Lista e numrave të telefonit në Rumani

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania më e madhe e ofruesit të bazës së të dhënave. Ne kemi më shumë se 300 milionë listë emailesh të biznesit (b2b) dhe bazën e të dhënave të emaileve të 400 milionë konsumatorëve (b2c). Gjithashtu 5 miliardë të dhëna për numrat e telefonit celular. Dhe 2 miliardë të dhëna të përdoruesve të whatsapp. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron gjithmonë të dhëna të sakta dhe të freskëta. Ne do t'ju ofrojmë të dhëna të vlefshme 100% të sakta. Të gjitha të dhënat tona janë zgjedhja e dyfishtë dhe baza e lejes.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.  

Lista e numrave të telefonit në Rumani

Lista e numrave të telefonit të Rumanisë është arkivi i numrave të telefonit celular të njerëzve që jetojnë në Rumani. Është një koleksion autentik i të dhënave që ofron Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit. Lista e numrave të telefonit të kontaktit është thelbësore për ju nëse dëshironi të drejtoni një biznes në Rumani ose jeni ende një biznesmen këtu. Lista e kontakteve ju ndihmon të arrini të gjitha shtresat e njerëzve. Pra, ju mund të reklamoni lehtësisht produktet dhe shërbimet tuaja. Ju mund t'u tregoni atyre më shumë për artikujt tuaj. Ata mund të mësojnë pse janë të rëndësishëm dhe si mund t'i ndihmojnë. Megjithatë, të dhënat tona janë 95% të vlefshme dhe aktive. Ne e ofrojmë me një çmim të arsyeshëm.

Lista e numrave të telefonit të Rumanisë është koleksioni më i mirë i numrave të telefonit celular B2C. Është thelbësore për një fushatë të suksesshme marketingu në Rumani. Ju mund t'i reklamoni artikujt tuaj përmes telefonatave të ftohta duke përdorur listën tonë të numrave celularë. Nëse keni oferta dhe oferta të reja promocionale, mund të përdorni SMS me shumicë. Pra, mund t'u dërgoni mesazhe shumë njerëzve në të njëjtën kohë. Kështu mund të kurseni kohë.

Latest Mailing Database është një kompani e njohur për shitjen e të dhënave në botë. Ne kemi ofruar listat e numrave të telefonit në mbarë botën për një kohë të gjatë. Lista e numrave të telefonit të Rumanisë është të dhëna me cilësi të lartë që ndihmojnë në rritjen e shitjeve dhe fushatës suaj të biznesit. Kjo do të rrisë të ardhurat e kompanisë suaj. Ekipi ynë mbledh të dhëna nga burime të besueshme. Ne synojmë të ofrojmë të dhënat më të përditësuara dhe më të aksesueshme dhe t'i japim kënaqësi klientit.

Lista e numrave celularë të konsumatorëve të Rumanisë

Lista e numrave të telefonit në Rumani

Lista e numrave celularë të Rumanisë është një bazë të dhënash për konsumatorët. Pra, është shumë i dobishëm për promovimin e biznesit, nuk ka rëndësi se çfarë lloj biznesi keni. Kjo do t'ju mundësojë të drejtoni një fushatë të suksesshme marketingu. Pra, ju mund t'i reklamoni artikujt tuaj gjerësisht. Kjo do të rrisë shitjet e produkteve dhe shërbimeve tuaja dhe do të rrisë të ardhurat. Ne përditësojmë të gjitha të dhënat në baza të rregullta. Pra, të dhënat tona janë të freskëta dhe të vlefshme. Ne i verifikojmë dy herë, fillimisht nga njerëzit dhe më pas nga softueri. Ne punojmë maksimalisht për t'i dhënë të dhënave tona saktësinë më të lartë. ne shërbejmë kryesisht për kënaqësinë e klientit.

Megjithatë, lista e numrave celularë të Rumanisë përfshin informacione të tjera kontakti përveç numrave të telefonit. Në listën e numrave të telefonit të Rumanisë, do të merrni emrin e plotë të kontaktit, moshën, gjininë, profesionin dhe adresën. Ju gjithashtu mund të filtroni kërkimin tuaj. Për më tepër, ne mbledhim të dhëna nga burime të ndryshme të besueshme online dhe offline. Pra, ju do të merrni 95% listën origjinale dhe të disponueshme të numrave të telefonit. 

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 2 Miliona

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 2 Milion

Para Çmimit

Çmimi: $ 8,500

Çmimi i ri

Çmimi: $ 3,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Çmimi: $ 1,500

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 149 dollarë

Shkarkoni Mostrën Falas

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Rumanisë

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur