Lista e numrave të telefonit të Evropës Kineze

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e numrave të telefonit të Evropës Kineze

Lista e numrave të telefonit të Evropës Kineze mund të jetë një mundësi e frytshme për të kontaktuar kinezët që jetojnë në Evropë. Numrat tanë të telefonit mund t'ju ndihmojnë në shumë mënyra, si p.sh. mund të bëni promovime marketingu dhe të miratoni produktet tuaja. Siç e dimë një fushatë e mirë marketingu mund t'ju sjellë shumë klientë. Gjithashtu, krijimi i fushatave për promovimin e mallrave mund të rrisë vlerën e produkteve tuaja. Vetëm ne ju ofrojmë një bazë të dhënash me cilësi premium me një kosto të ulët. Mund të merrni kontakte nga shumë sajte, megjithatë, nëse lista është e gabuar, mund t'ju kushtojë shumë. Sepse një listë e gabuar do të humbasë kohën tuaj të çmuar. Pra, mund të mbështeteni në bazën e fundit të të dhënave të postimeve për t'ju dhënë një listë të saktë të numrave të telefonit të Evropës Kineze.

Lista e numrave të telefonit të Evropës Kineze mund të jetë një zgjedhje e përkryer për planet dhe qëllimet tuaja të biznesit. Duke qenë se ne shesim numra telefoni të verifikuar për një kohë të gjatë, njerëzit na besojnë. Gjithashtu, shërbimi ynë i klasit të lartë solli shumë klientë dhe një reputacion të madh në treg. Për më tepër, ne shesim listën tonë të numrave me një çmim të ulët, sepse ne përpiqemi t'ju ofrojmë shërbimin më të mirë me një kosto minimale. Ekipet tona të ekspertëve punojnë pa pushim për të mbledhur numra autentikë. Pas mbledhjes së numrave, ata kontrollojnë dhe zgjedhin numrat aktivë dhe heqin ata joaktivë. Pasi ne gjithmonë u japim prioritet klientëve tanë në mënyrë që ju të merrni më shumë fitime.

Lista e numrave të celularëve të Evropës Kineze B2C

Lista e numrave celularë të Evropës Kineze B2C do t'ju ndihmojë të synoni klientët individualë në Evropë. Lista jonë është e freskët, e pastër dhe shpesh e përditësuar. Kështu që ju mund të merrni përgjigjet më aktive nga fushatat tuaja të marketingut duke përdorur drejtimet tona. Lista jonë e numrave celular përmban emra, numra telefoni, adresa, mosha, gjini, etj. në mënyrë që ju të zgjidhni audiencën tuaj të synuar për shitjen tuaj. Për më tepër, lista jonë e numrave të telefonit është e lehtë për t'u shkarkuar dhe e lehtë për t'u përdorur. Ju mund ta shkarkoni listën tonë të numrave të telefonit në Evropën Kineze si në formatin Excel ose CSV dhe ta përdorni drejtpërdrejt në sistemet tuaja CRM. 

Lista e numrave celularë kinezë të Evropës B2C mund t'ju ndihmojë të bëni një fitim në biznesin tuaj. Duke përdorur listën tonë, ju mund të dërgoni mesazhe duke përfshirë oferta dhe promovime për të arritur audiencën tuaj. Ju gjithashtu mund t'u dërgoni atyre thirrje të ftohta, thirrje promovuese ose email me bazën tonë të të dhënave. Ne e dimë se një listë autentike e numrave është e rëndësishme për ju, kështu që ne përpiqemi gjithmonë të bëjmë më të mirën për t'ju dhënë listën më të mirë brenda kapacitetit tonë. 

Lista e numrave të telefonit të Evropës Kineze

Paketat e numrave të telefonit të Evropës Kineze

Paketat e numrave të telefonit të Evropës Kineze nga ne mund të nxisin marketingun tuaj në biznes. Të gjithë e dimë se marketingu mund t'i ndihmojë bizneset të fitojnë më shumë para në një kohë të shkurtër. Ka shumë plane marketingu që mund t'i ekzekutoni duke përdorur numrat tanë, të tillë si dhënia e zbritjeve, kodeve promocionale dhe kuponëve përmes SMS me shumicë. Gjithashtu, lista jonë e numrave celularë ka një normë më të vogël fryrje se të tjerët. Për më tepër, lista jonë e numrave të telefonit të Evropës Kineze do t'ju angazhojë me shumë kinezë nga vendet evropiane. Lista e numrave të telefonit të Evropës Kineze nga ne do t'ju sigurojë një përgjigje të mirë nga konsumatorët tuaj. Për më tepër, lista jonë e numrave mund të rrisë një ROI të lartë të biznesit tuaj. Lista jonë e numrave celular mund të rrisë shitjet dhe fitimin tuaj në biznesin tuaj. 

Paketat e numrave të telefonit të Evropës Kineze mund t'ju japin një normë të lartë konvertimi nga fushatat tuaja. Ju gjithashtu mund të përdorni listën tonë të numrave të telefonit për të gjitha llojet e promovimeve të telemarketingut. Për shembull, telefononi klientët tuaj dhe bisedoni me ta për ofertat dhe shërbimet tuaja. Ju mund të merrni më shumë përgjigje nga klientët tuaj të mundshëm lehtësisht. 

Urdhër Biznesi

Shuma e regjistrave: 100,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 6,000

Rendit të Vogël

Shuma e regjistrave: 30,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 3,000

Rendi i gjurmëve

Shuma e regjistrave: 10,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 1,200

Blini listën e numrave celularë të Evropës Kineze

Blini listën e numrave celularë të Evropës Kineze me një çmim të lirë vetëm nga ne. Ju gjithashtu mund të blini numrat tanë celularë me një çmim me shumicë. Përveç kësaj, mund të blini edhe paketa më të vogla në varësi të aftësive tuaja. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të zgjidhni audiencën tuaj dhe të blini një listë me një çmim më të ulët. Për më tepër, nëse keni dyshime për numrat tanë, mund të shkarkoni një mostër falas për të kontrolluar cilësinë e listës. Prandaj, ju mund të krahasoni numrat tanë të cilësisë premium me të tjerët. Megjithatë, ju mund të bëni një listë vetë, por duhet të jeni të durueshëm dhe të kujdesshëm. Për më tepër, do t'ju marrë shumë nga koha juaj e vlefshme. Pra, mos e humbni kohën tuaj dhe blini një listë nga ne.

Blini listën e numrave celularë të Evropës Kineze nga ne dhe bëhuni një promovues i suksesshëm i biznesit tuaj. Blini listën tonë të numrave të telefonit celular sot me një çmim të ulët. Ne ofrojmë listën më të mirë të numrave celularë b2c me një çmim të volitshëm. Duke qenë se ne shesim lista me numra të verifikuar në treg për një kohë të gjatë, kështu që njerëzit na besojnë. Pra, mund të mbështeteni tek ne për t'ju dhënë listën më të mirë të numrave të telefonit të Evropës Kineze për marketing masiv. Me pak fjalë, do të shihni se lista jonë është lista më e mirë e numrave të telefonit që mund të merrni me një çmim kaq të ulët në treg. Pra, blini listën tonë të numrave të celularit tani për të marrë rezultatin më të mirë nga paratë tuaja.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Numri i Telefonit celular udhëheq Adresën e Kontaktit Azhurnimi i fundit?

Sipas çdo muaji, ne përditësojmë listën e numrave të telefonit tonë celular të kontaktit. Dhe ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Në të njëjtën mënyrë, pasi merrnim të dhëna çdo muaj, ne i përditësuam ato. Ndonjëherë ne e bëjmë atë më herët dhe e përditësojmë atë.

Kur dorëzohet lista e numrave të telefonit celular?

Siç mund të shihet pas bërjes së porosisë brenda 4 orëve, ne ofrojmë listën e numrave tuaj të telefonit do t'ju dorëzohet. Siç e dini për kontaktet e personalizuara, listat e numrave celularë, na duhen maksimumi 72 orë për të krijuar të dhëna.

Cila është saktësia e numrit të telemarketingut?

Për më tepër, ne ju ofrojmë 95% të saktë numra celularë. Këtu, numri ynë i celularit të kontaktit është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri. Dhe do të përditësohet gjithmonë për herë të fundit.

Çfarë lloji të listës së numrave celularë ofroni?

Aktualisht, ne ofrojmë numrat e telefonit të biznesit dhe të dhënat e listës së numrave celularë të konsumatorëve. Nga ana tjetër, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron çdo listë kontaktesh që mund të jetë person, punonjës, punëkërkues, të papunë, studentë, si kushdo. Gjithashtu, ne ndërtojmë titullin e punonjësve dhe të dhënat e funksionit të tyre të punës. Siç e dini, nëse keni nevojë për ndonjë numër celulari, ne mund t'ju ofrojmë në çdo kohë.

A sjell kjo listë e telemarketingut epërsinë e shitjeve?

Sigurisht, lista jonë e telemarketingut sjell më të sakta që shitjet të udhëheqin për kompaninë tuaj.

A përdoret lista e numrave celularë në ndonjë platformë CRM?

Sigurisht, ju mund të përdorni listën e numrave celularë në çdo platformë CRM.

Pse te besoj?

Deri më tani jemi aktivë ku kemi filluar biznesin në vitin 2012. Në përgjithësi, ne jemi kompania e vetme më e madhe që ofrojmë për listën e numrave të telefonit. Jo vetëm kontakti telefonik, por edhe klienti do të marrë listën e plotë të kontakteve. Dhe ne jemi 24 orë në ditë. Dhe ne u lidhëm me GDRP që do t'ju ndihmojë me besim. Më e rëndësishmja, është vendi i parë ku merrni të gjithë listën e kontakteve që është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% fryrje shtesë në çdo listë numrash, atëherë ne do të zëvendësojmë numrin tonë të telefonit të marrë. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Në pjesën më të madhe, ne do t'ju ofrojmë Excel, CSV, XML Spreadsheet, format për listën e numrave të porositur të telemarketingut.

A ka leje lista e telefonave celularë?

Definitivisht, lista jonë e të gjithë numrave celularë të kontaktit është në bazë të lejes dhe gjithashtu kemi GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Po kështu, burimi i listës sonë të telemarketingut janë platforma të ndryshme. Prandaj, ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut vetëm nga faqet e besuara dhe burimet e zgjedhjes. Dhe padyshim, ne i ndërtojmë listat tona nga burime biznesi dhe burime konsumatore.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë listë numrash celularë?

Këtu, mund ta përdorni këtë listë të numrave të telefonit celular për të krijuar fushatat e marketingut në internet të SMS-ve të kompanisë suaj ose të thirrjeve të ftohta.

Lista e numrave të celularit është gati për të përdorur një qendër thirrjesh?

Sigurisht, lista e numrave tanë celularë është gati për t'u përdorur në qendrën e thirrjeve. Dhe nëse dëshironi të përdorni këtë listë të numrave celularë për të telefonuar qendrën, atëherë mundeni. Sepse ne jemi gjithmonë të gatshëm ta përdorim atë në çdo thirrje që mund të keni.

Drejtuesit e lidhur