AF SQ AR HY BE BG CA NY ZH-CN ZH-TW CO HR CS DA NL EN EO ET TL FI FR GL KA DE EL HI HU ID GA IT JA JW KM KO KY LO LA LV LT LB ML NO PS PL PT RO RU SK SL ES SV TH TR UK UZ VI ZU

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e numrave të telefonit në SHBA

Lista e numrave të telefonit në SHBA është një nga shërbimet më të mira në botë që mund të merrni tani. Lista më autentike dhe më e përditësuar e numrave të telefonit është në listën e numrave të telefonit në SHBA. Prandaj, nëse ju pëlqen lista jonë e numrave celularë në SHBA, ne mund t'ju ndihmojmë të vazhdoni të rritni firmën tuaj. Ne gjithashtu mund t'ju ndihmojmë të shfrytëzoni sa më shumë shitjet dhe marketingun tuaj. Gjëja më e rëndësishme është se nuk ka nevojë të komunikoni drejtpërdrejt me të tjerët. Pra, Latest Mailing Database është kompania më e madhe në botë që shet lista të numrave të telefonit në SHBA.

Prandaj, ju mund të blini listën tonë të numrave të telefonit në SHBA dhe të merrni një mundësi të shkëlqyer. Ne jemi ofruesi më i madh i bazës së të dhënave të numrave të telefonit në këtë segment. Lista e numrave të telefonit në SHBA është verifikuar së fundmi dhe është e ligjshme. Pra, ju mund të blini numrin tonë celular në SHBA dhe të merrni një burim të madh. Ne mund t'ju ofrojmë një faqe realiste që është shumë e rëndësishme.

Lista e numrave të telefonit në SHBA mund t'ju japë shumë mënyra për të arritur klientët tuaj të synuar. Këtu, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit ka shumë informacione që janë efektive. Pra, ju mund të merrni këtu klientë të rinj në një kohë të shkurtër. Ne mund t'ju lejojmë të përdorni bazat e të dhënave të kontakteve të njerëzve të profilit të lartë. Më e rëndësishmja, ne mund t'ju ofrojmë bazën e të dhënave të numrave celularë me cilësi të lartë. Këtu, e gjithë databaza jonë është në bazë të pëlqimit dhe licencës. Përveç kësaj, ne ndjekim rregullat e GDPR me shumë rigorozitet.

0 milion
Numrat e telefonit celular në SHBA

Lista e të dhënave të numrit celular të konsumatorit në SHBA

Lista e numrave të telefonit në SHBA

Lista e numrave celularë në SHBA është reale, e freskët dhe aktive. Lista jonë e numrave celularë është gjithmonë e verifikuar dhe e saktë. Përveç kësaj, ju mund ta përdorni atë për telemarketing dhe detyra të tjera marketingu. Gjithashtu, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit mund t'ju ofrojë çdo lloj shërbimi që është shumë efektiv. Lista jonë e numrave të telefonit në SHBA sipas bazës së të dhënave më të fundit të postimeve është gjithashtu shumë e lirë. Por ka më shumë se një milion kontakte në një bazë të dhënash për thirrje të ftohta dhe një listë numrash celularë. Ne mund t'ju ndihmojmë të kuptoni shitjet tuaja (ROI).

Baza jonë e të dhënave të numrave të telefonit në SHBA është gjithashtu më shumë se 95% e saktë. Gjëja më e rëndësishme është që ne të mund të përhapim fushat tuaja të marketingut. Pra, blini listën tonë të numrave celularë në SHBA dhe përfitoni një avantazh të madh. Ne jemi gjithmonë të gatshëm t'ju ofrojmë shërbimin më autentik. Pra, mund të na besoni pa asnjë pauzë. Prandaj, baza e fundit e të dhënave të postimeve mund t'ju ndihmojë në shumë mënyra.

Blej Lista e numrave të telefonit celular të Amerikës

Lista e numrave të telefonit celular Blej Amerikën është shumë thelbësore për fushatën tuaj në internet. Ne mund të ofrojmë një çmim të përballueshëm, kështu që ju mund të blini nga Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve. Kjo listë e numrave të telefonit celular ka emrat, moshat, vendndodhjet dhe të tjera. Megjithatë, ne mund t'ju japim një listë të numrave të telefonit celular për njerëzit në SHBA. Pra, nëse dëshironi një listë të numrave të telefonit celular në Shtetet e Bashkuara, mund të vizitoni faqen tonë.

Prandaj, brenda pak çastesh mund të blini një listë të listës së numrave celularë të Amerikës. Pra, baza e fundit e të dhënave të postimeve mund ta bëjë më të lehtë që marketingu juaj të funksionojë pa probleme. Ne mund t'ju ofrojmë shërbimin më të mirëfilltë, gjë që është shumë e rëndësishme. Këtu mund të blini listën e numrave të telefonit celular në Amerikë dhe më shumë informacion. Së fundi, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit është një industri e njohur në këtë segment. Pra, blini listën tonë të numrave celular dhe merrni një shërbim të shkëlqyer.

Paketa 90 Milionë

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 90 Milion

Çmimi: $ 50,000

Paketa 5 Milionë

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 5 Milion

Çmimi: $ 7,500

Paketa 4 Miliona

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 4 Milion

Para Çmimit

Çmimi: $ 12,000

Çmimi i ri

$ 6,000

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 2 Miliona

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 2 Milion

Çmimi: $ 3,000

Paketa 1 Miliona

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 1 Milion

Çmimi: $ 1,500

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Numri total i kontaktit: 10,000

Çmimi provues: 149 dollarë

Shkarkoni Mostrën Falas

Lista e numrave të telefonit celular në SHBA

Lista e numrave të telefonit celular të SHBA-së tani është e përditësuar me numrat e telefonit të konsumatorëve. Këtu mund të gjeni informacione të plota kontakti, si emri, adresa, qyteti etj. Kjo është një paketë e shkëlqyer që ju lejon të bëni thirrje telefonike në distanca të gjata në çdo kohë. Ne ofrojmë lista të verifikuara dhe të vlefshme të numrave të telefonit nga numri celular i SHBA. Megjithatë, ne mund t'ju ofrojmë fakte të sakta që i kemi mbledhur nga burime të besueshme. Më e rëndësishmja, ne mund t'ju ofrojmë një kosto të përballueshme. Prandaj, baza e fundit e të dhënave të postimeve mund t'ju ndihmojë në shitjet dhe fitimet. Prandaj, ekipi ynë i ekspertëve do të shërbejë më të mirën për ju.

Prandaj, këtu mund të merrni gjithçka që dëshironi. Këtu mund të merrni softuer të shkarkueshëm të menjëhershëm, i cili është një skedar Excel CSV. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është një burim i shkëlqyeshëm për listën e numrave celularë në SHBA. Prandaj, është burimi më i besueshëm i listave të numrave celularë të konsumatorëve për telemarketing. Pra, ne do të ndihmojmë telemarketingun tuaj në një kohë të shkurtër.

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur