Lista e postës elektronike franceze

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e emaileve në Francë

Lista e emaileve në Francë është në thelb një direktori kontakti me email të njerëzve Fresh. Kjo bazë të dhënash me email ju lejon t'u dërgoni email klientëve ose konsumatorëve tuaj dhe të ekspozoni produktet ose shërbimet tuaja. Prandaj, mund t'ju ofrojë mbështetje gjatë gjithë fushatës suaj të marketingut. Në të vërtetë, baza e të dhënave të emailit është në gjendje të gjenerojë rezultate të konsiderueshme. Është ideal për fushatat e marketingut në internet dhe përpjekjet e tjera të biznesit. Kjo bazë të dhënash ka të gjitha detajet e nevojshme që mund t'ju nevojiten për fushatat tuaja të marketingut. Pra, thjesht merrni nga ne dhe aplikojeni në biznesin tuaj për të dëshmuar përmirësimin.

Për më tepër, lista e emailit në Francë është një koleksion i besueshëm i listave të postës elektronike nga konsumatorët individualë. Konsumatorët që janë këtu në bazën e të dhënave janë realë dhe aktivë në platformë. Përsëri, e gjithë lista jonë e postës elektronike dhe informacionet e tjera janë të gatshme për GDPR, dhe Postimi më i fundit ka leje ta shesë atë në internet. Megjithatë, kjo listë e-mail është mënyra më e përshtatshme dhe praktike për të gjetur informacionin e duhur të kontaktit të konsumatorit.

Lista e emailit në Francë është një potencial që mund ta përdorni për marketing ose reklamë. Ne, baza e të dhënave më të fundit të postimeve, mbledhim vetëm kontakte të vlefshme dhe të verifikuara. Ne ndihmojmë në mënyrë efektive shumë biznese dhe individë duke ofruar informacion të besueshëm dhe në kohë. Gjithashtu, mund të porositni për listën e emaileve të klientëve në Francë nëse dëshironi të shihni rritje shumë shpejt. Mbështetja e klientit mund të bëhet sa më shpejt që të jetë e mundur duke përdorur këto baza të të dhënave. 

0 milion
Adresa e emailit të konsumatorit

Lista e emaileve të konsumatorëve në Francë

Lista e Emailit Francez

Lista e emaileve të klientëve në Francë është produkti i duhur që mund të merrni për marketingun e biznesit ose kompanisë suaj. Prandaj, kjo listë kontaktesh do t'ju ofrojë detajet që mund të përdorni për të promovuar biznesin tuaj në pozicionin më të lartë. Lista e emailit të Francës përmban drejtorinë e kontaktit të të gjithë konsumatorëve që jetojnë në vend. Pra, ju mund t'i arrini ato mjaft lehtë me të. Në fakt, të gjithë e dinë se për momentin është mënyra më e mirë për të tërhequr vëmendjen e klientëve. Gjithashtu, mund të jetë shumë fitimprurëse nëse e ekzekutoni mirë.

Lista e emaileve të klientëve në Francë është në gjendje të gjenerojë më shumë drejtime shitjesh për çdo biznes. Baza e të dhënave të fundit të postimeve është një nga kompanitë më të vlerësuara që mund të sjellë prosperitet për çdo biznes apo kompani. Prioriteti ynë i parë është betimi ynë për të ofruar listën më të saktë të emailit. Prandaj, ne po sigurojmë që lista jonë e emaileve për të gjitha vendet të jetë pothuajse 100% e saktë dhe aktive. Në çdo rast, nëse merrni më shumë se 5% të dhëna rikthimi, ne do të marrim përgjegjësinë e plotë. Pra, qëndroni me ne dhe shikoni mirëqenien e kompanisë suaj.

Shuma e rekordeve: 13 Milion

(Prandaj të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

* Emri * Mbiemri * Adresa e moshës *

* Adresa Email * IP adresa * Numri i telefonit

Lloji i skedarit: Excel, CSV

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Adresa e emailit në Francë

Bleni adresën e emailit në Francë për një kosto shumë të lirë dhe të arsyeshme. Mos shikoni diku tjetër; Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është një nga faqet e pakta që mund t'ju ofrojë listën e emaileve të çdo vendi me një çmim më të lirë. Ekspertët tanë, të cilët janë shumë të kualifikuar në fushën e tyre, kanë zhvilluar dhe vlerësuar listën e emaileve të Francës. Kështu që. Me siguri do të synojë tregje të veçanta dhe do të rrisë ndërgjegjësimin e publikut për biznesin tuaj midis konsumatorëve dhe bizneseve të tjera.

Për ta përmbledhur, blini adresën e emailit të Francës dhe merrni miliona rekorde të përditësuara dhe të përshtatshme të listës së kontakteve me email B2C. Përsëri, është shumë e lehtë për të blerë dhe përdorur shërbimin. Gjithashtu, ju mund të blini bazën e të dhënave të kontakteve me email vetëm duke paguar në kohë. Pas kësaj, mund ta shkarkoni skedarin direkt në desktopin tuaj, i cili mund të jetë në format Excel ose CSV. Gjithashtu, ju mund të na paguani duke aplikuar çdo mënyrë pagese që dëshironi. Pra, shkoni për listën e emaileve të klientëve në Francë pa ndonjë detyrim të mëtejshëm dhe filloni të promovoni biznesin tuaj tani!

Lista e emaileve të biznesit në Francë

0
Adresa e postës elektronike të biznesit
Lista e kontakteve të Francës B2B

Lista e emaileve të biznesit në Francë është e detyrueshme në perspektivën e marketingut. Megjithatë, ju duhet të aplikoni mënyrën e duhur për këtë. Së pari, keni nevojë për një strategji reklamimi efektive dhe me ndihmën e listës, mund të arrini klientët e saktë për të cilët po kujdeseni. Atëherë të gjitha listat e emailit të biznesit që po përdorni duhet të jenë të sakta dhe nuk do t'ju japin të dhëna të pasakta. Informacioni i gabuar dhe i pasaktë do të dëmtojë biznesin tuaj nga niveli rrënjësor, kjo është e sigurt. Prandaj, është e rëndësishme të merrni kontaktet e duhura të personave kyç.

Për shembull, lista e emaileve të biznesit në Francë është një nga produktet tona më të kërkuara. Për më tepër, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit është një nga faqet e internetit më të njohura për këtë lloj të dhënash. Ne kemi shitur listën e emaileve në Francë dhe artikuj të ngjashëm për kaq shumë kohë. Kështu që ne mund t'ju sigurojmë se ju do të merrni vetëm bazën e të dhënave të saktë dhe autentike të emailit nga ne. Drejtoria e kontaktit me email është e përdorshme në çdo platformë CRM. Me pak fjalë, blerja e kësaj mund të jetë ndoshta vendimi më i mirë për biznesin ose kompaninë tuaj.

Shuma e regjistrave: 652,817

(Prandaj të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Baza e të dhënave të postës elektronike

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur