Bleni Shërbimin SMS me shumicë

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania më e madhe e ofruesit të bazës së të dhënave. Ne kemi më shumë se 300 milionë listë emailesh të biznesit (b2b) dhe bazën e të dhënave të emaileve të 400 milionë konsumatorëve (b2c). Gjithashtu 5 miliardë të dhëna për numrat e telefonit celular. Dhe 2 miliardë të dhëna të përdoruesve të whatsapp. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron gjithmonë të dhëna të sakta dhe të freskëta. Ne do t'ju ofrojmë të dhëna të vlefshme 100% të sakta. Të gjitha të dhënat tona janë zgjedhja e dyfishtë dhe baza e lejes.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.  

Bleni Shërbimin SMS me shumicë

Shërbimi SMS me shumicë është një mjet efektiv për arritjen e qëllimeve tuaja të marketingut. Ndryshe nga postat elektronike, të cilat shpesh shkojnë direkt në koshin e plehrave ose përfundojnë në një dosje të padëshiruar, mesazhet me tekst zakonisht hapen. Baza e të dhënave më të fundit të postave është ofruesi i shërbimit të madh dhe të popullarizuar të sms-ve në botë.

Shkalla e lartë e hapur e bën marketingun SMS një zgjedhje efektive kur doni të jepni fjalën për një produkt ose shërbim. Baza e të dhënave më të fundit të postave ju ofrojnë shërbime të mesazheve me shumicë. Ne do t'ju sigurojmë platformën Mass sms send. Ju duhet ta dërgoni SMS-në masive në listën tuaj të numrave celularë duke përdorur platformën tonë të marketingut Mass sms.

Përdorni një shërbim SMS me shumicë për të përpiluar listën tuaj

Të gjithë në marketing e dinë, fushata juaj është po aq e mirë sa lista juaj. Përdorimi i një liste të synuar me informacione të azhurnuara është çelësi i suksesit.

Marketingu me SMS është kaq efektiv sepse është kaq fleksibël. Ju mund t'i tregoni klientët në lidhje me një marrëveshje që po ekzekutoni, të ofroni një kupon, të siguroni një zbritje ose të reklamoni një nisje.

Pavarësisht nga lloji i fushatës që drejtoni, dëshironi që përfituesit të jenë klientë të mundshëm. Dërgimi i një mesazhi me tekst në masë është i pavlefshëm nëse marrësit nuk janë tregu juaj i synuar. 

Puna me një shërbim dërgimi SMS ju lejon të blini një listë të specializuar, të drejtuar ndaj klientëve tuaj. Nëse jeni duke kërkuar për një bazë të dhënash të numrave të vendit, shtetit, përshkrimit të punës ose kualifikuesve të tjerë, ju mund të gjeni një listë për të përmbushur nevojat tuaja. 

Përfitimet e marketingut me SMS 

Përveç shënjestrimit të ofruar nga fushatat SMS, teknika ofron shumë përfitime të tjera mbi të tjerat llojet e mesazheve direkte

  • Jo përçarës. Marketingu me SMS nuk është telemarketing. Ju nuk po e shqetësoni dikë në darkë ose ndërsa ai është në një takim. Njerëzit lexojnë dhe u përgjigjen mesazheve me shkrim sipas orarit të tyre. Kjo i bën marrësit më të hapur ndaj informacionit. 
  • Të përballueshme. Përdorimi i një shërbimi të mesazheve me tekst në masë është i përballueshëm. Nga llojet e ndryshme të marketingut drejtuar një numri të madh njerëzish, të tilla si reklamat në televizione dhe gazeta dhe tabelat, shërbimet SMS janë më të volitshmet. 
  • Përditësime të Lehta. Pasja e një liste të veçantë të klientëve tuaj ju lejon t'i mbani ata të azhurnuar në ofertat tuaja më të fundit. Bashkimi i një mesazhi me tekst masiv nuk kërkon shumë kohë. Pasi të keni përpiluar listat tuaja, puna në thelb bëhet për ju. 
  • Bën Programet e Besnikërisë një Fllad. Nëse keni një program ekzistues të besnikërisë ose po mendoni të shtoni një, bashkimi i programit me marketing SMS është një përshtatje e natyrshme. Mesazhet tuaja SMS mund të përfshijnë lidhje të klikueshme, duke dërguar klientët pikërisht aty ku duhet të shkojnë për informacionin që ata dëshirojnë. 

Përdorimi i marketingut SMS në mënyrë efektive

Marketingu me SMS funksionon mirë vetë. Ajo gjithashtu çiftëzohet mirë me përpjekjet e tjera të marketingut. Dërgimi i një lidhjeje në faqen tuaj të mediave sociale që ka një ofertë ose kupon të veçantë, për shembull, jo vetëm që e bën më të mundshme që klientët tuaj të shohin specifikën, por gjithashtu krijon angazhim në faqet tuaja sociale. 

Marketingu me SMS është i kufizuar vetëm nga imagjinata juaj. Njihni klientët tuaj dhe bleni listat e postës elektronike shënjestroni atë audiencë, dhe ju jeni gati për të shkuar.