Lista e Emailit të Kuvajtit

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

Lista e Emailit të Kuvajtit

Lista e postës elektronike të Kuvajtit është e famshme për të gjithë. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve nuk shet vetëm listat e postës elektronike. Por gjithashtu jepni informacionin e tyre 100% të saktë. Pra, do të mësoni gjëra më të rëndësishme për një klient të mundshëm. Pra, blini adresën e emailit të Kuvajtit. Ne japim emrin e plotë të personit, adresën e emailit, lidhjen ID LinkedIn dhe më shumë. Por ju mund të shtoni filtrat tuaj në listën e postës elektronike të Kuvajtit nëse dëshironi ta ndryshoni atë. Ne duam t'ju ndihmojmë. Që nga viti 2012, ky artikull është në shitje. Megjithatë, ne ofrojmë një listë email-i të klientëve të Kuvajtit me një çmim me shumicë.

Në fakt, ju mund të rriteni në Kuvajt me ndihmën e listës së postës elektronike të Kuvajtit. Pra, bazat e të dhënave kanë gjithashtu një listë të adresave të postës elektronike për qytetet më të rëndësishme në Kuvajt. Për shembull, mund të merrni një listë të adresave postare për Al Ahmadi, Hawalli, Al Farwaniyah, Al Fahahil, Kuvajti dhe qytete të tjera. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ka shumë lista të personalizuara të postës elektronike që njerëzit blejnë.

Për më tepër, ju gjithashtu mund t'i dërgoni emaile të ftohta njerëzve në listën e postës elektronike të Kuvajtit për të shitur gjëra. Në fakt, ju mund të merrni përgjigjen më të mirë nga marketingu me email dhe emailet e ftohta. Ne sigurojmë që më shumë se 95% e informacionit në bazën e të dhënave është e saktë. Nga ana tjetër, ka kuptim të blini një listë të postës elektronike të biznesit të Kuvajtit. Pra, ju mund të arrini klientët e vërtetë të Kuvajtit.

0
Email Adresa

Lista e emailit të konsumatorit të Kuvajtit

Lista e emaileve të klientëve të Kuvajtit është mënyra më e mirë për të vazhduar me produktet tuaja. Për shkak se Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit përgatit këtë bazë të dhënash të postës elektronike sipas kërkesave të klientit. Për më tepër, ju do të merrni të gjitha informacionet 100% të sakta. Pra, ju mund të arrini lehtësisht audiencën e mundshme me këtë listë të postës elektronike të Kuvajtit. Kjo është arsyeja pse një listë e saktë e postës elektronike është mënyra më e mirë për të kontaktuar me njerëzit atje. Nëse mund t'i bëni atyre të pëlqejnë ato që shisni, ata do ta blejnë atë. Pra, për të ditur se çfarë duan klientët tuaj, ju nevojiten drejtime të sakta b2c.

Për këtë arsye, ju duhet të blini listën e postës elektronike të klientëve të Kuvajtit për të mbledhur drejtimet e duhura. Përkundër kësaj, Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit bën lista me email nga faqet ku njerëzit blejnë online, luajnë lojëra në internet dhe marrin informacion nga burime të tjera të besueshme. Pra, ju po merrni listat e emailit të klientëve më të synuar në një vend të vetëm. Një çmim i drejtë po kërkohet për listën e postimeve të Kuvajtit nga Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve.

Adresa Email e Kuvajtit

Bleni adresën e emailit të Kuvajtit nga ne me një çmim me shumicë si konsumator. Sepse ne besojmë se të gjithë kanë nevojë për një shans për të ndryshuar qëllimet e biznesit. Pra, provoni të gjitha mundësitë për t'ju shërbyer bazës së të dhënave të listës së postimeve me çmimin më të ulët të mundshëm. Ne kurrë nuk e kompromentojmë cilësinë dhe shërbimin tonë për shkak të çmimeve. Kjo është arsyeja pse Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit është një nga ofruesit më të mirë të shërbimeve të të dhënave. Për shembull, mund të na besoni për listën e postës elektronike të Kuvajtit.

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, blini artikull të fuqishëm të adresës së emailit të Kuvajtit. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve u dërgon të dhënat klientëve në format Excel ose CSV. Së fundi, ju mund të vendosni informacionin në sistemin tuaj CRM dhe të filloni marketingun. Përfundimisht, ekspertët tanë janë aktivë nga dita në natë, 24/7, për konsumatorët tanë.

Shuma e regjistrave: 356,423

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 350 dollarë

Lista e emaileve të biznesit të Kuvajtit

0
Informacioni i kontaktit B2B

Lista e emaileve të biznesit të Kuvajtit që ne përgatisim nga burime të besueshme informacioni. Në fakt, bazat tona të të dhënave kanë GDPR. Përveç kësaj, certifikimi CAN-Spam është gjithashtu i disponueshëm në bazën tonë të të dhënave të përditësuar. Pra, është e lehtë të bësh punë marketingu kur blen një listë emaili të Kuvajtit. Gjithashtu, njerëzit që punojnë me të dhëna janë gjithmonë të zënë me bazën e të dhënave dhe burimet. Përfundimisht, profesionistët tanë të marketingut janë kaq aktivë. Ju mund t'i pyesni ata se si ta përmirësoni planin tuaj të marketingut. Më e rëndësishmja, njerëzit gjithashtu na trokasin për të dhëna që duan të gjenerojnë drejtime b2c. Pra, mbledhja e tyre e plumbit u bë kaq e lehtë pasi bleu bazën e të dhënave të adresave të postës elektronike të Kuvajtit.

Për më tepër, lista e postës elektronike të biznesit të Kuvajtit është një artikull thelbësor për zgjerimin e biznesit. Mbi të gjitha, Akti CAN-Spam u ka dhënë dritën jeshile të dhënave tona. Për më tepër, pa drejtime nga B2C. Një plan i mirë marketingu që nuk mund ta zbatoni. Në fakt, ne kemi vënë të gjitha mundësitë për ta bërë bazën e të dhënave më efektive. Kështu që ju mund të bëheni të suksesshëm në biznesin tuaj. Përfundimisht, filloni reklamat tuaja promocionale dhe emailet e ftohta përmes një liste të saktë postimesh. Do të merrni gjithashtu përgjigje më të mira se çdo mjet tjetër i marketingut dixhital.

Shuma e regjistrave: 15,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 150 dollarë

Drejtuesit e lidhur