AF SQ AR HY BE BG CA NY ZH-CN ZH-TW CO HR CS DA NL EN EO ET TL FI FR GL KA DE EL HI HU ID GA IT JA JW KM KO KY LO LA LV LT LB ML NO PS PL PT RO RU SK SL ES SV TH TR UK UZ VI ZU

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e Numrave të Telefonit në Zvicër

Lista e numrave të telefonit të Zvicrës është koleksioni i numrave të telefonit të zviceranëve. Është arkivi më i mirë i të dhënave në Zvicër. Baza e të dhënave të fundit të postimeve, kompania lider e ofruesit të të dhënave, ofron këtë bazë të dhënash. Ai përmban 95% numra telefoni celularë të vlefshëm dhe aktivë. Dosja është vendimtare për ju nëse jeni një biznesmen në Zvicër. Por ju ende keni nevojë për të nëse dëshironi të jeni një sipërmarrës ose të filloni një biznes të ri në Zvicër. Duke përdorur numrat e kontaktit, ju mund të arrini miliona banorë zviceranë dhe të reklamoni mallrat dhe shërbimet tuaja.

Lista e numrave të telefonit të Zvicrës do t'ju ndihmojë të gjeni klientët tuaj të synuar midis grupit të madh të zviceranëve. Kështu që ju lehtë mund t'i prezantoni artikujt tuaj me ta. Si rezultat, ata mund të mësojnë më shumë rreth tij. Në të njëjtën kohë, ata mund të dinë pse produktet tuaja janë të rëndësishme për ta dhe si përfitojnë prej tyre. Kjo do t'ju mundësojë të rritni fushatën tuaj të marketingut dhe gjenerimin e drejtimit të shitjeve. Në fund të fundit, kjo do të rrisë të ardhurat e biznesit tuaj.

Sidoqoftë, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit është një kompani e njohur e shitjes së të dhënave në botë. Ka kohë që merret me ofrimin e numrit të telefonit. Prandaj, ne kemi një gjendje me numra telefoni të mbi 100 vendeve. Për më tepër, ekipi ynë mbledh numra telefoni dhe të dhëna të tjera nga burime të ndryshme të besueshme. Prandaj, ne sigurojmë autenticitetin 95% të drejtorive tona të kontaktit.

0 milion
Numrat e telefonit në Zvicër

Lista e të dhënave të numrit celular të konsumatorit të Zvicrës

Lista e numrave të telefonit në Zvicër

Lista e numrave celularë të Zvicrës është arkivi më i mirë i të dhënave në Zvicër. Është shumë i dobishëm për fushata të suksesshme biznesi në Zvicër. Ai ju jep mënyrat më të mira për të arritur numrin më të lartë të mundshëm të njerëzve. Ne sigurojmë lidhjen tuaj me klientët tuaj të fokusuar. Pra, përdorni listën tonë të numrave celular dhe arrini qëllimin tuaj të pritur. Pra, është e thjeshtë për ju të lidheni me një grup të madh njerëzish që jetojnë në Zvicër. Në këtë mënyrë, ne do t'ju ndihmojmë të promovoni fushatën tuaj të marketingut dhe të krijoni një bazë të fortë konsumatore.

Lista e numrave të telefonit të Zvicrës paraqet informacione të tjera përkatëse të kontaktit përveç numrave të telefonit celular. Thjesht do të maksimizojë komunikimin tuaj. Për shembull, emri i plotë i kontakteve, mosha, gjinia, adresa, profesioni, e kështu me radhë. Baza e të dhënave të fundit të postimeve mbledh të gjitha të dhënat nga burime të ndryshme të besueshme. Burimet janë si në internet ashtu edhe jashtë linje. Ekipi ynë më pas verifikon çdo të dhënë nga softueri njerëzor dhe automatik. më në fund, përpara dorëzimit, ne u sigurojmë klientëve tanë bazën e të dhënave 95% të besueshme.

Blini listën e numrave të telefonit celular të Zvicrës

Blej Lista e numrave të telefonit celular në Zvicër është thelbësore për një fushatë të suksesshme marketingu. Ju duhet të arrini audiencën tuaj të synuar nëse keni për qëllim të drejtoni një biznes. Në mënyrë të ngjashme, ju nevojitet për të reklamuar produktet dhe shërbimet tuaja tek ata. Pa reklamë, ju nuk mund t'i bindni ata të investojnë në platformën tuaj. Sidoqoftë, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit është një nga shitësit e besuar të bazës së të dhënave. Ekipi ynë punon pa ndërprerje për t'ju ofruar shërbime të besueshme. Ne justifikojmë çdo informacion. Nëse ndonjë e dhënë është e paarritshme menjëherë, ajo fshihet nga lista. Kështu ne vazhdojmë të përditësojmë të dhënat tona.

Nëse dëshironi të krijoni një listë të tillë numrash telefoni me dorë, do të jetë një proces që kërkon kohë. Do të duhet gjithashtu shumë përpjekje. Pra, mund të blini një listë të gatshme numrash telefoni nga një platformë e besueshme si e jona. Kjo do t'ju kursejë kohë dhe energji. Përveç kësaj, ne shesim listën e numrave të telefonit të Zvicrës me një çmim shumë të ulët. Ju gjithashtu mund të kurseni paratë tuaja. prandaj, me një buxhet të ulët, ju mund të merrni shumë! Pra, blini sot listën tonë të numrave të telefonit celular në Zvicër dhe vëzhgoni rritjen e biznesit tuaj.

Paketa 15 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 15 Milion

Çmimi: $ 15,000

Paketa 5 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 5 Milion

Çmimi: $ 7,500

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Para Çmimit

Çmimi: $ 2,500

Çmimi i ri

$ 1,500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 1000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosi për Paketën e Gjurmëve

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 10,000

Çmimi: $ 150

Shkarkoni Mostrën Falas

Numri i telefonit celular të Zvicrës

Arkivi i numrave të telefonit celular të Zvicrës është një koleksion i të dhënave me cilësi të lartë të zviceranëve. Të gjithë të interesuarit mund ta marrin këtë skedar me lehtësi. Është një burim i besueshëm i të dhënave. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ka shërbyer për disa vite me besim. Ne ofrojmë 95% të dhëna origjinale dhe të arritshme. Që ju të mund të padisni për promovimin e markës suaj dhe gjenerimin e drejtimit. Si rezultat, do të maksimizojë të ardhurat e biznesit tuaj. 

Lista e numrave të telefonit të Zvicrës tani është në dispozicion për ju. Mund ta shkarkoni sa herë që dëshironi. Këtu, CSV është formati i disponueshëm i shkarkimit. thjesht mund ta përdorni në programin tuaj CRM.

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur