AF SQ AR HY BE BG CA NY ZH-CN ZH-TW CO HR CS DA NL EN EO ET TL FI FR GL KA DE EL HI HU ID GA IT JA JW KM KO KY LO LA LV LT LB ML NO PS PL PT RO RU SK SL ES SV TH TR UK UZ VI ZU

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e numrave celularë të Holandës

Lista e numrave celularë të Holandës është një listë e thjeshtë numrash kontakti B2C që mund t'ju ndihmojë në marketingun tuaj. Kjo listë e numrave celular është një koleksion unik i të dhënave të numrave të telefonit celular. Gjithashtu, mund të rrisë të ardhurat e mallrave tuaja. Është një bazë të dhënash e para-ndërtuar që mund të përdoret në çdo platformë CRM. Pra, çdokush mund të përfitojë nga lista e numrave të telefonit celular. Megjithatë, Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit është krijuesi krenar i kësaj liste të numrave celularë. Por ne gjithashtu sigurojmë që njerëzit në të gjithë Holandën mund ta marrin atë.

Lista e numrave celularë të Holandës përmban bazën e të dhënave të numrave të telefonit të kontakteve të holandezëve. Është pothuajse një listë 100% e saktë dhe e përditësuar e numrave të telefonit të Holandës. Nëse ju pëlqen të ndërtoni ose blini listën e numrave të telefonit celular të kontakteve të Holandës, atëherë mund të shihni paketat tona. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ju ofron të gjitha listat e përditësuara dhe të sakta të numrave celularë nga Holanda. Megjithatë, nëse ju pëlqen të ndërtoni ose blini listën e numrave të telefonit të Holandës, atëherë jeni në faqen e duhur.

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është kompania më e njohur e ofruesit të bazës së të dhënave të numrave celularë në botë. Kjo listë e numrave celularë të Holandës është një shembull i shkëlqyer i saj. Ju kemi siguruar të gjithë numrat aktivë dhe më të fundit celularë nga Holanda. Ju mund ta përdorni numrin për fushatat e promovimit të kompanisë suaj përmes telemarketingut ose SMS blast. Gjithashtu, mund të bëni shumë më tepër me bazën e të dhënave të listës së numrave celularë

Lista e Numrave të Telefonëve në Hollandë

Lista e numrave të telefonit të Holandës

Për shembull, lista e numrave të telefonit të Holandës nga Baza e të dhënave më të fundit të postimeve përbëhet nga miliona të dhëna të përditësuara dhe origjinale të konsumatorëve. Kjo listë telefonike mund të blihet me një çmim shumë të ulët. Është një shërbim pagese një herë dhe një softuer që shkarkohet menjëherë. Pas shkarkimit të skedarit, mund ta merrni atë në një format skedari Excel ose CSV. 

Lista e numrave të telefonit të Holandës ju dha informacione të ndryshme dhe të dhëna të sakta të numrave celularë. Ju mund të telefononi konsumatorin tuaj të synuar me këtë listë të numrave të telefonit celular. Kjo është më e mira për telemarketing në Holandë. Ju mund të zgjidhni të dhënat në listën tuaj për të identifikuar individët specifikë që kanë më shumë gjasa të blejnë produktet ose shërbimet tuaja bazuar në disa demografike. Në informacionet e tjera, do të merrni emrin e tyre të plotë, adresat, shtetin dhe kodet postare, profesionet, moshën, gjininë, etj. Prandaj, kjo është mënyra më inteligjente për të filtruar listën tuaj dhe për të identifikuar atributet kryesore që ju nevojiten. Duke bërë këtë, ju mund të renditni klientët tuaj më të mirë. 

Bleni listën e numrave të telefonit celular të Holandës

Blini listën e numrave të telefonit celular të Holandës dhe gjeneroni më shumë të ardhura për biznesin tuaj. Ky është ndoshta një nga shërbimet më të lira dhe të lehta për t'u blerë. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve e bën procesin e blerjes të thjeshtë, kështu që çdokush mund të marrë bazën e të dhënave duke ndjekur disa teknika normale. Gjithashtu, lista e numrave të telefonit të Holandës është më e vlefshme se listat e numrave të tjerë të telefonit të konsumatorëve, sepse ne përfshijmë më shumë informacion për njerëzit që po telefononi. Për më tepër, ne kemi informacione kontakti për njerëzit që janë në tregun tuaj të synuar. Të cilat mund t'ju çojnë në telemarketing të mirë dhe efektiv, marketing me SMS dhe fushata të thirrjeve të ftohta.

Blerja e listës së numrave të telefonit të Holandës mund t'ju japë një kthim të mirë nga investimi (ROI). Ndërsa marrim garancinë që të dhënat tona janë të sakta gjatë gjithë rrugës. Prandaj, do t'i ktheni paratë tuaja nëse 5% e të dhënave kthehen tek ju. Asnjë uebfaqe tjetër nuk do të marrë një përgjegjësi kaq të madhe, por vetëm ne mundemi. Pra, blini listën e numrave të telefonit celular të Holandës përpara se të mbarojnë koha.

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Para Çmimit

Çmimi: $ 2500

Çmimi i ri

$ 1500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 1000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosi për Paketën Provë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 10,000

Çmimi: $ 150

Shkarkoni mostrën falas të Holandës

Lista e numrave të telefonit celular të Holandës

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është platforma më e besueshme kur bëhet fjalë për shitjen e listës së numrave të telefonit të konsumatorëve. Ne jemi këtu dhe bëjmë biznes që nga viti 2012. Pra, ne jemi vetëm disa nga kompanitë më të mëdha për ofruesit e listës së numrave të telefonit. Ky numër i telefonit celular Hollandez kërkohet nëse doni t'u ofroni një konkurrencë të ashpër konkurrentëve tuaj. Nëse dëshironi të blini ose të ndërtoni një listë të numrave celularë të Holandës, atëherë bisedoni me ekspertin tonë.

Lista e numrave të telefonit celular të Holandës mund t'ju tregojë në rrugën e duhur nëse nuk jeni mirë në biznesin tuaj. Ai ka fuqinë për të zgjidhur problemet e konsumatorit tuaj dhe ju mund ta bëni konsumatorin tuaj të lumtur duke zgjidhur sa më shpejt problemin e tij. Në fund, kjo listë kontaktesh është zgjidhja përfundimtare për çështjen tuaj të marketingut. Na kontaktoni në çdo kohë nëse jeni gati; ne jemi këtu për ju 24/7 orë.

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur