Lista e numrave të telefonit në Estoni

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e numrave të telefonit në Estoni

Lista e numrave të telefonit të Estonisë është një bazë të dhënash e numrave të telefonit b2c për marketing. Baza e të dhënave më të fundit po e shet listën për një tarifë një herë. Si e tillë, databaza jonë ofron një shkallë saktësie prej 95% dhe shkallën më të vogël të fryrjes. Ju mund të përdorni listën tonë për të drejtuar fushata marketingu, si dhe promovime për markën tuaj. Përveç kësaj, ju mund të arrini lehtësisht klientët me listën tonë dhe t'i shtyni ata të blejnë produktet dhe shërbimet tuaja. Kështu, lista jonë mund t'ju sjellë më shumë shitje dhe të ndihmojë biznesin tuaj të rrisë ROI-në e tij. Lista jonë e numrave të telefonit të Estonisë do të sigurojë që fushatat tuaja të arrijnë audiencën e synuar. Pra, blini listën tonë sot dhe dilni përpara të tjerëve në treg me drejtimet më të mira.

Lista e numrave të telefonit të Estonisë ju jep drejtimet më të mira b2c në treg. Si i tillë, drejtimet e mira mund t'ju sjellin shitje të reja dhe më shumë fitime. Prandaj, një listë e mirë mund të jetë vërtet e rëndësishme për biznesin tuaj. Sidoqoftë, nëse lista juaj është e pasaktë, mund të humbasë kohën tuaj duke ju bërë të ndiqni drejtimet e gabuara. Kështu, lista jonë autentike mund të jetë partneri juaj më i mirë për të drejtuar fushata të suksesshme marketingu.

Lista e numrave të telefonit të Estonisë ju jep bazën më të mirë të të dhënave të numrave celularë me një kosto minimale. Si të tillë, ne kalojmë nëpër shumë hapa për të ruajtur cilësinë e listës sonë. Ne kemi një ekip ekspertësh që mbledh numrat dhe i verifikon për të hequr numrat joaktivë. Vetëm atëherë ata shtojnë numrat në listë.

Lista e Listës së numrave celularë të konsumatorëve të Estonisë

Lista e numrave të telefonit në Estoni

Lista e numrave celularë të Estonisë do t'ju ndihmojë të merrni klientë të rinj. Drejtimet e reja mund t'ju sjellin më shumë shitje. Kështu, mund t'ju ndihmojë të rrisni shumë fitimin tuaj. Përveç kësaj, ju mund të blini listën e plotë me një çmim me shumicë, ose mund të blini paketa më të vogla me një çmim më të ulët. Për më tepër, mund të shkarkoni një mostër falas për të kontrolluar cilësinë e të dhënave tona. Ju gjithashtu mund të shkarkoni listën tonë në format Excel dhe CSV. Kështu, ju mund ta përdorni drejtpërdrejt në sistemet tuaja CRM për seanca të automatizuara.

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve po ofron listën më të mirë të numrave celularë të Estonisë në treg me një çmim të ulët. Si i tillë, ne kemi një përvojë të gjatë në treg. Për më tepër, ne kemi gjithashtu një reputacion të mirë që kemi fituar me vite shërbimi të mirë. Prandaj, mund të themi me besim se mund të jemi një zgjedhje e shkëlqyer për ofruesin e listës suaj të numrave të telefonit Estoni. Lista jonë është një nga më të mirat në treg, ne kemi shkallën më të mirë të përgjigjes. Kështu, ju mund të përdorni listën tonë të telefonave celularë për nevojat tuaja të telemarketingut.

Në këtë mënyrë, mund të jeni i sigurt se do të merrni më shumë përgjigje nga fushatat tuaja. Kënaqësia e klientit është prioriteti ynë kryesor. Kështu, mund të jeni i sigurt se do të gjeneroni më shumë të ardhura me ndihmën e listës sonë.

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Çmimi: $ 1500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 1,000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 150 dollarë

Merrni Shembullin tuaj Falas Këtu

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Estonisë

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur