Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania më e madhe e ofruesit të bazës së të dhënave. Ne kemi më shumë se 300 milionë listë emailesh të biznesit (b2b) dhe bazën e të dhënave të emaileve të 400 milionë konsumatorëve (b2c). Gjithashtu 5 miliardë të dhëna për numrat e telefonit celular. Dhe 2 miliardë të dhëna të përdoruesve të whatsapp. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron gjithmonë të dhëna të sakta dhe të freskëta. Ne do t'ju ofrojmë të dhëna të vlefshme 100% të sakta. Të gjitha të dhënat tona janë zgjedhja e dyfishtë dhe baza e lejes.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.  

Lista e numrave të telefonit në Francë

Lista e numrave të telefonit në Francë ofron një bazë të dhënash të madhe të klientëve B2C për marketing. Listat e numrave të celularëve janë burimi më i rëndësishëm për telemarketing. Një listë e mirë mund të bëjë që marketingu juaj të shkojë pa probleme. Nga ana tjetër, një listë e pasaktë mund të humbasë kohën dhe paratë tuaja. Në fakt, mund të përfundoni duke humbur kohë duke ndjekur drejtimet e gabuara. Merrni listën e numrave të telefonit të Francës nga baza e të dhënave më të fundit të postimeve sot për të marrë shitje të reja dhe për të gjeneruar më shumë të ardhura për biznesin tuaj. Jo vetëm kjo, ju mund të merrni gjithmonë dorën e sipërme mbi konkurrentin tuaj me këto të dhëna për numrin e telefonit celular.

Për më tepër, lista e numrave të telefonit në Francë mund të ndikojë shumë në biznesin tuaj. Kështu, duhet të përdorni një listë të verifikuar për fushatat tuaja. Megjithatë, krijimi i një liste të tillë kërkon shumë kohë. Prandaj, opsioni i zgjuar është të blini një listë të përditësuar nga një kompani e besuar. Në këtë drejtim, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit mund të jetë një nga opsionet tuaja më të mira. Ne sigurohemi që asnjë nga të dhënat tona të mos kthehet prapa. Fatkeqësisht, në çdo rast, nëse kjo ndodh, atëherë ne marrim përgjegjësi totale. Pra, na besoni dhe na jepni një shans. 

Lista e numrave të telefonit në Francë ka numrat e telefonit të kontakteve, adresat, detajet profesionale, etj. Duke marrë të gjitha informacionet, mund të kaloni kufijtë tuaj. Pra, ju mund të zgjidhni audiencën tuaj më saktë dhe të dilni me promovime më të mira. Kjo ju lejon të krijoni oferta të reja shitjesh dhe të siguroheni që ato të arrijnë njerëzit e duhur. 

Lista e numrave celularë të konsumatorit në Francë

Lista e numrave të telefonit në Francë

Sidoqoftë, lista e numrave celularë në Francë është më e mira për të bërë telemarketing. Telemarketing është një nga strategjitë më efektive të marketingut në treg. Mund të jetë e dobishme si për bizneset e reja ashtu edhe për ato të vjetra. Në fakt, ju lejon të arrini shumë njerëz në një kohë shumë të shkurtër duke përdorur këtë listë numrash telefoni. Për shkak të kësaj, ju mund të kurseni shumë kohë dhe para. Kur konsumatorët tuaj zgjidhin problemin në një kohë të shkurtër, atëherë ata mund t'ju besojnë pa marrë parasysh çfarë. Pra, ju sugjerojmë të aplikoni metodën e marketingut dhe të shihni se çfarë ju pret.

Për shembull, mund të njoftoni kontaktet në listë për ofertat dhe ofertat tuaja të reja. Në mënyrë të ngjashme, ju mund të përdorni SMS me shumicë për të reklamuar të gjitha shitjet dhe ofertat tuaja promocionale për t'u bërë përshtypje klientëve të mundshëm. Përveç kësaj, ju mund të dërgoni njoftime të rëndësishme tek kontaktet tuaja me këtë.

Për më tepër, ju gjithashtu mund të gjeneroni shitje të reja me thirrje të automatizuara. Kështu, Lista e numrave celularë të Francës në bazën e të dhënave më të fundit të postimeve mund të ndihmojë biznesin tuaj të marrë drejtime të reja dhe më shumë fitime.

Paketa 19 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 19 Milion

Çmimi: $ 19,000

Paketa 5 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 5 Milion

Çmimi: $ 7,500

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

  • Emri i personit të kontaktit
  • adresa e kontaktit
  • Numri i telefonit
  • Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit:  1 Milion

Para Çmimit

Çmimi: $ 2,500

Çmimi i ri

$1500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 1000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Paketa 10K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 10, 000

Çmimi: $ 150

Shkarkoni Mostrën Falas

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Francës

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur