Lista e Numrave të Telefonit të Hong Kongut

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania më e madhe e ofruesit të bazës së të dhënave. Ne kemi më shumë se 300 milionë listë emailesh të biznesit (b2b) dhe bazën e të dhënave të emaileve të 400 milionë konsumatorëve (b2c). Gjithashtu 5 miliardë të dhëna për numrat e telefonit celular. Dhe 2 miliardë të dhëna të përdoruesve të whatsapp. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron gjithmonë të dhëna të sakta dhe të freskëta. Ne do t'ju ofrojmë të dhëna të vlefshme 100% të sakta. Të gjitha të dhënat tona janë zgjedhja e dyfishtë dhe baza e lejes.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.  

Lista e Numrave të Telefonit të Hong Kongut

Lista e numrave të telefonit të Hong Kongut përmban numrat e telefonit celular të çdo individi në Hong Kong. Baza e të dhënave më e plotë e numrave të telefonit të banorëve të Hong Kongut ekziston në bazën e fundit të të dhënave të postimeve. Në thelb, janë të dhëna të besueshme dhe të përditësuara të numrit të telefonit celular të njerëzve që jetojnë në qytet. Ky skedar është jetik nëse zotëroni një biznes ose dëshironi të drejtoni një biznes në Hong Kong. Drejtimi i një fushate marketingu përmes listës së numrave të telefonit në Hong Kong është opsioni i duhur tani.

Është një listë autentike dhe aktive e numrave celularë të konsumatorëve. Lista e numrave të telefonit në Hong Kong mund t'ju ndihmojë të lidheni me mijëra njerëz në Hong Kong. Nëse e përdorni këtë skedar, do t'ju kursejë kohë dhe energji. Për më tepër, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit shet listat e numrave celularë të Hong Kongut me një çmim më të ulët. Nëse na krahasoni me të tjerët, vetëm ju mund ta kuptoni.

Përveç kësaj, baza e të dhënave e listës së numrave të telefonit në Hong Kong është më e mira për këdo. Ju mund të keni akses te njerëzit që jetojnë në Hong Kong. Ju mund të synoni klientin e saktë që dëshironi. Përsëri, saktësia e numrit të telefonit celular mund t'ju japë klientët e duhur që ju nevojiten. Më e rëndësishmja, kjo listë e numrave të telefonit është shumë më e mirë se çdo listë tjetër kontaktesh. Nëpërmjet kësaj liste të numrave celularë, ju mund të telefononi drejtpërdrejt klientin tuaj. Përsëri, ju mund të kontaktoni klientët tuaj përmes mesazheve ose duke telefonuar ftohtë duke marrë ndihmë nga lista.

Lista e numrave celularë të konsumatorit në Hong Kong

Lista e numrave të telefonit në Hong Kong

Sidoqoftë, lista e numrave celularë në Hong Kong është baza e të dhënave më e gjerë dhe masive e konsumatorëve të Hong Kongut. Ju do të merrni 95% numra telefoni të saktë dhe të disponueshëm në këtë bazë të dhënash. Përveç numrave të kontaktit, ne përfshijmë edhe detaje të tjera kontakti. Për shembull, emrat e plotë, mosha, gjinia, profesioni, adresa me kod postar, e kështu me radhë të kontakteve. I gjithë ky informacion është i vlefshëm dhe i gatshëm për GDPR. Kjo listë e numrave të telefonit ka gjithashtu lejen e pronarit të saj. Pra, ju mund të promovoni shërbimet ose produktet më hapur. Edhe me këtë, ju mund të filtroni kërkimin tuaj sipas qytetit, adresës, gjinisë, etj. 

Ekipi i bazës së të dhënave më të fundit të postimeve mbledh të dhënat e kontaktit nga shumë burime të besuara. Për më tepër, ne përditësojmë informacionin në baza ditore. Pra, ne pretendojmë se ju mund të kontaktoni lehtësisht audiencën tuaj të synuar dhe të arrini qëllimin tuaj. Jo vetëm që ju mund të shkoni edhe përtej vendit tuaj nëse e trajtoni me mençuri listën e numrave celularë të Hong Kongut.

Pra, do t'ju kursejë edhe para. Përveç kësaj, promovimi i produkteve dhe shërbimeve tuaja me të dhënat e kontaktit do të jetë shumë i lehtë. Për më tepër, ju mund ta bëni këtë brenda një kohe të shkurtër. Nga ana tjetër, krijimi manual i kësaj liste numrash telefoni do të marrë shumë kohë dhe përpjekje. Për më tepër, nuk mund të verifikoni çdo numër një nga një. 

Paketa 7 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 7 Milion

Çmimi: $ 7,000

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 1 Milionë

Shuma e regjistrave: 1 Milion

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 1,000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 150 dollarë

Shkarkoni Mostrën Falas

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Hong Kongut

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur