Lista e numrave të telefonit të njerëzve të pasur

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e numrave të telefonit të njerëzve të pasur

Lista e numrave të telefonit të njerëzve të pasur është një nga mënyrat më të mira për të kontaktuar me njerëzit. Megjithatë, është një mënyrë më e lehtë për të marrë kontakt me nivelin e synuar. Pra, Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit ju jep një listë të plotë të informacionit të kontaktit. Lista e numrave të telefonit të njerëzve të pasur është një listë e dobishme numrash telefoni B2C që do t'ju ndihmojë të arrini të gjithë audiencën tuaj të synuar. Kjo bazë të dhënash është shumë e rëndësishme nëse doni të arrini njerëzit me një fushatë marketingu për biznesin tuaj. 

Pra, kur përdorni bazën tonë të të dhënave, mund të gjeni studentë, njerëz të biznesit dhe njerëz nga çdo profesion. Gjithashtu, databaza jonë e numrave të kontaktit është ndoshta mënyra më e lehtë dhe më e thjeshtë për të kontaktuar me klientët e mundshëm. Gjithashtu, do t'ju ndihmojë të përmirësoni produktet dhe shërbimet tuaja dhe të angazhoni më shumë klientët tuaj. Pra, blini këtë listë të numrave të telefonit të njerëzve të pasur nga ne me një zbritje. Gjithashtu, nëse doni të fitoni më shumë para dhe të rrisni shitjet, thjesht na tregoni.  

Prandaj, ne do ta përmirësojmë kompaninë tuaj brenda një kohe të shkurtër. Lista e numrave të telefonit të njerëzve të pasur është një shërbim që nuk kushton shumë. Gjithashtu, mund të ndihmojë biznesin tuaj të funksionojë siç duhet. Ne gjithashtu do ta ndihmojmë kompaninë tuaj të tregtojë produktin ose shërbimin e saj. Rrjedhimisht, ne mund ta bëjmë biznesin tuaj më fitimprurës në një kohë shumë të shkurtër. Pra, blini këtë bazë të dhënash të numrave të kontaktit nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit. Ne jemi një burim i besueshëm i të dhënave që ka një reputacion të madh në treg.

Lista e numrave të telefonit të njerëzve të pasur B2C

Lista e numrave të telefonit të njerëzve të pasur B2C është shumë efektive për biznesin tuaj. Ju mund të merrni më shumë informacion rreth produkteve tona. Gjithashtu, ne mund t'ju ofrojmë detajet e kontaktit. Të tilla si emrat, adresat, vendet e punës, etj. Ju gjithashtu mund të përdorni një bazë të dhënash të numrave të kontaktit për të ndihmuar biznesin tuaj të arrijë më shumë njerëz. Ju mund të drejtoni fushata të suksesshme telemarketing dhe fushata të marketingut me SMS me shumicë. Pra, nëse keni informacion për njerëzit që dëshironi të kontaktoni. Pra, blini listën tonë të numrave të telefonit dhe merrni një kthim të madh në paratë tuaja (ROI). 

Gjithashtu, lista e numrave të telefonit të njerëzve të pasur B2C do t'ju japë të gjitha informacionet e kontaktit të drejtpërdrejtë të klientëve tuaj. Ne ju japim informacione kontakti që janë verifikuar dhe janë të lehta për t'u gjetur. Informacioni në listë është i vlefshëm dhe i përditësuar në 95% të rasteve. Njerëzit që punojnë në bazën e fundit të të dhënave të postimeve i marrin informacionet e tyre nga një sërë burimesh të besueshme. Pra, kur blini listën e numrave të telefonit të njerëzve të pasur, do të merrni informacione kontakti të plota, të freskëta dhe reale. Gjithashtu, nëse 5% e të dhënave tuaja kthehen, ne do t'i zëvendësojmë ato falas.

Lista e numrave të telefonit të njerëzve të pasur

Blini listat e numrave të telefonit të njerëzve të pasur

Blini listat e numrave të telefonit të njerëzve të pasur sepse kjo do të përmirësojë biznesin tuaj. Përveç kësaj, kjo do t'ju ndihmojë të ndërtoni markën tuaj dhe të bëni më shumë njerëz të dinë për biznesin tuaj. Këto të dhëna të kategorisë së veçantë nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit janë ndoshta për të arritur njerëzit. Lista e numrave të telefonit të njerëzve të pasur është një bazë të dhënash speciale që mund të ndihmojë biznesin tuaj. Pra, është e lehtë të arrish shpejt shumë njerëz përmes telefonatave zanore ose marketingut me SMS. Këtu, mund të përdorni këtë listë të numrave të telefonit, e cila është një mënyrë e mirë për të tregtuar tani.  

Gjithashtu, lista e numrave të telefonit do t'ju japë informacione të hollësishme se si të lidheni me njerëzit e kontaktuar. A keni një biznes që shet mallra, shërbime ose ndonjë gjë tjetër për të arritur tek njerëzit? Nëse po, dhe ju dëshironi të hiqni afatin, ne mund t'ju ndihmojmë. Në këtë vend, një bazë e të dhënave e numrave të kontaktit mund të jetë alternativa juaj më e mirë. Pra, ju mund të blini listat e numrave të telefonit të njerëzve të pasur me një vlerë të lirë.

Paketa e Biznesit

Shuma: 1 milion të dhëna

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 8,000

Pako e Vogël

Shuma: 500,000 Të dhënat

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 3,500

Paketa Provuese

Shuma: 100,000 Të dhënat

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 1,000

Baza e të dhënave të numrave të kontaktit të njerëzve të pasur

Baza e të dhënave të numrave të kontaktit të njerëzve të pasur është një ndihmë e shkëlqyeshme për biznesin tuaj, në mënyrë që ta merrni atë. Ne ju ofrojmë të dhënat e numrave të telefonit të njerëzve të pasur në këtë botim të bazës së të dhënave më të fundit të postimeve. Më e rëndësishmja, njerëz nga e gjithë bota janë në listë. Këtu, ne bëjmë një listë të numrave të telefonit të shumë të pasurve. Të gjithë e dimë se fillimi i një biznesi të ri kërkon shumë para, të cilat i kanë vetëm të pasurit. Pra, mund të përdorni këtë listë të numrave të telefonit të njerëzve të pasur dhe të merrni shtrirjen më të mirë. 

Baza e të dhënave të numrave të kontaktit të njerëzve të pasur është shërbimi më i mirë, kështu që mund ta përdorni shumë lehtë. Megjithatë, ne mund t'ju ndihmojmë në shumë mënyra që të mund ta blini atë. Gjithashtu, ne e kërkojmë atë kudo në botë. Gjithashtu, kjo listë do të ishte shumë e dobishme për këdo që dëshiron të fillojë një biznes të ri. Ne sigurohemi që Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit të jetë zgjidhja më e mirë për ju. Nga ana tjetër, lista nuk është e dobishme vetëm për një biznes të ri, është gjithashtu e dobishme për çdo biznes. Pra, mund të blini një listë numrash telefoni B2C me një çmim të përballueshëm.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Numri i Telefonit celular udhëheq Adresën e Kontaktit Azhurnimi i fundit?

Sipas çdo muaji, ne përditësojmë listën e numrave të telefonit tonë celular të kontaktit. Dhe ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Në të njëjtën mënyrë, pasi merrnim të dhëna çdo muaj, ne i përditësuam ato. Ndonjëherë ne e bëjmë atë më herët dhe e përditësojmë atë.

Kur dorëzohet lista e numrave të telefonit celular?

Siç mund të shihet pas bërjes së porosisë brenda 4 orëve, ne ofrojmë listën e numrave tuaj të telefonit do t'ju dorëzohet. Siç e dini për kontaktet e personalizuara, listat e numrave celularë, na duhen maksimumi 72 orë për të krijuar të dhëna.

Cila është saktësia e numrit të telemarketingut?

Për më tepër, ne ju ofrojmë 95% të saktë numra celularë. Këtu, numri ynë i celularit të kontaktit është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri. Dhe do të përditësohet gjithmonë për herë të fundit.

Çfarë lloji të listës së numrave celularë ofroni?

Aktualisht, ne ofrojmë numrat e telefonit të biznesit dhe të dhënat e listës së numrave celularë të konsumatorëve. Nga ana tjetër, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron çdo listë kontaktesh që mund të jetë person, punonjës, punëkërkues, të papunë, studentë, si kushdo. Gjithashtu, ne ndërtojmë titullin e punonjësve dhe të dhënat e funksionit të tyre të punës. Siç e dini, nëse keni nevojë për ndonjë numër celulari, ne mund t'ju ofrojmë në çdo kohë.

A sjell kjo listë e telemarketingut epërsinë e shitjeve?

Sigurisht, lista jonë e telemarketingut sjell më të sakta që shitjet të udhëheqin për kompaninë tuaj.

A përdoret lista e numrave celularë në ndonjë platformë CRM?

Sigurisht, ju mund të përdorni listën e numrave celularë në çdo platformë CRM.

Pse te besoj?

Deri më tani jemi aktivë ku kemi filluar biznesin në vitin 2012. Në përgjithësi, ne jemi kompania e vetme më e madhe që ofrojmë për listën e numrave të telefonit. Jo vetëm kontakti telefonik, por edhe klienti do të marrë listën e plotë të kontakteve. Dhe ne jemi 24 orë në ditë. Dhe ne u lidhëm me GDRP që do t'ju ndihmojë me besim. Më e rëndësishmja, është vendi i parë ku merrni të gjithë listën e kontakteve që është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% fryrje shtesë në çdo listë numrash, atëherë ne do të zëvendësojmë numrin tonë të telefonit të marrë. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Në pjesën më të madhe, ne do t'ju ofrojmë Excel, CSV, XML Spreadsheet, format për listën e numrave të porositur të telemarketingut.

A ka leje lista e telefonave celularë?

Definitivisht, lista jonë e të gjithë numrave celularë të kontaktit është në bazë të lejes dhe gjithashtu kemi GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Po kështu, burimi i listës sonë të telemarketingut janë platforma të ndryshme. Prandaj, ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut vetëm nga faqet e besuara dhe burimet e zgjedhjes. Dhe padyshim, ne i ndërtojmë listat tona nga burime biznesi dhe burime konsumatore.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë listë numrash celularë?

Këtu, mund ta përdorni këtë listë të numrave të telefonit celular për të krijuar fushatat e marketingut në internet të SMS-ve të kompanisë suaj ose të thirrjeve të ftohta.

Lista e numrave të celularit është gati për të përdorur një qendër thirrjesh?

Sigurisht, lista e numrave tanë celularë është gati për t'u përdorur në qendrën e thirrjeve. Dhe nëse dëshironi të përdorni këtë listë të numrave celularë për të telefonuar qendrën, atëherë mundeni. Sepse ne jemi gjithmonë të gatshëm ta përdorim atë në çdo thirrje që mund të keni.

Drejtuesit e lidhur