Lista e numrave të telefonave në Mbretërinë e Bashkuar

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e numrave të telefonave në Mbretërinë e Bashkuar

Lista e numrave të telefonit në Mbretërinë e Bashkuar është një nga shërbimet më të mira në këtë segment të bazës së të dhënave. Për më tepër, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit ofron këtë shërbim. Gjëja më e rëndësishme është që lista e numrave celularë në Mbretërinë e Bashkuar të jetë reale, e freskët dhe aktive. Prandaj, ne mund t'ju japim informacion më të besueshëm. Përfundimisht, është shumë efikas për fushatën tuaj të marketingut celular. Pra, ju mund të blini listën tonë të numrave të telefonit në Mbretërinë e Bashkuar. Mund të japim një rezultat të mirë brenda pak çastesh. Sidoqoftë, është një mënyrë më e lehtë për të arritur qëllimin tuaj. Më e rëndësishmja, ai përmban vetëm numrat celularë më të saktë. Pra, nëse ju pëlqen të krijoni një marketing SMS, atëherë përdorni listën tonë të numrave të telefonit. 

Lista e numrave të telefonit në MB mund t'ju japë një bazë të dhënash të plotë të kontakteve. Këtu, baza e fundit e të dhënave të postimeve mund t'ju ofrojë një listë aktive të numrave të telefonit në MB. Pra, nëse doni të krijoni një fushatë telemarketing në internet në MB. Më pas zgjidhni listën e numrave tanë celularë në Mbretërinë e Bashkuar. Përveç kësaj, baza e fundit e të dhënave të postimeve mund t'ju japë vetëm numrat më të saktë të telefonit celular. Ka shumë faqe interneti në këtë segment, por Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit është një prej tyre.

Prandaj, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit është faqja më e madhe në të gjithë botën. Ne mund t'ju japim një listë më shumë se 95% të saktë të numrave të telefonit. Prandaj, këtu mund të merrni përgjigje të menjëhershme. Lista e numrave të telefonit celular në Mbretërinë e Bashkuar mund të ndihmojë fushatën tuaj të telemarketingut. Më e rëndësishmja, ne jemi gjithmonë të dobishëm për ju.

Lista e numrave celularë të konsumatorit në Mbretërinë e Bashkuar

Baza e të dhënave të numrave të telefonit në Mbretërinë e Bashkuar

Megjithatë, lista e numrave celularë në Mbretërinë e Bashkuar mund të ndihmojë fushatën tuaj të marketingut celular. Pra, ne mund të rrisim telemarketingun tuaj brenda një kohe të shkurtër. Baza e të dhënave tona të numrave të telefonit celular në Mbretërinë e Bashkuar mund t'ju ofrojë shumë shërbime. Megjithatë, ne promovojmë marketingun tuaj online përmes shërbimit tonë. Ne mund t'ju japim një burim më të besueshëm. Rrjedhimisht, ne mbledhim të dhëna nga platforma të ndryshme të besuara. Lista e numrave celularë në Mbretërinë e Bashkuar është baza e të dhënave më autentike për fushatat e telemarketingut. Pra, ne mund t'ju japim më shumë informacion rreth produkteve dhe shërbimeve tuaja.

Tani e tutje, lista e numrave celularë në Mbretërinë e Bashkuar mund t'ju japë informacion të plotë kontakti. Pra, ne mund t'ju ofrojmë listën më autentike të numrave të telefonit nga MB. Prandaj, Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit është kompania më e mirë e ofruesit të shërbimit në këtë seksion. Për më tepër, ne mund t'ju ofrojmë shumë shërbime me një vlerë të lirë. Pra, ne mund të ndihmojmë fushatën tuaj të marketingut të numrave celularë. Pra, është mënyra më e shpejtë për të arritur nivelin tuaj të synuar.

20 milionë të dhëna

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 20000000

Çmimi: $ 20,000

5 milionë të dhëna

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 5000000

Çmimi: $ 7,500

3 milionë të dhëna

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 3000000

Çmimi: $ 4,000

2 milionë të dhëna

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 2000000

Para Çmimit

$9,000

Çmimi i ri

$3,000

1 milionë të dhëna

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1000000

Çmimi: $ 1,500

Paketa e të dhënave të vogla

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Numri total i telefonit: 10,000

Çmimi provues: 149 dollarë

Shkarkoni Mostrën Falas

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit në Mbretërinë e Bashkuar

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur