Shembull i bazës së të dhënave


Ju na dërgoni detajet përmes plotësimit të formularit më poshtë. Dhe ju lutemi rishikoni se ne ju dërgojmë vetëm header të të dhënave për të parë se çfarë informacioni përfshijnë në bazën e të dhënave tona. Ne nuk mund t'ju dërgojmë të dhëna të vërteta si mostër sepse ato prishen Rregullat e GDPR. Do të merrni vetëm të dhënat demo për të parë titullin e të dhënave. Këto të dhëna nuk janë për të dërguar ndonjë email provë ose thirrje telefonike ose sms. Ju lutem mbani mend atë.

Marrë me qira Lista e Ekspertëve Ndërtoni Ekipin e Ekspertëve

Menaxheri i Ekipit tonë

sajahan ali

Emri: MD: Sajahan Alid

Titulli: Menaxher i gjenerimit kryesor

Shkalla e orarit: 25 $

Adresa: Majhira bypass, sajahanpur, B0gura

Numri i telefonit: + 8801723283638

Email:  [email mbrojtur]

Arsimi: Bachelor i Studimeve të Biznesit

Përvoja: Menaxhimi i ekipit, Menaxhimi i projektit, gjenerimi i plumbit, ndërtimi i listës së postës elektronike, gjenerimi i drejtuar i plumbit, drejtimi i shitjeve, marketing me email, menaxher i marketingut me email, këshilltar i marketingut me email.

Menaxheri i Ekipit të Gjenerimit Drejtues (Baza e të dhënave më të fundit të postimeve)

Md: Sajahan Ali është kompania jonë menaxher i ekipit gjenerues të gjeneratës. Ai ka përvojë vjet 6 në punën e gjeneratës Lead. Ai është aktiv, i sinqertë, punëtor i fortë, person me përvojë për gjenerimin e plumbit. Nëse keni nevojë të ndërtoni ndonjë plumb të synuar, atëherë mund të punësoni këtë person. ky person do të ndërtojë listën tuaj të shënjestruar të emailit. Nën Sajahan Alid kanë përvojë 15 një person ekspert të gjeneratës së plumbit. Ai është menaxheri i ekipit. Kështu që nëse keni nevojë të ndërtoni plumb mund të punësoni këtë ekip. Ata do t'ju japin udhëzime të sakta dhe aktive dhe reale të emailit për ju.

Punësoni Sajahan Alid

mizanur rahman

Emri: MD: Mizanur Rahman

Titulli: Menaxher ndërtues i listës së postës elektronike

Shkalla e orarit: 25 $

Adresa: Majhira bypass, sajahanpur, B0gura

Numri i telefonit: + 8801723283638

Email:  [email mbrojtur]

Edukimi: Diplomë në shkencat kompjuterike.

Përvoja: Menaxhimi i ekipit, Menaxhimi i projektit, Lista e emailit, Lista e telefonit, ndërtimi i listës së postës elektronike, gjenerimi i plumbit, drejtimi i shitjeve, marketing me email, menaxher i marketingut me email, këshilltar i marketingut me email

Menaxheri i Ekipit të Ndërtuesit të Listës E-mail (Baza e të dhënave të fundit të postimeve)

Md: Mizanur Rahman është lista e emailit të kompanisë sonë, menaxher i ekipit të ndërtuar. Ai ka përvojë vjet 6 për të punuar në listën e postave elektronike. Ai është aktiv, i sinqertë, punëtor i fortë, person me përvojë për ndërtimin e listës së targuar të postës elektronike. Nëse keni nevojë të ndërtoni ndonjë listë të shënjestruar të emailit, atëherë mund ta punësoni këtë person. ky person do të ndërtojë listën tuaj të shënjestruar të emailit. Nën Mizanur Rahman kanë përvojë 10 një person ekspert të gjeneratës së plumbit. Ai është menaxheri i ekipit. Pra, nëse keni nevojë për të ndërtuar listën e postës elektronike mund të punësoni këtë ekip. Ata do t'ju japin udhëzime të sakta dhe aktive dhe reale të emailit për ju.

Punësoni Mizanur Rahman

Kontakti me menaxherët