Lista e numrave të telefonit të Malajzisë Kineze

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania më e madhe e ofruesit të bazës së të dhënave. Ne kemi më shumë se 300 milionë listë emailesh të biznesit (b2b) dhe bazën e të dhënave të emaileve të 400 milionë konsumatorëve (b2c). Gjithashtu 5 miliardë të dhëna për numrat e telefonit celular. Dhe 2 miliardë të dhëna të përdoruesve të whatsapp. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron gjithmonë të dhëna të sakta dhe të freskëta. Ne do t'ju ofrojmë të dhëna të vlefshme 100% të sakta. Të gjitha të dhënat tona janë zgjedhja e dyfishtë dhe baza e lejes.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.  

Lista e numrave të telefonit të Malajzisë Kineze

Lista e numrave të telefonit të Malajzisë Kineze është një bazë e të dhënave shumë e kërkuar e kontakteve në Malajzi. Është një arkiv autentik i të dhënave që përmban informacionin e kontaktit të popullit kinez që jeton në Malajzi. Baza e të dhënave të fundit të postimeve është një organizatë e njohur që ofron këtë listë të numrave të kontaktit. Për më tepër, ju duhet të keni këtë bazë të dhënash nëse keni një biznes në Malajzi dhe audienca dhe perspektivat tuaja të synuara janë kinezë që tani jetojnë në vend. Ju sigurojmë se duke përdorur listën tonë të kontakteve do të jeni në gjendje të përmbushni qëllimin tuaj të biznesit. 

Lista e numrave të telefonit të Malajzisë Kineze mund të jetë një pasuri e vlefshme për biznesin tuaj nëse mund ta përdorni me saktësi. Aktualisht, një numër i madh njerëzish nga Kina jetojnë në Malajzi për qëllime të ndryshme, për shembull, studentë, mjekë, inxhinierë dhe profesionistë në të gjithë sektorët. Duke përdorur listën tonë të të dhënave të kontaktit, ju mund të promovoni produktet dhe shërbimet tuaja që i përshtaten audiencës kineze në vend. Për më tepër, ne do t'ju mundësojmë të ndërtoni markën tuaj dhe ta bëni biznesin tuaj më fitimprurës.

Mbi të gjitha, lista e numrave të telefonit të Malajzisë Kineze është një bazë të dhënash e dobishme për biznesin tuaj. Ne, Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit e shesim listën tonë të të dhënave të kontaktit me një çmim të arsyeshëm edhe pse shërbejmë të dhëna origjinale dhe me cilësi të lartë. Përveç kësaj, ne jemi një kompani me reputacion të ofruesit të shërbimeve të të dhënave dhe kemi marrë me këtë faqe për një kohë të gjatë. Përdorni listën tonë të numrave celularë të biznesit dhe merrni një kthim të çmendur nga investimi (ROI).

Lista e numrave celularë të Malajzisë Kineze

Lista e numrave celularë të Malajzisë Kineze është një listë gjithëpërfshirëse e të dhënave të kontaktit B2C që ju nevojitet për të rritur në qiell të ardhurat tuaja. Ekspertët e fundit të bazës së të dhënave të postimeve e kanë krijuar këtë bazë të dhënash me përpjekje dhe përkushtim të plotë. Anasjelltas, lista e numrave të telefonit të Malajzisë Kineze është një drejtori biznesi i ndërtuar paraprakisht që do t'ju ndihmojë të zgjeroni produktet dhe ofertat tuaja në të gjithë Malajzinë, veçanërisht për malajzianët kinezë. Kjo do t'ju mundësojë të rrisni angazhimin tuaj ndaj klientit dhe ta bëni fushatën tuaj të marketingut efektive. 

Lista e numrave celularë të Malajzisë Kineze do t'ju japë informacione të detajuara kontakti për njerëzit e Malajzisë Kineze përveç numrave të telefonit celular. Këtu të dhënat e tjera relevante që ne ofrojmë në listën e kontakteve të biznesit janë dmth. Emrat e kontakteve, adresat, profesionet, etj. Duke përdorur të dhënat, mund të kontaktoni një grup të madh të audiencave tuaja të synuara. Si pasojë, ju mund të prezantoni shërbimet dhe ofertat tuaja për një audiencë të madhe. Në fund të fundit, do t'ju ndihmojë të gjeneroni më shumë drejtues shitjesh, të cilët më vonë shndërrohen në klientë të vërtetë. 

Lista e numrave të telefonit të Malajzisë Kineze

Baza e të dhënave të kontaktit të Malajzisë kineze

Baza e të dhënave të kontaktit të Malajzisë Kineze është një element thelbësor i biznesit tuaj nëse dëshironi të kontaktoni kinezët që jetojnë në Malajzi. Aktualisht, telefoni celular është pajisja më e kërkuar. Ka shumë pak njerëz që gjenden në situatën aktuale, të cilët nuk e përdorin këtë pajisje. Për më tepër, shkalla e përgjigjes së klientit është më e lartë në marketingun e thirrjeve zanore dhe SMS-ve sesa në çdo strategji tjetër të marketingut dixhital. Pra, lista e numrave të telefonit të Malajzisë Kineze është mjeti më i mirë për një fushatë të suksesshme marketingu.

Sidoqoftë, baza e të dhënave e kontaktit të Malajzisë Kineze është një drejtori B2C miqësore me buxhetin. Ekspertët më të fundit të bazës së të dhënave të postimeve mbledhin të dhënat e numrave të kontaktit nga burime të ndryshme të besueshme. Për më tepër, ata verifikojnë çdo të dhënë si me sytë e njeriut ashtu edhe me softuerin. Përveç kësaj, ne përditësojmë të dhënat në baza të rregullta. Pra, ju sigurojmë se do të merrni të dhënat më të sakta, të freskëta dhe më të aksesueshme. Në fakt do t'ju kursejë kohë dhe përpjekje të mundshme.

Urdhër Biznesi

Shuma e regjistrave: 100,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 6,000

Rendit të Vogël

Shuma e regjistrave: 30,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 3,000

Rendi i gjurmëve

Shuma e regjistrave: 10,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 1,200

Blini listën e numrave celularë të Malajzisë Kineze

Blini listën e numrave celularë të Malajzisë Kineze nga faqja jonë e internetit, Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve. Është një bazë të dhënash e mirëorganizuar dhe e verifikuar e numrave të kontaktit B2C që do t'ju mundësojë të rrisni fushatën tuaj të marketingut. Përveç kësaj, është një bazë të dhënash që është shumë e thjeshtë për t'u blerë dhe përdorur. Pra, çdo person me një aftësi minimale mund të trajtojë skedarin e të dhënave. Të gjitha të dhënat tona janë origjinale dhe të arritshme dhe ne i shesim për një mënyrë të vetme pagese. 

Blini listën e numrave celularë të Malajzisë Kineze me një çmim të ulët dhe rrisni fushatën tuaj të marketingut. Lista e numrave të telefonit të Malajzisë Kineze tani është gati për ta shkarkuar. Merrni grupin e të dhënave faktike dhe shikoni efektivitetin në biznesin tuaj. Nga ana tjetër, do t'i merrni të dhënat në Excel, si dhe në formatet CSV, si rezultat që mund t'i eksportoni lehtësisht në platformat e njohura CRM. Megjithatë, nëse lind ndonjë problem, na informoni menjëherë. Shërbimi ynë i mbështetjes së klientit 24/7 do të punojë për ju dhe do t'ju japë ndihmën më të mirë të mundshme.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Numri i Telefonit celular udhëheq Adresën e Kontaktit Azhurnimi i fundit?

Sipas çdo muaji, ne përditësojmë listën e numrave të telefonit tonë celular të kontaktit. Dhe ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Në të njëjtën mënyrë, pasi merrnim të dhëna çdo muaj, ne i përditësuam ato. Ndonjëherë ne e bëjmë atë më herët dhe e përditësojmë atë.

Kur dorëzohet lista e numrave të telefonit celular?

Siç mund të shihet pas bërjes së porosisë brenda 4 orëve, ne ofrojmë listën e numrave tuaj të telefonit do t'ju dorëzohet. Siç e dini për kontaktet e personalizuara, listat e numrave celularë, na duhen maksimumi 72 orë për të krijuar të dhëna.

Cila është saktësia e numrit të telemarketingut?

Për më tepër, ne ju ofrojmë 95% të saktë numra celularë. Këtu, numri ynë i celularit të kontaktit është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri. Dhe do të përditësohet gjithmonë për herë të fundit.

Çfarë lloji të listës së numrave celularë ofroni?

Aktualisht, ne ofrojmë numrat e telefonit të biznesit dhe të dhënat e listës së numrave celularë të konsumatorëve. Nga ana tjetër, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron çdo listë kontaktesh që mund të jetë person, punonjës, punëkërkues, të papunë, studentë, si kushdo. Gjithashtu, ne ndërtojmë titullin e punonjësve dhe të dhënat e funksionit të tyre të punës. Siç e dini, nëse keni nevojë për ndonjë numër celulari, ne mund t'ju ofrojmë në çdo kohë.

A sjell kjo listë e telemarketingut epërsinë e shitjeve?

Sigurisht, lista jonë e telemarketingut sjell më të sakta që shitjet të udhëheqin për kompaninë tuaj.

A përdoret lista e numrave celularë në ndonjë platformë CRM?

Sigurisht, ju mund të përdorni listën e numrave celularë në çdo platformë CRM.

Pse te besoj?

Deri më tani jemi aktivë ku kemi filluar biznesin në vitin 2012. Në përgjithësi, ne jemi kompania e vetme më e madhe që ofrojmë për listën e numrave të telefonit. Jo vetëm kontakti telefonik, por edhe klienti do të marrë listën e plotë të kontakteve. Dhe ne jemi 24 orë në ditë. Dhe ne u lidhëm me GDRP që do t'ju ndihmojë me besim. Më e rëndësishmja, është vendi i parë ku merrni të gjithë listën e kontakteve që është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% fryrje shtesë në çdo listë numrash, atëherë ne do të zëvendësojmë numrin tonë të telefonit të marrë. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Në pjesën më të madhe, ne do t'ju ofrojmë Excel, CSV, XML Spreadsheet, format për listën e numrave të porositur të telemarketingut.

A ka leje lista e telefonave celularë?

Definitivisht, lista jonë e të gjithë numrave celularë të kontaktit është në bazë të lejes dhe gjithashtu kemi GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Po kështu, burimi i listës sonë të telemarketingut janë platforma të ndryshme. Prandaj, ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut vetëm nga faqet e besuara dhe burimet e zgjedhjes. Dhe padyshim, ne i ndërtojmë listat tona nga burime biznesi dhe burime konsumatore.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë listë numrash celularë?

Këtu, mund ta përdorni këtë listë të numrave të telefonit celular për të krijuar fushatat e marketingut në internet të SMS-ve të kompanisë suaj ose të thirrjeve të ftohta.

Lista e numrave të celularit është gati për të përdorur një qendër thirrjesh?

Sigurisht, lista e numrave tanë celularë është gati për t'u përdorur në qendrën e thirrjeve. Dhe nëse dëshironi të përdorni këtë listë të numrave celularë për të telefonuar qendrën, atëherë mundeni. Sepse ne jemi gjithmonë të gatshëm ta përdorim atë në çdo thirrje që mund të keni.

Drejtuesit e lidhur