AF SQ AR HY BE BG CA NY ZH-CN ZH-TW CO HR CS DA NL EN EO ET TL FI FR GL KA DE EL HI HU ID GA IT JA JW KM KO KY LO LA LV LT LB ML NO PS PL PT RO RU SK SL ES SV TH TR UK UZ VI ZU

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e numrave të telefonit në Spanjë

Lista e numrave të telefonit të Spanjës ofron një bazë të dhënash të madhe të numrave të telefonit të konsumatorëve për marketing. Si e tillë, një listë telefonike është burimi më i rëndësishëm për telemarketing. Një listë e mirë mund të bëjë që marketingu juaj të shkojë pa probleme. Prandaj, mund t'ju sjellë shumë rezultate të mira. Këto drejtime mund të gjenerojnë shitje të reja. Nga ana tjetër, një listë e pasaktë mund të humbasë kohën dhe paratë tuaja. Në fakt, mund të përfundoni duke humbur kohë duke ndjekur drejtimet e gabuara. Kështu, duhet të përdorni një listë të verifikuar për fushatat tuaja. Megjithatë, krijimi i një liste të tillë kërkon shumë kohë. Prandaj, opsioni i zgjuar është të blini një listë të përditësuar nga një kompani e besuar. Në këtë drejtim, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit mund të jetë një nga opsionet më të mira për ju. 

Lista e numrave të telefonit të Spanjës është një nga databazat më të mira të numrave në treg. Si e tillë, lista jonë përfshin vetëm numra telefoni të freskët dhe të vërtetë të njerëzve të vërtetë. Në fakt, ne jemi gjithmonë të kujdesshëm për numrat e rremë ose të padobishëm në listën tonë. Prandaj, ne vazhdimisht verifikojmë listën tonë. Për më tepër, ekipi ynë përdor vetëm rekorde të besuara për të mbledhur numrat. Pra, lista jonë ka një normë saktësie 95% dhe një normë minimale fryrje. Kështu, mund të jeni të sigurt se lista që blini do t'ia vlejë paratë. Ju mund të rrisni shitjet dhe fitimin e biznesit tuaj me ndihmën e listës sonë. 

0 milion
Numrat e telefonit në Spanjë

Lista e të dhënave të numrit celular të konsumatorit të Spanjës

Lista e numrave të telefonit të Spanjës

Lista e numrave celularë të Spanjës mund të jetë një burim i rëndësishëm për marketingun tuaj. Si i tillë, telemarketing është një nga format më të dobishme të marketingut. Sidoqoftë, duhet të keni një listë numrash për të. Lista e numrave ju jep kontaktet e njerëzve që mund t'i konvertoni në klientë. Është karburanti i marketingut tuaj. Në fakt, një listë e mirë e numrave celularë mund të sjellë më shumë të ardhura sesa shumë strategji të tjera të shtrenjta. 

Lista jonë e numrave të telefonit në Spanjë është një listë që mund të përmirësojë shumë rezultatet e fushatave tuaja të marketingut. Si i tillë, ju mund të drejtoni të gjitha llojet e fushatave telemarketing me listën tonë. Nga telefonatat e ftohta te SMS me shumicë, lista jonë është e përshtatshme për të gjithë. Për më tepër, ne përditësojmë vazhdimisht listën tonë për të hequr numrat që janë jashtë përdorimit. Prandaj, ju mund të merrni më shumë përgjigje dhe shkallën më të vogël të fryrjes nga lista jonë e numrave celularë. Ne e dimë se sa e rëndësishme është për ju. Kështu, ne punojmë shumë për të mbledhur numrat më të mirë për ju dhe për t'ju ndihmuar t'i arrini ato. 

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve sjell listën më të mirë të numrave të telefonit në Spanjë për ju. Tani mund të merrni numrat e celularëve të njerëzve të vërtetë nga Spanja. Përveç kësaj, lista përmban edhe emrin, numrin e telefonit, moshën, gjininë, adresën, etj. detaje të rëndësishme të kontakteve. Prandaj, ju mund të zgjidhni audiencën tuaj më saktë. Ju gjithashtu mund t'i përdorni këto detaje për të bërë më shumë fushata marketingu specifike për objektivat.

