Baza e të dhënave për Gjermani

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e postave elektronike në Gjermani

Lista e emaileve në Gjermani është arkivi më i mirë i të dhënave të postimeve për të promovuar biznesin tuaj në Gjermani. Ai përmban të dhënat origjinale dhe të përditësuara të njerëzve që jetojnë në vend. Ky drejtori është thelbësor për ju që të zgjeroni biznesin tuaj në Gjermani. Duke përdorur të dhënat tona, ju mund të kontaktoni një grup të madh njerëzish dhe të gjeni audiencën tuaj të fokusuar. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron këtë listë emaili për të rritur fushatën e marketingut të biznesit tuaj. Megjithatë, ne shesim listat e kontakteve me një çmim shumë të ulët. 

Lista e emaileve të Gjermanisë është të dhënat më të mëdha të kontaktit B2C në Gjermani. Drejtoria e konsumatorit është thelbësore për rritjen e shpejtë të biznesit tuaj. Aktualisht, marketingu me email është strategjia më efektive e marketingut. Ju mund të kontaktoni një numër të madh klientësh menjëherë duke dërguar postë. Lista e emaileve të klientëve të Gjermanisë do t'ju lejojë të drejtoni një fushatë të suksesshme promovuese. Ku të dhënat e pavlefshme dhe joaktive mund të dëmtojnë biznesin tuaj. Ne garantojmë se të dhënat tona do t'ju ndihmojnë të gjeneroni shitje të reja dhe të ndërtoni një klientelë të madhe.

Sidoqoftë, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit është kompania më e njohur e ofruesit të të dhënave. Ne kemi punuar me listat e postës elektronike për një kohë të gjatë. Këtu, ne ofrojmë lista emaili që janë 95% të vlefshme dhe aktive. Ne punojmë shumë sepse e dimë se çfarë i bën klientët tanë të lumtur. Përveç kësaj, kënaqësia e klientit është prioriteti ynë i parë. Ne kemi një qëndrim të mirë në treg. Blini listën tonë të postës elektronike në Gjermani dhe zgjeroni biznesin tuaj në Gjermani. Do t'ju ofrojë një kthim të menjëhershëm të investimit (ROI).

0 milion
Adresa e emailit të konsumatorit

Lista e Email e Konsumatorit në Gjermani

Baza e të dhënave për Gjermani

Lista e emaileve të klientëve të Gjermanisë është grupi më i lirë i të dhënave të postimeve të konsumatorëve në Gjermani. Ky informacion është i disponueshëm në bazën e të dhënave më të fundit të postimeve. Është një burim i besueshëm i të dhënave të banorëve të Gjermanisë. Ju mund të kontaktoni konsumatorët tuaj të synuar dhe t'u reklamoni produktet dhe shërbimet tuaja duke përdorur këtë informacion. Si rezultat, ata do të jenë në gjendje të kuptojnë më shumë për produktet tuaja. Do të përmirësojë mundësitë tuaja të shitjes. Nëse keni oferta dhe marrëveshje promovuese, mund t'i dërgoni ato te audienca juaj e synuar. Do të kurseni kohë dhe përpjekje.

Për më tepër, lista e emaileve të klientëve të Gjermanisë është një listë e detajuar postare që mund ta përdorni për të drejtuar fushata të suksesshme të marketingut me email. Ju mund të merrni një humbje në biznesin tuaj nëse përdorni të dhëna të gabuara. Lista e emaileve të Gjermanisë është të dhënat tona të para-ndërtuara dhe të verifikuara. Përveç adresave të postës elektronike, lista e të dhënave përmban informacione të tjera kontakti. Për shembull, emrat, mbiemrat, adresat, profilet e LinkedIn, e kështu me radhë. Ekspertët tanë mbledhin të gjitha detajet nga shumë burime të besueshme. Ne garantojmë se do t'ju ndihmojë ta bëni kompaninë tuaj më konkurruese.

Shuma e rekordeve : 5 Milion

(Prandaj të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

* Emri * Mbiemri * Mosha

adresa * Adresa e emailit

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Azhurnimi i fundit: së fundmi

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Adresa e emailit në Gjermani

Bleni adresën e emailit në Gjermani për të parë kompaninë tuaj në pozicionin më të lartë. Lista e emaileve të Gjermanisë është një direktori autentike e emailit të konsumatorit. Është një nga koleksionet kryesore dhe më të përshtatshme të të dhënave të bazës së të dhënave më të fundit të postimeve. Prandaj, një person me pak aftësi mund të menaxhojë këtë bazë të dhënash. Në fakt, lista jonë e email-it e klientëve të Gjermanisë përmban të dhënat origjinale dhe më të përditësuara të postimeve të popullit gjerman. Për më tepër, ne ofrojmë një garanci për zëvendësimin e të dhënave nëse mbi 5% të dhëna kërcejnë.  

Bleni adresën e emailit në Gjermani për të promovuar biznesin tuaj me sa më pak mund dhe kohë. Lista postare e kontaktit të Gjermanisë është tani në dispozicion për ju! Mund ta shkarkoni sa herë të dëshironi. Formatet tona të disponueshme për shkarkim janë Excel dhe CSV. Përveç kësaj, ne kemi një sistem pagese një herë, kështu që nuk ka kosto tjetër pas blerjes. Edhe ju mund të paguani në mënyrën tuaj të preferuar. Përveç kësaj, ne kemi një ekip mbështetës që është në dispozicion 24/7. Nëse përballeni me ndonjë problem, thjesht na informoni. Ne do t'ju ndihmojmë të gjeni zgjidhjen e dëshiruar.

Lista e postave elektronike të biznesit në Gjermani

0 K
Adresa e postës elektronike të biznesit
Lista e postave të biznesit në Gjermani

Lista e emaileve të biznesit në Gjermani është mjeti më i mirë për marketingun e biznesit tuaj. Është një direktori email biznesi shumëfunksional. Ai përmban detajet e kontaktit dhe adresat postare të zyrtarëve qeverisës. Ata janë të kompanive të ndryshme lider në Gjermani. Si rezultat, ju mund t'i lidhni ato lehtësisht. Më pas, ju mund të prezantoni produktet dhe shërbimet tuaja me ta. Ndërkohë, ju mund të shpjegoni se si do të përfitojnë produktet tuaja dhe pse ata zgjodhën kompaninë tuaj. Është thelbësore për të përmirësuar strategjinë tuaj të markës.

Lista e emaileve të biznesit në Gjermani është kritike për rritjen e të ardhurave të biznesit tuaj. Përdorimi i listës sonë të emaileve në Gjermani mund të jetë një vendim i shkëlqyeshëm për kompaninë tuaj nëse e përdorni atë në mënyrë të përsosur. Për më tepër, shumë kompani lider kanë punuar me ne për një kohë të gjatë. Pse vazhdojnë të shfaqen? Ata padyshim që përfitojnë më shumë nga ne. Nga ana tjetër, sa më shumë të ndërveproni me autoritetet e biznesit të kompanive të ndryshme, aq më shumë ka gjasa që të keni më shumë drejtime në shitje. Kjo do të rrisë fluksin tuaj të parave. Megjithatë, të dhënat tona të emailit të biznesit mund t'ju ndihmojnë të përmbushni objektivat e biznesit tuaj.

Shuma e regjistrave: 652,000

(Prandaj të gjitha regjistrimet përfshijnë id e-mail)

Lista përfshin:

* Emri i Kompanisë * Adresa * Qyteti * Kodi Zip * Adresa Email

* Numri i telefonit * Numri i faksit * Emri i personit të kontaktit

Lloji i skedarit: Excel, CSV

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur