Lista e numrave të telefonit në Indi

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e numrave të telefonit në Indi

 Lista e numrave të telefonit të Indisë ndihmon për të lidhur njëri-tjetrin me njerëzit e Indisë. Nëse dëshironi të merrni listën e numrave të telefonit të Indisë, atëherë le të shkojmë në faqen më të mirë të internetit. Këtu, faqja më e mirë e internetit do të jetë Baza e të dhënave më të fundit të postimeve. Pasi të keni mbledhur këtë listë të numrave të telefonit të Indisë, mund të bëni biznes me njerëzit tuaj indianë të synuar. Patjetër, duhet të merrni listën e saktë të numrave celularë të Indisë nga faqja e internetit më e fundit e bazës së të dhënave të postimeve. Atje, kjo listë e numrave celularë të Indisë do të jetë e përditësuar dhe e dobishme.

Tani e tutje, uebsajti i fundit i bazës së të dhënave të postimeve ju ofron një numër telefoni të vërtetuar. Nëse jeni një biznesmen dhe dëshironi të lidheni në Indi për të ndarë idetë tuaja, atëherë duhet të keni nevojë për një bazë të dhënash kontakti indian. Në këtë rast, ju mund të blini listën e numrave të telefonit celular të Indisë nga ne. Atje, ne do t'ju ofrojmë një listë kontaktesh më autentike që do t'ju ndihmojë në rritjen e biznesit tuaj. Aktualisht, ofrimi i listës sonë të numrave të telefonit në Indi do të tregojë për partnerët e mundshëm të biznesit.

Lista e numrave celularë të Indisë përmban të dhënat reale të telefonit. Kështu, nëse blini nga faqja jonë e internetit, atëherë ne do t'ju sigurojmë se kjo listë do t'ju ndihmojë të lidheni me must. Si i tillë, kur merrni kontakt real, atëherë telemarketingu juaj arrin më shumë fitim. Për shembull, mund të blini SMS me shumicë dhe të reklamoni me listën e numrave celularë të Indisë. Më pas mund të ndani oferta dhe promovime të reja me kontaktet nga lista.

Lista e numrave celularë të konsumatorëve të Indisë

Lista e numrave të telefonit në Indi

Sidoqoftë, lista e numrave celularë të Indisë arrin për të marrë një person më të synuar në një kohë të shkurtër. Nëse e merrni këtë listë nga faqja e fundit e bazës së të dhënave të postimeve, atëherë duhet të komunikoni me marketingun e drejtpërdrejtë. Kjo listë duhet t'ju ndihmojë me fushatat e telemarketingut dhe të merrni reagime të mira. Nga ana tjetër, faqja e internetit më e fundit e bazës së të dhënave të postimeve jep gjithmonë një listë kontaktesh më të freskëta dhe më të sakta. Ne bëjmë sfida që nuk i japim kurrë asnjë lloj gabimi ose liste kontaktesh jo të padëshiruara. Pra, mos mendoni të blini listën e numrave të telefonit celular të Indisë nga ne. 

Nëse dëshironi të bëni fushatë në Indi, atëherë mund të merrni këtë listë të numrave të konsumatorëve të Indisë. Për kënaqësinë e klientit, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve jep të dhëna të sakta. Kjo është arsyeja pse ne do t'ju sigurojmë që lista e numrave celularë të Indisë duhet të jetë autentike dhe aktive. Ekipi ynë i aftë zhvillon çdo pjesë të listës së kontakteve me saktësi 100%. Në këtë rast, lista jonë do të jetë më e saktë dhe më e përshtatshme sesa një uebsajt tjetër.

Madje, marketingu me SMS jep rrugën për të arritur shumë njerëz në të njëjtën kohë. Në mënyrë të ngjashme, ju mund të drejtoni fushata të thirrjeve të ftohta për të larguar klientët e mundshëm. Këtu, këto të dyja fushatat mund t'ju sjellin më shumë fitime në një kohë të shkurtër. Pra, ju mund të përdorni listën tonë të numrave të klientëve në Indi për të marrë rezultatet më të mira nga marketingu juaj.

20 milionë të dhëna

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 20000000

Çmimi: $ 20,000

5 milionë të dhëna

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 5000000

Çmimi: $ 7,500

3 milionë të dhëna

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3000000

Çmimi: $ 4,000

2 milion të dhëna

Lista e përfshirë:

  • Emri i personit të kontaktit
  • adresa e kontaktit
  • Numri i telefonit
  • Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 2000000

 

Para Çmimit

Çmimi: $ 9,000

Çmimi i ri

Çmimi: $ 3,000

1 milionë të dhëna

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1000000

Çmimi: $ 1,500

Paketa e të dhënave të vogla

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10000

Çmimi provues: 149 dollarë

Shkarkoni mostrën falas të Indisë

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Indisë

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur