Shporta e blerjeve


Shporta juaj është bosh

Kthehu në dyqan

 

Korniza kohore e dorëzimit të të dhënave

Ju lutemi vini re: Pagesa e Paypal zgjat 24 orë për të verifikuar pagesën dhe shpërndarjen e të dhënave. Pra, ju lutem prisni derisa të kthehemi tek ju.

Koha e dorëzimit të të dhënave:

  • Mënyra e pagesës Paypal- 24 orë maksimumi
  • Mënyra e pagesës Bitcoin - brenda 1 ore
  • Mënyra e pagesës USDT - brenda 30 minutash
  • Mënyra perfekte e pagesës së parave - brenda 1 ore
  • Mënyra e pagesës eter- brenda 30 minutash.
  • Mënyra e pagesës së Transfertës Bankare - 72 orë
  • Mënyra e pagesës me transferim - brenda 48 orëve
  • Mënyra e pagesës së Western Union - brenda 24 orëve.