AF SQ AR HY BE BG CA NY ZH-CN ZH-TW CO HR CS DA NL EN EO ET TL FI FR GL KA DE EL HI HU ID GA IT JA JW KM KO KY LO LA LV LT LB ML NO PS PL PT RO RU SK SL ES SV TH TR UK UZ VI ZU

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e numrave celularë të Zelandës së Re

Lista e numrave celularë të Zelandës së Re është një bazë të dhënash e numrave celularë të njerëzve që jetojnë në Zelandën e Re. Është baza e të dhënave më efektive e numrave të telefonit në Zelandën e Re për marketing. Baza e të dhënave të fundit të postimeve është krijuesi i saj dhe ofron të dhënat me një çmim shumë të ulët. Ai përmban 95% numra telefoni autentikë dhe të besueshëm. Për më tepër, në këtë listë do të gjeni numrat e telefonit të pothuajse të gjithë Zelandezëve të Re. Kjo listë e numrave të telefonit është thelbësore për ju nëse jeni një person biznesi në Zelandën e Re. Ju duhet gjithashtu nëse dëshironi të hapni një biznes të ri në Zelandën e Re.

Lista e numrave celularë të Zelandës së Re është një bazë e të dhënave efektive e numrave të kontaktit të bazës së të dhënave më të fundit të postimeve. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është një nga faqet më të njohura në botë. Është i famshëm për shitjen e listave të numrave të telefonit të vendeve të ndryshme gjithashtu. Ne kemi një rezervë të pothuajse të gjitha listave të kontakteve të vendeve. Megjithatë, ne ofrojmë listat e numrave të telefonit me një çmim të lirë. 

Sa herë që keni nevojë të lidheni me publikun e Zelandës së Re, do të merrni mbështetje të plotë nga lista e numrave celularë të Zelandës së Re. Ai përmban numra telefoni të freskët, të saktë dhe të aksesueshëm. Pra, mund të lidheni me popullin Zelandez, duke përdorur këta numra telefoni celularë. Ju gjithashtu mund ta përdorni këtë arkiv për thirrje të ftohta dhe SMS me shumicë. Prandaj, ju mund të reklamoni më shumë për produktet dhe shërbimet tuaja për njerëzit e shumtë.

Lista e numrave të telefonit në Zelandën e Re

Lista e numrave celularë të Zelandës së Re

Lista e numrave të telefonit të Zelandës së Re është lista e detajuar e numrave të kontaktit B2C. Ai përmban të gjitha detajet e kontaktit të konsumatorëve. kështu, ajo ndihmon të gjitha mënyrat për të arritur njerëzit. Këtu do të merrni numra telefoni origjinalë dhe aktivë siç thamë më herët. Do të merrni gjithashtu emrin e plotë të kontakteve, gjininë, moshën dhe adresën (qytetin, kodin postar, kodin sic). Pra, këto të dhëna janë një paketë e plotë nëse doni të promovoni idenë ose shërbimin tuaj.

Ekspertët më të fundit të bazës së të dhënave të postimeve i mbledhin këto të dhëna nga burime të besueshme. Ata përditësojnë të dhënat në baza të rregullta. Në të njëjtën kohë, ata heqin nga lista numrat joaktivë dhe të pavlefshëm. Më në fund, do të merrni një listë të përditësuar dhe të freskët të numrave të telefonit B2C nga Zelanda e Re. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ju ofron një listë të parapërgatitur numrash telefoni. Ne e shesim me çmim të ulët. Kjo do t'ju kursejë para dhe kohë. Blini listën e numrave të telefonit të Zelandës së Re nga ne. Ne ju garantojmë se do të sjellë efektivitet në kompaninë tuaj. 

Blini listën e numrave celularë të Zelandës së Re

Blini numrin celular të Zelandës së Re për vetë-përmirësim. Kjo listë e numrave të telefonit do t'ju lejojë të arrini kudo që dëshironi. Aktualisht, një listë e numrave celularë është shumë e rëndësishme për një fushatë marketingu. Ofron thirrje të ftohta dhe SMS me shumicë. Pra, lista e numrave të telefonit të Zelandës së Re e bazës së të dhënave më të fundit të postimeve është thelbësore për të bërë një fushatë telemarketing në Zelandën e Re. Ju mund të lidheni lehtësisht me klientët tuaj të synuar. Ndihmon në reklamimin e produkteve dhe shërbimeve tuaja. Kështu që ata mund të mësojnë më shumë për produktet tuaja. Kjo do të përmirësojë drejtimin tuaj të shitjeve. 

Prandaj, për të rritur rentabilitetin në biznes, keni nevojë për një numër telefoni biznesi të përditësuar dhe të besueshëm. Nëse dëshironi të bëni një listë numrash telefoni me dorë, do t'ju duhet kohë. Për më tepër, përditësimi i të dhënave me dorë është një detyrë e vështirë. Në këtë rrethanë, një listë e gatshme e numrave të kontaktit është zgjidhja më e mirë për ju.

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Çmimi: $ 2500

Çmimi: $ 1,500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 1,000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 149 dollarë

Shkarkoni Mostrën Falas

Lista e numrave të telefonit celular të Zelandës së Re

Mbi të gjitha, lista e numrave celularë të Zelandës së Re është një bazë të dhënash e përballueshme dhe efikase e numrave të kontaktit. Vetëm Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit ju ofron këto të dhëna. Është efektive për arritjen e qëllimit tuaj të biznesit. Kjo ju ndihmon të krijoni një bazë të madhe konsumatore dhe tani mund të lidheni me ta lehtësisht.  

 Kështu, lista e numrave celularë të Zelandës së Re do t'ju ndihmojë në rritjen e shitjeve që meritoni. Ai gjithashtu promovon markën tuaj. Si rezultat, kjo rrit të ardhurat për biznesin tuaj që janë të mira në shumë mënyra. Megjithatë, pas blerjes, skedari është i disponueshëm për shkarkim. Mund ta merrni në format CSV ose Excel. Tani përdorni atë në platformën tuaj CRM dhe shikoni përfitimin.

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur