Lista e Numrave të Telefonit në Izrael

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e Numrave të Telefonit në Izrael

Lista e numrave të telefonit të Izraelit është një listë autentike dhe aktive e numrave celularë të konsumatorit. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve mund të ndihmojë në shumë mënyra. ju mund të lidheni me mijëra njerëz në Izrael. Gjëja më e rëndësishme është se do t'ju kursejë kohë dhe energji. Përveç kësaj, ne shesim listat e numrave celularë të Izraelit me një çmim më të ulët. Ne mund të promovojmë produktet dhe shërbimet tuaja me të dhënat e kontaktit. Më e rëndësishmja, ju mund ta bëni këtë brenda një kohe të shkurtër. Nga ana tjetër, ju mund ta përdorni këtë listë të numrave të telefonit të Izraelit shumë lehtë. Për më tepër, të gjitha të dhënat tona verifikohen nga eksperti ynë.

Për më tepër, lista e numrave të telefonit të Izraelit është baza më e mirë e të dhënave kur e krahasoni me të tjerët. Kjo listë e numrave të telefonit celular është një mënyrë e shkëlqyer për shërbimin tuaj. Këtu mund të merrni klientin e saktë që dëshironi. Pra, numrat e telefonit celular mund t'ju japin klientët e duhur që ju nevojiten. Më e rëndësishmja, kjo listë e numrave të kontaktit është më e mirë se çdo listë tjetër kontakti. Këtu mund të telefononi drejtpërdrejt klientin tuaj. Pra, ju mund të komunikoni me klientët tuaj përmes mesazheve ose thirrjeve të ftohta.

Lista e numrave të telefonit të Izraelit përfshin numrat e telefonit celular të çdo individi në Izrael. Ne mund t'ju ofrojmë bazën e të dhënave më autentike të numrave të telefonit. Tani, Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit ofron këtë shërbim. Megjithatë, është lista më e fundit dhe e përditësuar e numrave celularë. Pra, lista e numrave të telefonit celular të Izraelit është opsioni i duhur për ju.

Lista e listës së numrave celularë të konsumatorëve të Izraelit

Lista e Numrave të Telefonit në Izrael

Lista e numrave celularë të Izraelit është baza e të dhënave më e popullarizuar dhe më e madhe e konsumatorëve izraelitë. Në këtë bazë të dhënash, më shumë se 95% e numrave të telefonit janë të saktë. Përveç kësaj, ne përfshijmë edhe mënyra të tjera për të hyrë në kontakt me klientët. Për shembull, ne mund t'ju ofrojmë emrin, mbiemrin, moshat, gjinitë, vendet e punës, adresat me kode postare etj. I gjithë ky informacion është i saktë dhe në përputhje me GDPR. Kjo listë e numrave të telefonit është shumë e rëndësishme për ju. Pra, ju dini më shumë për shërbimet ose produktet tona. Pra, ju mund të blini listën tonë të numrave të kontaktit pa telashe.

Për më tepër, ekipi i bazës së të dhënave të postimeve më të fundit merr informacionin e kontaktit nga shumë vende të besueshme. Ne gjithashtu përditësojmë informacionin çdo muaj. Pra, ne sigurojmë që të jetë e lehtë për ju të arrini audiencën tuaj të synuar. Megjithatë, është një mënyrë më e lehtë për të arritur qëllimin tuaj. Pra, nëse dëshironi të përdorni listën e numrave celularë të Izraelit, na kontaktoni tani. Këtu jemi gjithmonë në dispozicion për ju. Pra, na kontaktoni në çdo kohë pa asnjë hezitim.

Paketa 6 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 6Million

Çmimi: $ 6,000

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Çmimi: $ 1500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 1,000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 150 dollarë

Shkarkoni Mostrën Falas

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Izraelit

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur