Lista e numrave të telefonit në Tajlandë Kineze

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania më e madhe e ofruesit të bazës së të dhënave. Ne kemi më shumë se 300 milionë listë emailesh të biznesit (b2b) dhe bazën e të dhënave të emaileve të 400 milionë konsumatorëve (b2c). Gjithashtu 5 miliardë të dhëna për numrat e telefonit celular. Dhe 2 miliardë të dhëna të përdoruesve të whatsapp. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron gjithmonë të dhëna të sakta dhe të freskëta. Ne do t'ju ofrojmë të dhëna të vlefshme 100% të sakta. Të gjitha të dhënat tona janë zgjedhja e dyfishtë dhe baza e lejes.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.  

Lista e numrave të telefonit në Tajlandë Kineze

Lista e numrave të telefonit kinez të Tajlandës për të marrë një listë aktuale të telefonave celularë të kinezëve që jetojnë në Tajlandë. Ju mund ta përdorni këtë bazë të dhënash ose listë për marketing dhe komente për produktin. Gjithashtu, ne përditësojmë një listë të vlefshme dhe të verifikuar të numrave të telefonit të konsumatorit kinez në Tajlandë. Në fakt, për të rritur një biznes tashmë të suksesshëm ose për të filluar një biznes, ju duhet produkti ynë për t'u përdorur. Marketingu është i nevojshëm për të rritur vlerën e një marke dhe për të rritur ndërgjegjësimin për një produkt. Pra, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit është një ofrues i shkëlqyer mjetesh për reklamim.

Mbi të gjitha, lista e numrave të telefonit të Tajlandës Kineze do t'ju japë informacionin e kontaktit për të gjithë njerëzit në të gjitha qytetet e Tajlandës. Pra, blini listën e numrave celularë të Tajlandës Kineze dhe filloni t'i telefononi njerëzit për të shitur gjëra. Edhe ju mund të ndërgjegjësoheni për produktet ose shërbimet tuaja përmes SMS të ftohtë. Prandaj, ata që përdorin këtë listë numrash telefoni në qendrën e thirrjeve, ata morën klientë të mëdhenj potencialë kinezë që jetojnë atje. Gjëja më e rëndësishme është se njerëzit e Kinës janë kaq shumë të kujdesshëm për përshtatjen e mallrave dhe shërbimeve të reja.

Përfundimisht, baza e të dhënave e numrave të telefonit në Tajlandë Kineze mund të blihet me një çmim të ulët nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit. Mbi të gjitha, nëse blini listën e numrave të telefonit celular në Tajlandë Kineze, mund të gjeneroni shpejt drejtime b2c. Pa drejtimin e duhur të biznesit, shitja, promovimi, marketingu, apo edhe marrja e rishikimeve është shumë e vështirë. Pra, mendoni negativisht por punoni si pozitivisht; ekspertët tanë janë aty për ju.

Lista e numrave të telefonit B2C të Tajlandës Kineze

Lista e numrave të telefonit b2c të Tajlandës Kineze po funksionon si një përforcues biznesi. Ne ju kemi ndarë informacione të rëndësishme për popullin kinez të Tajlandës. Megjithëse janë të zgjedhur, nëse mund t'i arrini me një listë të saktë të numrave të telefonit të Tajlandës Kineze b2c, ju jeni një fitues në kohë reale. Për të ndërtuar një plan të duhur biznesi, mund të flisni me ekspertin tonë të marketingut. Ju mund të pyesni se si ju sigurojmë për më shumë se 95% saktësi. Sepse ne kemi një ekip të përkushtuar dhe burime të besueshme që punojnë tani në Tajlandë. Ata mbledhin të dhënat dhe na dërgojnë sipas rrugës së BE-së. Më pas ne përgatisim listën sipas GDPR.

Për më tepër, databaza e numrave të telefonit b2c të Tajlandës Kineze është e disponueshme në krahët tanë me një çmim me shumicë. Sepse ne duam të ndihmojmë njerëzit për të bërë biznes dhe të përhapim emrat e tyre dhe tanët. Pra, nëse ne mund të kursejmë paratë e tyre në marketing dhe të sugjerojmë marketing, ata do të jenë të dy fitues. Prandaj, raportohet se më shumë se 1 milion njerëz në Kinë jetojnë në Tajlandë. Pra, është mundësia juaj e artë nëse duhet të planifikoni të lëvizni më shpejt në Tajlandë. Prandaj, mund ta personalizoni listën e numrave të telefonit b2c dhe b2b në Tajlandën Kineze.

Lista e numrave të telefonit në Tajlandë Kineze

Lista e numrave celularë kinezë të Tajlandës

Lista e numrave celularë kinezë të Tajlandës mund të rrisë biznesin tuaj. Në Kinë ka dy lloje studentësh. Të lindurit në Kinë si dhe ata që vijnë nga vende të tjera për të studiuar. Stilolapsa, libra, çanta dhe materiale të tjera studimi kërkohen shpesh nga këta studentë. Pra, nëse zotëroni një biznes në këtë industri dhe gjithashtu nëse dëshironi të shisni produkte ose të kryeni një anketë për këta studentë, lista e numrave celularë kinezë të Tajlandës mund të jetë një ndryshim i lojës për biznesin tuaj. Një anketë studentore mund t'ju ndihmojë në zhvillimin e strategjive të reja të shitjeve. Për më tepër, ai mund të mbështesë iniciativat tuaja të marketingut.

Lista e numrave celularë kinezë të Tajlandës është një drejtori numrash telefoni të nivelit më të lartë. Ju mund të përdorni listën e numrave celularë kinezë të Tajlandës për të promovuar ose reklamuar produktin ose shërbimin tuaj. Baza e të dhënave tona të kontakteve të studentëve kinezë përmban Emra, numra, adresa dhe informacione të tjera. Prandaj, ato mund të jenë një përgjigje e dëshirueshme për përpjekjet tuaja të marketingut. Si rezultat, ju mund të bëni shumë gjëra të mira për biznesin tuaj me numrat e tyre të telefonit. Pra, bëni pagesën dhe shkarkoni tani!

Urdhër Biznesi

Shuma e regjistrave: 100,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 6,000

Rendit të Vogël

Shuma e regjistrave: 30,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 3,000

Rendi i gjurmëve

Shuma e regjistrave: 10,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 1,200

Blini listën e numrave të telefonit celular në Tajlandë Kineze

Blini listën e numrave të telefonit celular kinez në Tajlandë sa më shpejt të jetë e mundur. Ky është një treg konkurrues me shumë mundësi. Pra, nëse nuk ndërmerrni asnjë hap drejt marketingut krijues, nuk do të jeni në gjendje të konkurroni. Çfarë saktësisht po prisni? Kryeni pagesën tuaj sot dhe shkarkoni listën e numrave të telefonit celular kinez në Tajlandë. Azia është vendi më i mirë për t'u treguar njerëzve për kompaninë tuaj, dhe Tajlanda është vendi më i mirë turistik.

Më në fund, blini bazën e të dhënave të numrave të telefonit celular Kinez Tajlandë nga faqja jonë e internetit, Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit. Kjo listë telefonike mund të jetë një pasuri për biznesin tuaj nëse shisni mallra ose shërbime. Ne kemi qenë në tregun e ofruesve të të dhënave për dhjetë vjet. Për më tepër, ne po përditësojmë vazhdimisht listën tonë të numrave celularë në Tajlandë Kineze. Si rezultat, ne jemi ekspertë të industrisë me përvojë të gjerë. Do të merrni ofertën më të mirë nëse blini listën tonë të numrave të telefonit.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Numri i Telefonit celular udhëheq Adresën e Kontaktit Azhurnimi i fundit?

Sipas çdo muaji, ne përditësojmë listën e numrave të telefonit tonë celular të kontaktit. Dhe ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Në të njëjtën mënyrë, pasi merrnim të dhëna çdo muaj, ne i përditësuam ato. Ndonjëherë ne e bëjmë atë më herët dhe e përditësojmë atë.

Kur dorëzohet lista e numrave të telefonit celular?

Siç mund të shihet pas bërjes së porosisë brenda 4 orëve, ne ofrojmë listën e numrave tuaj të telefonit do t'ju dorëzohet. Siç e dini për kontaktet e personalizuara, listat e numrave celularë, na duhen maksimumi 72 orë për të krijuar të dhëna.

Cila është saktësia e numrit të telemarketingut?

Për më tepër, ne ju ofrojmë 95% të saktë numra celularë. Këtu, numri ynë i celularit të kontaktit është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri. Dhe do të përditësohet gjithmonë për herë të fundit.

Çfarë lloji të listës së numrave celularë ofroni?

Aktualisht, ne ofrojmë numrat e telefonit të biznesit dhe të dhënat e listës së numrave celularë të konsumatorëve. Nga ana tjetër, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron çdo listë kontaktesh që mund të jetë person, punonjës, punëkërkues, të papunë, studentë, si kushdo. Gjithashtu, ne ndërtojmë titullin e punonjësve dhe të dhënat e funksionit të tyre të punës. Siç e dini, nëse keni nevojë për ndonjë numër celulari, ne mund t'ju ofrojmë në çdo kohë.

A sjell kjo listë e telemarketingut epërsinë e shitjeve?

Sigurisht, lista jonë e telemarketingut sjell më të sakta që shitjet të udhëheqin për kompaninë tuaj.

A përdoret lista e numrave celularë në ndonjë platformë CRM?

Sigurisht, ju mund të përdorni listën e numrave celularë në çdo platformë CRM.

Pse te besoj?

Deri më tani jemi aktivë ku kemi filluar biznesin në vitin 2012. Në përgjithësi, ne jemi kompania e vetme më e madhe që ofrojmë për listën e numrave të telefonit. Jo vetëm kontakti telefonik, por edhe klienti do të marrë listën e plotë të kontakteve. Dhe ne jemi 24 orë në ditë. Dhe ne u lidhëm me GDRP që do t'ju ndihmojë me besim. Më e rëndësishmja, është vendi i parë ku merrni të gjithë listën e kontakteve që është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% fryrje shtesë në çdo listë numrash, atëherë ne do të zëvendësojmë numrin tonë të telefonit të marrë. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Në pjesën më të madhe, ne do t'ju ofrojmë Excel, CSV, XML Spreadsheet, format për listën e numrave të porositur të telemarketingut.

A ka leje lista e telefonave celularë?

Definitivisht, lista jonë e të gjithë numrave celularë të kontaktit është në bazë të lejes dhe gjithashtu kemi GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Po kështu, burimi i listës sonë të telemarketingut janë platforma të ndryshme. Prandaj, ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut vetëm nga faqet e besuara dhe burimet e zgjedhjes. Dhe padyshim, ne i ndërtojmë listat tona nga burime biznesi dhe burime konsumatore.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë listë numrash celularë?

Këtu, mund ta përdorni këtë listë të numrave të telefonit celular për të krijuar fushatat e marketingut në internet të SMS-ve të kompanisë suaj ose të thirrjeve të ftohta.

Lista e numrave të celularit është gati për të përdorur një qendër thirrjesh?

Sigurisht, lista e numrave tanë celularë është gati për t'u përdorur në qendrën e thirrjeve. Dhe nëse dëshironi të përdorni këtë listë të numrave celularë për të telefonuar qendrën, atëherë mundeni. Sepse ne jemi gjithmonë të gatshëm ta përdorim atë në çdo thirrje që mund të keni.

Drejtuesit e lidhur