Lista e numrave të telefonit të punëkërkuesve

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e numrave të telefonit të punëkërkuesve

Lista e numrave të telefonit të punëkërkuesve është një lloj tjetër i bazës së të dhënave të numrave të kontaktit. Ju nuk mund t'i gjeni këto lloje kontaktesh askund tjetër përveç bazës së të dhënave të fundit të postimeve. Tani mund të keni disa pyetje përpara se të shkoni për paketën. Epo, gjëja e parë që duhet të dini përpara se të blini bazën e të dhënave se si mund t'ju ndihmojë. Në fakt, nëse jeni këtu, atëherë mund të dini pak a shumë për kontaktet. Me të dhënat, ju mund të shkoni për njerëzit që kërkojnë lloje të ndryshme pune.

Lista e numrave të telefonit të punëkërkuesve mund të jetë një bekim si për punëkërkuesit ashtu edhe për ju. Ne e dimë se në kohën e tanishme punët janë shumë të vështira për t'u gjetur. Prandaj, nëse mund të ofroni diçka të mrekullueshme për ata që janë në kërkim të një pune, kjo mund të jetë e mrekullueshme. Gjithashtu, mund të promovoni kompaninë dhe biznesin tuaj përmes bazës së të dhënave të numrave të kontaktit. Po, kur do të përdorni kontaktet, po promovoni gjithashtu biznesin tuaj në të gjithë botën. Pra, mbani gjithmonë këtë në mendje.

Për shembull, lista e numrave të telefonit të punëkërkuesve është një produkt unik që ndërton Baza e të dhënave më të fundit të postimeve për të ndihmuar njerëzit. Ne sugjerojmë që përpara se të merrni paketën të krijoni një plan ideal që është i përshtatshëm për biznesin tuaj. Kjo mund të ndryshojë biznesin tuaj të përgjithshëm nëse i përdorni kontaktet siç duhet. Përsëri, me ndihmën tonë, me siguri do të arrini njerëzit që kërkoni.

Lista e numrave të telefonit të kontaktit të punëkërkuesve

Lista e numrave të telefonit të kontaktit të punëkërkuesve është e saktë dhe më e fundit që do të merrni ndonjëherë. Siç mund ta dini, ne të gjithë kemi numra telefoni të ndryshëm të punëkërkuesve në anë të ndryshme në pjesë të ndryshme të botës. Këtu do të merrni të dhënat e njerëzve të punëkërkuesve të të gjitha vendeve. Për t'ju informuar, uebfaqja jonë Baza e të dhënave më të fundit të postimeve po mbledh vazhdimisht të dhëna. Më e rëndësishmja, ne e analizojmë atë dhe përditësojmë të dhënat dhe informacionet e tjera rregullisht. Dhe nga ana tjetër, ne heqim ID-të që nuk janë aktive dhe përfshijnë të dhëna të reja dhe të freskëta. Pra, sa herë që blini një paketë nga ne do të merrni një përvojë krejt të re.

Definitivisht, lista e numrave të telefonit të kontaktit të punëkërkuesve ka potencialin që ju nevojitet. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron shumë të dhëna për punëkërkuesit në mënyrë që të mund të personalizoni kontaktet që ju nevojiten. Ju mund të merrni kontaktet e kontinentit të SHBA-së, Evropës, Azisë, Afrikës, Australisë në çdo kohë. Ne kemi bërë përpjekjet tona më të mira gjatë krijimit të listës. Ne po ju sugjerojmë të jeni klienti ynë, atëherë mund të shihni pjesën tjetër. mbi te gjitha. Ne jemi një faqe e besuar dhe klientët janë vërtet të kënaqur me direktorinë tonë të kontaktit.

Lista e numrave të telefonit të punëkërkuesve

Blini numrat e kontaktit të punëkërkuesve

Blini numrat e kontaktit të punëkërkuesve brenda çmimit të buxhetit tuaj. Më e rëndësishmja, Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit i verifikoi të dhënat në çdo mënyrë të mundshme. Prandaj, faqja jonë e internetit është gjithmonë e lidhur me GDRP në mënyrë që klientët tanë të mos kenë asnjë problem. Në të njëjtën mënyrë, ekspertët tanë janë gjithmonë të gatshëm t'ju ofrojnë çdo shërbim. Pra, pa vonesë apo hezitim, ju mund të blini listën e punëkërkuesve që tani. Kontaktet që ne ofrojmë janë pothuajse 100% autentike. Prandaj, thjesht shkoni për të.

Për më tepër, blini numrat e kontaktit të punëkërkuesve me çmimin më të ulët që do të marrim ndonjëherë. Përveç kësaj, dëshirojmë të themi se Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit ju ofron më shumë shërbime në kategori të ndryshme. Ne jemi gjithashtu të avancuar nga faqet e tjera të internetit për sa i përket mbledhjes dhe përpunimit të bazës së të dhënave. Shërbimi ynë ju ofron mbështetje 24 orë e 7 ditë. Kjo paketë do të vijë tek ju me një çmim fiks dhe ju duhet të paguani vetëm një herë për të.

Paketa e Biznesit

Shuma: 1 milion të dhëna

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 2,500

Pako e Vogël

Shuma: 500,000 Të dhënat

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 1,500

Paketa Provuese

Shuma: 100,000 Të dhënat

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Baza e të dhënave e numrave të telefonit të punëkërkuesve

Baza e të dhënave të numrave të telefonit të punëkërkuesve është shumë e lehtë për t'u blerë dhe përdorur. Mund ta blini dhe ta vendosni në cilëndo nga platformat tuaja të preferuara CRM. Ne jemi këtu për t'ju mbështetur nëse keni nevojë për ndonjë sugjerim me bazën e të dhënave të kontaktit. Vitet e përvojës dhe ekspertizës sonë janë çelësi që ju nevojitet për të përmirësuar biznesin tuaj. Përdorimi i duhur i kontakteve do t'ju japë një kthim të menjëhershëm të investimit (ROI).

Në fund, databaza e numrave të telefonit të punëkërkuesve do të sjellë mundësinë perfekte që i nevojitet të gjithëve. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve këtu përpiqet për bazën e të dhënave të kontakteve me cilësi më të lartë. Përkushtimi juaj dhe kontaktet tona janë gjërat më thelbësore që mund të merrni nga ne dhe të sjellin një rezultat të mirë për biznesin tuaj dhe gjithashtu për punëkërkuesit.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Numri i Telefonit celular udhëheq Adresën e Kontaktit Azhurnimi i fundit?

Sipas çdo muaji, ne përditësojmë listën e numrave të telefonit tonë celular të kontaktit. Dhe ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Në të njëjtën mënyrë, pasi merrnim të dhëna çdo muaj, ne i përditësuam ato. Ndonjëherë ne e bëjmë atë më herët dhe e përditësojmë atë.

Kur dorëzohet lista e numrave të telefonit celular?

Siç mund të shihet pas bërjes së porosisë brenda 4 orëve, ne ofrojmë listën e numrave tuaj të telefonit do t'ju dorëzohet. Siç e dini për kontaktet e personalizuara, listat e numrave celularë, na duhen maksimumi 72 orë për të krijuar të dhëna.

Cila është saktësia e numrit të telemarketingut?

Për më tepër, ne ju ofrojmë 95% të saktë numra celularë. Këtu, numri ynë i celularit të kontaktit është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri. Dhe do të përditësohet gjithmonë për herë të fundit.

Çfarë lloji të listës së numrave celularë ofroni?

Aktualisht, ne ofrojmë numrat e telefonit të biznesit dhe të dhënat e listës së numrave celularë të konsumatorëve. Nga ana tjetër, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron çdo listë kontaktesh që mund të jetë person, punonjës, punëkërkues, të papunë, studentë, si kushdo. Gjithashtu, ne ndërtojmë titullin e punonjësve dhe të dhënat e funksionit të tyre të punës. Siç e dini, nëse keni nevojë për ndonjë numër celulari, ne mund t'ju ofrojmë në çdo kohë.

A sjell kjo listë e telemarketingut epërsinë e shitjeve?

Sigurisht, lista jonë e telemarketingut sjell më të sakta që shitjet të udhëheqin për kompaninë tuaj.

A përdoret lista e numrave celularë në ndonjë platformë CRM?

Sigurisht, ju mund të përdorni listën e numrave celularë në çdo platformë CRM.

Pse te besoj?

Deri më tani jemi aktivë ku kemi filluar biznesin në vitin 2012. Në përgjithësi, ne jemi kompania e vetme më e madhe që ofrojmë për listën e numrave të telefonit. Jo vetëm kontakti telefonik, por edhe klienti do të marrë listën e plotë të kontakteve. Dhe ne jemi 24 orë në ditë. Dhe ne u lidhëm me GDRP që do t'ju ndihmojë me besim. Më e rëndësishmja, është vendi i parë ku merrni të gjithë listën e kontakteve që është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% fryrje shtesë në çdo listë numrash, atëherë ne do të zëvendësojmë numrin tonë të telefonit të marrë. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Në pjesën më të madhe, ne do t'ju ofrojmë Excel, CSV, XML Spreadsheet, format për listën e numrave të porositur të telemarketingut.

A ka leje lista e telefonave celularë?

Definitivisht, lista jonë e të gjithë numrave celularë të kontaktit është në bazë të lejes dhe gjithashtu kemi GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Po kështu, burimi i listës sonë të telemarketingut janë platforma të ndryshme. Prandaj, ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut vetëm nga faqet e besuara dhe burimet e zgjedhjes. Dhe padyshim, ne i ndërtojmë listat tona nga burime biznesi dhe burime konsumatore.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë listë numrash celularë?

Këtu, mund ta përdorni këtë listë të numrave të telefonit celular për të krijuar fushatat e marketingut në internet të SMS-ve të kompanisë suaj ose të thirrjeve të ftohta.

Lista e numrave të celularit është gati për të përdorur një qendër thirrjesh?

Sigurisht, lista e numrave tanë celularë është gati për t'u përdorur në qendrën e thirrjeve. Dhe nëse dëshironi të përdorni këtë listë të numrave celularë për të telefonuar qendrën, atëherë mundeni. Sepse ne jemi gjithmonë të gatshëm ta përdorim atë në çdo thirrje që mund të keni.

Drejtuesit e lidhur