AF SQ AR HY BE BG CA NY ZH-CN ZH-TW CO HR CS DA NL EN EO ET TL FI FR GL KA DE EL HI HU ID GA IT JA JW KM KO KY LO LA LV LT LB ML NO PS PL PT RO RU SK SL ES SV TH TR UK UZ VI ZU
lista e numrave të telefonit

Lista e Numrave të Telefonëve në Australi

Lista e numrave të telefonit të Australisë është shërbimi më i mirë kur e krahasoni me të tjerët. Gjithashtu, ne ju ofrojmë këtë shërbim Baza e të dhënave më të fundit të postimeve me një çmim të ulët. Gjëja më e rëndësishme është që lista e numrave të telefonit të jetë e saktë dhe reale. Pra, ne mund t'ju ofrojmë shumë gjëra të mira. Ne gjithashtu mund t'ju japim më shumë informacion që është shumë i rëndësishëm. Por është shumë mirë për reklamën e numrit tuaj të telefonit celular. Pra, nuk ka asnjë arsye për të mos blerë listën tonë të numrave të telefonit në Australi. Megjithatë, mos e humbni kohën tuaj që të mund të blini listën tonë të numrave celularë.

Lista e numrave të telefonit të Australisë ka numrat e telefonit celular të njerëzve në Australi. Ju mund të merrni një listë të numrave realë të telefonit nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit. Pra, nëse doni të filloni një fushatë telemarketing. Pastaj mund të përdorni listën tonë të numrave celularë australianë. Pra, baza e fundit e të dhënave të postimeve mund t'ju japë vetëm numrat më të besueshëm të telefonit celular. Pra, mund të mbështeteni tek ne për të blerë listën tonë të numrave të telefonit.

Gjithashtu, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është faqja e internetit më e vizituar në botë. Ne mund t'ju japim një listë të numrave të telefonit që është më shumë se 95%. Pra, ju do të merrni një përgjigje menjëherë. Këtu, lista e numrave të telefonit të Australisë mund t'ju japë mënyrën për të drejtuar marketingun tuaj. Gjëja më e rëndësishme është që ju gjithmonë mund të na besoni për ndihmë. Pra, mund të merrni një rezultat të mirë nga lista jonë e numrave të telefonit.

0 milion
Numrat e telefonit celular Au

Lista e numrave të telefonit të konsumatorëve të Australisë

Lista e numrave celularë në Australi

Lista e numrave celularë të Australisë mund të ndihmojë shumë shpejt telemarketingun tuaj. Pra, lista jonë e numrave të telefonit celular mund të ndryshojë strategjinë tuaj të marketingut. Sa më shpejt që të jetë e mundur, vizitoni faqen tonë nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth shërbimit tonë. Ne mund t'ju japim një burim më të besueshëm. Pra, mund të merrni informacion nga një sërë burimesh të besueshme. Prandaj, lista e numrave të telefonit celular është vendi më i mirë për të marrë informacion të saktë. Megjithatë, kjo bazë të dhënash mund të ndihmojë fushatat tuaja të telemarketingut. Pra, ju mund të na kontaktoni tani, sepse ne jemi të hapur 24/7 çdo ditë.

Tani, ju mund të merrni të gjithë informacionin që është 95% i saktë. Lista e numrave celularë të Australisë është mënyra më e mirë për të kontaktuar me klientët. Ne mund t'ju japim listën më të fundit të numrave të telefonit të australianëve. Pra, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit është ofruesi më i mirë i bazës së të dhënave në këtë botë. Ne gjithashtu ofrojmë shumë shërbime me një çmim të ulët. Pra, ne mund të ndihmojmë fushatën tuaj të marketingut me këta numra celularë.

Blini listën e numrave të telefonit celular të Australisë

Blini listën e numrave të telefonit celular të Australisë për të marrë numrat më të saktë dhe aktiv të telefonit. Këtu, baza e fundit e të dhënave të postimeve mund ta bëjë më të lehtë për ju që të arrini në nivelin tuaj më të mirë. Pra, është shumë e rëndësishme për reklamën tuaj të fushatës në internet. Gjëja më e rëndësishme është që këtu mund të merrni përgjigje pozitive. Prandaj, kur të doni, mund të flisni me ne. Ne sigurohemi që shërbimi ynë të përmbushë kërkesën tuaj. Pra, nëse blini listën e numrave të telefonit celular të Australisë, mund të merrni një shërbim të shkëlqyeshëm.

Përveç kësaj, ne jemi faqja më e mirë për bazat e të dhënave të numrave të telefonit në këtë seksion konkurrues. Gjëja më e rëndësishme është që të gjitha të dhënat tona të verifikohen. Pra, ne mund t'ju japim një skedar Excel ose CSV. Megjithatë, ne do të ndihmojmë telemarketingun tuaj të fitojë më shumë para. Këtu mund të merrni një përgjigje të menjëhershme dhe rezultate të mira. Lista e numrave të telefonit celular të blerjes së Australisë është shumë e rëndësishme për fushatën tuaj.

Paketa 9 Milionë

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 9 Milion

Çmimi: $ 9,000

Paketa 5 Milionë

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 5 Milion

Çmimi: $ 7,500

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

  • Emri i personit të kontaktit
  • adresa e kontaktit
  • Numri i telefonit
  • Zgjedhin në datën

Numri i përgjithshëm i kontaktit:  1 Milion

Para Çmimit

Çmimi: $ 2,500

Çmimi i ri

$ 1500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 500,000

Çmimi: $ 1000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 100,000

Çmimi: $ 350

Paketa Provuese e Listës së Numrave të Australisë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 10,000

Çmimi: $ 150

Shkarkoni Mostrën Falas

Numri i celularit të Australisë

Numri i telefonit celular të Australisë është shërbimi më popullor dhe më i fortë në këtë botë. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është një industri e njohur në të gjithë botën. Pra, ne mund t'ju japim numra celularë që janë verifikuar dhe jemi të sigurt që janë realë. Këtu, nëse doni të bëni listën më të mirë të numrave të telefonit, thjesht na tregoni. Prandaj, ju mund të blini listën tonë të numrave celularë në Australi me një çmim të ulët. Pra, ne do t'ju drejtojmë një fushatë të suksesshme marketingu. Prandaj, lista e numrave të telefonit të Australisë mund t'ju ofrojë një avantazh të madh.

Për më tepër, lista jonë e numrave të telefonit celular do të ndihmojë në telemarketingun tuaj. Pra, gjithmonë mund të mbështeteni tek ne për t'ju ofruar shërbimin më të mirë të disponueshëm në faqen tonë. Më e rëndësishmja, ky është vendi i duhur për ju dhe merrni gjithçka me një çmim të përballueshëm. Mund të gjeni mënyrat më të mira për të arritur klientët tuaj në bazën e fundit të të dhënave të postimeve. Pra, ju mund të blini lehtësisht listën tonë të numrave celularë të Australisë.

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur