Lista e postës elektronike të Jordanisë

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e postës elektronike të Jordanisë

Jordan Email List është një shërbim i dobishëm kontakti ku klientët mund të kontaktojnë lehtësisht me njerëzit e Jordanisë përmes kësaj liste. Atje, nëse e merrni atë nga Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve, atëherë duhet të nxisni biznesin tuaj. Gjithashtu, lista e emailit të Jordanisë është padyshim një nga drejtoritë më të mira të kontakteve me email të klientëve të disponueshme tani për biznesin tuaj. Kur specialistët tanë ndërtuan këtë listë emailesh, ata kushtuan shumë kohë dhe punë. Në funksion të kësaj, kjo listë e adresave të postës elektronike është një listë e vërtetë dhe e vlefshme e emaileve të biznesit.

Tani, marrja e listës sonë më të mirë të postës elektronike në Jordan është një hap i rëndësishëm drejt suksesit tuaj. Përsëri, ne do të diskutojmë se si marketingu me email mund të ndihmojë të ardhmen e kompanisë suaj dhe si ta përdorni atë në mënyrë efektive. Kompania jonë filloi në vitin 2012 dhe vazhdon të operojë në të njëjtën mënyrë. Prandaj, mund të vëreni gjithashtu se ne kemi shumë përvojë në bazën e të dhënave. Përsëri, e gjithë lista jonë e emailit kontrollon saktësinë 100% si nga njerëzit ashtu edhe nga robotët.

Në të vërtetë, ne i mbledhim këto të dhëna b2c me leje nga burime të besueshme. Kjo është arsyeja pse lista jonë e emailit Jordan do të pastrojë dhe përditësojë të dhënat. Po kështu, një listë e-mail klientësh në Jordani mund t'ju ndihmojë të filloni një fushatë të suksesshme marketingu postare. Është në radhë të parë, ne përditësojmë të gjitha të dhënat tona çdo muaj. Në atë rast, ju duhet të merrni të dhënat e përdoruesit që do të jenë aktuale dhe aktive. Duke pasur parasysh këto pika, mënyra jonë e të menduarit dhe e të bërit ndryshon nga ajo e të tjerëve.

Informacioni i emailit të kontaktit

Lista e Email e Konsumatorit Jordan

Lista e postës elektronike të Jordanisë

Lista e emaileve të klientëve Jordan është një numër i madh adresash emaili. Në të vërtetë, ju mund t'i shpërndani shpejt ofertat tuaja për të gjithë. Gjithashtu, ju mund të tregtoni me sukses kompaninë tuaj kur të merrni këtë listë nga ne. Në ekuilibër, ju duhet të merrni një mundësi të fuqishme dhe të menjëhershme (ROI) nga ne. Prandaj, kjo listë e-mail Jordan mund të përdoret për të ndarë idetë e produktit tuaj. Në këtë moment, ne tani mund t'i japim Jordanit listat e emaileve në varësi të preferencave tuaja. Këto lista me email tani po ju ndihmojnë në zgjerimin e biznesit tuaj global. Pra, ju mund ta merrni atë nga ne për të filluar biznesin tuaj në Jordani.

Sigurisht, lista e emailit të klientëve Jordan përfshin vetëm adresa të drejtpërdrejta dhe të ligjshme të emailit. Në të kundërt, ne jemi një nga faqet që do t'ju japim informacionin më të fundit. Pas kësaj, siguria jonë është se ju do të merrni 95% të dhëna të sakta dhe të qarta nga ne. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve duhet të ndihmojë klientin në rritjen e shitjeve dhe fitimeve të tyre. Në fund të fundit, kënaqësia e klientit është qëllimi ynë i parë. Pas kësaj, ne u fokusuam të bënim gjithçka që mundëm për të ndihmuar biznesin e tyre.

Adresa Email e Jordanisë

Blini adresat e emailit të Jordanisë nga Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve për shitjen e produktit tuaj me njerëzit e Jordanisë. Përveç kësaj, ne do t'ju japim lista postare aktuale dhe të vërteta. Kur zgjidhni këtë bazë të dhënash të email-it për qëllime biznesi, atëherë mund të zgjidhni shpejt listën tonë të email-it Jordan. Megjithatë, ne përpiqemi të japim një listë të jashtëzakonshme në baza ditore. Së fundi, nëse merrni listën e gabuar nga ne, ju lutemi na njoftoni menjëherë. Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit aktualisht është duke e zëvendësuar atë dhe ata qëndrojnë 24 orë aktiv.

Për të përfunduar, nëse doni të fitoni shumë para, duhet të blini adresa emaili Jordan. Në fakt, ju mund ta vini në provë shërbimin tonë duke përdorur listën tonë të mostrës. Aktualisht, ju mund të shikoni edhe gjërat tona të tjera në faqen tonë të internetit për informacion shtesë. Edhe pse blerja e listës së emailit Jordan do të jetë një zgjidhje me kosto efektive. Pas blerjes, mund ta shkarkoni menjëherë skedarin në formatin Excel/CSV. Më pas, kjo adresë emaili do të gjenerojë më shumë para për ju. Në përgjithësi, nëse e merrni atë nga ne, do të shihni që biznesi juaj të rritet në majë.

Paketa e plotë B2C

Shuma e regjistrave: 814,427

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 500 dollarë

Lista e Emailve të Biznesit Jordan

Adresa e emailit B2B
Lista e Emailve të Biznesit Jordan

Lista e emaileve të biznesit në Jordani është një nga burimet e shkëlqyera të marketingut ku klientët mund të bëjnë fushatë direkte. Madje, baza e të dhënave më të fundit të postimeve është tani në industrinë e tregut global. Në një rast të tillë, ne analizojmë një koncept të mirë se si mund t'ju ndihmojë. Kjo është arsyeja pse ne bëjmë një listë emaili për të ndihmuar biznesin tuaj të përmirësohet. Kur të mbështeteni në listën tonë të kontakteve, do të jeni në gjendje të kuptoni ofertat tona. Kur përdorni marketing me email, duhet të arrini audiencën tuaj të synuar. Kjo do të thotë, marketingu me email është mënyra më efektive për të promovuar produktet e biznesit.

Në pjesën më të madhe, ne nuk jemi këtu vetëm për të fituar para dhe për të kryer biznes. Prandaj, ne fokusohemi të ndihmojmë klientët në mënyrë që ata të mund të rrisin biznesin e tyre. Nga ana tjetër, ne do t'ju japim tarifa të lira për listën e postës elektronike të biznesit Jordan. Si rezultat, ne eliminojmë të dhënat joaktive dhe më pas shtojmë klientë të rinj b2c sipas vendit. Përpara dorëzimit të listës së emailit të Jordanisë, e cila do të jetë një listë fantastike e postës elektronike b2c. Nga kjo anë, ne marrim gjithmonë të gjitha kontaktet me vendin kryesor. Përsëri, ju sigurojmë se lista jonë e emailit është plotësisht funksionale dhe e përditësuar. Si rezultat, tani mund të blini adresat e emailit të Jordanisë nga Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve.

Paketa e plotë B2B

Shuma e regjistrave: 130,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 350 dollarë

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur