundit?

Sidoqoftë, çdo muaj azhurnojmë numrat e faksit. Ne e ndërtojmë listën tonë të faksit nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna të faksit çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen listat e marketingut me faks?

Përveç kësaj, Pas bërjes së porosisë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të faksit do të dorëzohet dhe për lidhjet e personalizuara të numrit të faksit ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Çfarë është saktësia e listave të transmetimit të faksit?

Në mënyrë të ngjashme, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave të faksit. Numri ynë i të gjithë faksit të kontaktit është i verifikuar nga njeriu dhe nga kompjuteri.

Çfarë lloj listash të marketingut me faks ofron?

Mbi të gjitha, Ne sigurojmë bazën e të dhënave të faksit të biznesit gjithashtu të dhënat e listës së numrave të faksit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të ndërtoni listën e telefonave celularë nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Këto lista të transmetimit të faksit sjellin epërsinë e shitjeve?

Në mënyrë të ngjashme, Po lista jonë e faksit nuk sjell më shumë avantazhe të shitjeve për kompaninë tuaj.

Listat e marketingut të faksit përdorin në ndonjë platformë CRM?

Me fjalë të tjera, Po, ju mund të përdorni listën e marketingut të faksit në çdo platformë CRM.

Pse te besoj ty

Pas kësaj, Ne jemi duke bërë biznes nga viti 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e listës së marketingut me faks. I gjithë numri i faksit të kontaktit është 95% i saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të numrit të faksit të kërcimit, atëherë ne do të zëvendësojmë numrin tonë të faksit të kërcyer. Kjo është garancia jonë.

Çfarë formati për listat e marketingut me faks?

Në mënyrë të ngjashme, Ne do t'ju ofrojmë formatin excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të faksit.

Lista e transmetimit të Faksit keni leje?

Për më tepër, faksi ynë i të gjithë kontaktit pa listë është një bazë e lejes dhe GDRP e gatshme.

Cila është burimi i listave tuaja të marketingut me faks?

Për shembull, burimi i listës sonë të marketingut me faks është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e faksit nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm në burim. Ne ndërtojmë listën e numrave të faksit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Çfarë qëllimi përdorim këtë listë të numrave të transmetimit të faksit?

Sidoqoftë, Ju mund ta përdorni këtë listë të numrave të faksit për të krijuar fushatat e marketingut ose transmetimit të faksit në internet të kompanisë suaj.

Listat e numrave të faksit janë gati për të përdorur transmetimin e faksit?

Si përfundim, Po lista jonë e numrave të faksit është e gatshme të përdorë fushatat e transmetimit të faksit. Nëse dëshironi të përdorni këtë listë të numrave të faksit për të transmetuar me faks, është gati ta përdorni për të transmetuar sistemin.

Drejtuesit e lidhur