Bleni listën e numrave celularë të Spanjës

Blini listën e numrave celularë të Spanjës për të drejtuar fushata masive marketingu për biznesin tuaj. Ne po shesim listën tonë të verifikuar me një çmim të ulët. Si i tillë, problemi më i madh me marketingun është se në shumicën e rasteve ai nuk arrin tek njerëzit e duhur. Sidoqoftë, me listën tonë, mund të siguroheni që promovimet tuaja t'i arrijnë ato. Ka shumë lloje të telemarketingut që mund t'i përdorni për t'u siguruar që të merrni rezultatet më të mira në një kohë të shkurtër.

Lista jonë e numrave të telefonit në Spanjë mund të jetë udhëzuesi juaj për të drejtuar të gjitha këto fushata. Për shembull, ju mund të bëni oferta të reja për klientët tuaj dhe të përdorni listën për t'u dërguar atyre këto oferta. Përveç kësaj, ju mund t'i reklamoni drejtpërdrejt shërbimet tuaja klientëve të mundshëm me listën tonë. Mund të kryeni telefonata të automatizuara për të marrë klientë të rinj në një kohë shumë të shkurtër. Për më tepër, mund të përdorni SMS me shumicë për të dërguar mesazhe në të gjithë numrat menjëherë. Të gjitha këto do të gjenerojnë shitje të reja dhe do të rrisin ROI të biznesit tuaj. Pra, blini listën e numrave celularë të Spanjës sot për ta çuar biznesin tuaj në nivelin tjetër.

Në këtë mënyrë, shkalla e suksesit të fushatave tuaja do të jetë më e lartë. Në përgjithësi, lista jonë e numrave të telefonit celular mund të jetë një aset për rritjen e biznesit tuaj. Është premtimi ynë për klientët tanë se ata nuk do të marrin asgjë përveç shërbimit më të mirë nga ne. Lista jonë e numrave të telefonit në Spanjë do ta përmbushë atë premtim.

Paketa 15 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 15 Milion

Çmimi: $ 15,000

Paketa 5 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 5 Milion

Çmimi: $ 7,500

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Para Çmimit

Çmimi: $ 2,500

Çmimi i ri

$ 1,500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 1000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosi për Paketën e Gjurmëve

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 10,000

Çmimi: $ 150

Shkarkoni Mostrën Falas

Lista e numrave të telefonit celular të Spanjës

Lista e numrave të telefonit celular të Spanjës do t'ju ndihmojë të merrni drejtime të reja. Drejtimet e reja mund t'ju sjellin më shumë shitje. Kështu, mund t'ju ndihmojë të rrisni shumë fitimin tuaj. Përveç kësaj, ne po e shesim këtë listë me një tarifë të ulët një herë. Si i tillë, ju mund të blini listën e plotë me një çmim me shumicë, ose mund të blini paketa më të vogla me një çmim më të ulët. Përveç kësaj, ju mund të shkarkoni një mostër falas për të kontrolluar cilësinë e të dhënave tona. Ju gjithashtu mund të shkarkoni listën tonë në format Excel dhe CSV. Kështu, ju mund ta përdorni drejtpërdrejt në sistemet tuaja CRM për seanca të automatizuara. Kështu, mund të jeni i sigurt se do të merrni vlerën e plotë të parave tuaja dhe më shumë nëse blini listën tonë!

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve po ofron listën më të mirë të numrave të telefonit të Spanjës në treg me një çmim të ulët. Si i tillë, ne kemi një përvojë të gjatë në treg. Për më tepër, ne kemi gjithashtu një reputacion të mirë që kemi fituar me vite shërbimi të mirë. Prandaj, mund të themi me siguri se mund të jemi një zgjedhje e shkëlqyer për ofruesin e listës suaj të numrave celularë. Lista jonë është një nga më të mirat në treg, ne kemi shkallën më të mirë të përgjigjes. Kështu, ju mund të përdorni listën tonë të telefonave celularë për nevojat tuaja të telemarketingut. 

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur