Baza e të dhënave speciale

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Baza e të dhënave speciale

Baza e të dhënave speciale është një nga shërbimet më të fundit që janë tani në dispozicion në bazën e fundit të të dhënave të postimeve. Kjo kategori e veçantë është më e mundshme për ata që duan të zgjidhin problemet e brezit të ri. Deri më tani Baza e të dhënave më të fundit përfshin vetëm disa shërbime speciale në këtë seksion. Por ne po ju sigurojmë që pas disa kohësh patjetër do t'i rrisim këto shifra. Përsëri, kjo bazë e të dhënave speciale e koleksionit është një bazë unike që mund të blihet në çdo kohë në bazën e fundit të të dhënave.

Për më tepër, kjo bazë e të dhënave speciale e marketingut është më e sakta dhe më e fundit nga të gjitha. Baza e të dhënave më të fundit ka ekspertë të cilët po mbledhin bazën e të dhënave të kontakteve me efikasitetin e tyre më të mirë. Prandaj, drejtoria e kontaktit që po merrni nga këtu është pothuajse 100% e përshtatshme. Gjithashtu, baza e të dhënave më e fundit e postimeve po jep disa informacione të tjera me këtë listë numrash telefoni. Në informacione të tjera, ju mund të merrni emrin, adresën, profesionin e konsumatorit dhe shumë më tepër. Pra, për sa i përket marrjes së të dhënave të kontaktit, kjo bazë të dhënash speciale është një paketë e plotë që mund ta blini tani.

Baza e të dhënave speciale

Baza e të dhënave speciale të marketingut

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është shumë e njohur si një uebsajt me vlerësim të parë për ofrimin e të dhënave. Siç kemi diskutuar më parë, të gjitha informacionet tona të kontaktit ruhen shumë. Baza e të dhënave më të fundit kontrollon rregullisht listën e kontakteve dhe përfshin dhe përjashton të dhënat që janë të nevojshme. Duke bërë punën e veçantë, ne po e bëjmë veten më idealin nga të gjithë. Sepse ky proces po e mban të përditësuar bazën tonë të të dhënave gjatë gjithë kohës. Pra, vetëm Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit mund t'ju japë një garanci për çdo shërbim të veçantë të bazës së të dhënave të marketingut.

Baza e të dhënave speciale, në fund, qëndron për një koleksion shumë të specializuar të bazave të të dhënave të kontaktit. Me paketën speciale të bazës së të dhënave të marketingut, ju mund të shkoni në çast për marketing telefonatash, marketing SMS, telemarketing, marketing me postë zanore etj. Për rrjedhojë, nëse po mendoni të promovoni biznesin tuaj në nivelin më të lartë, atëherë ky shërbim special i bazës së të dhënave është për ju. Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve po mban çmimet e paketave shumë të ulëta. Kështu që çdokush mund ta blejë këtë bazë të dhënash speciale për një tarifë vetëm një herë. Si përfundim, blini këtë bazë të dhënash speciale dhe gëzoni një kthim të menjëhershëm nga investimi.