Lista e numrave të telefonit në Tajlandë

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania më e madhe e ofruesit të bazës së të dhënave. Ne kemi më shumë se 300 milionë listë emailesh të biznesit (b2b) dhe bazën e të dhënave të emaileve të 400 milionë konsumatorëve (b2c). Gjithashtu 5 miliardë të dhëna për numrat e telefonit celular. Dhe 2 miliardë të dhëna të përdoruesve të whatsapp. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron gjithmonë të dhëna të sakta dhe të freskëta. Ne do t'ju ofrojmë të dhëna të vlefshme 100% të sakta. Të gjitha të dhënat tona janë zgjedhja e dyfishtë dhe baza e lejes.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.  

Lista e numrave të telefonit në Tajlandë

Lista e numrave të telefonit të Tajlandës ju ndihmon të gjeni dhe prekni njerëzit e saktë të Tajlandës. Për të gjitha llojet e marketingut, lista e numrave të telefonit në Tajlandë do të jetë e dobishme për të arritur audiencën tuaj të synuar. Rrjedhimisht, duke marrë drejtime të reja dhe të përditësuara nga faqja e internetit më e fundit e bazës së të dhënave të postimeve, atëherë rrisni biznesin tuaj. Siç e dimë të gjithë, drejtimet e sakta gjithmonë rrisin shitjet, madje është shumë e dobishme edhe për rritjen e fitimit. Në këtë moment, ju mund të merrni listën tonë të numrave celularë në Tajlandë për të rritur të dyja përfitimet. Më e rëndësishmja, ne marrim shumë kohë dhe punojmë shumë për krijimin e bazave të të dhënave 100% autentike.

Keni frikë nga lista e numrave të telefonit celular të blerë në Tajlandë? Mos u shqetësoni këtu, ju keni një zgjidhje të shkëlqyer. Këtu, kjo zgjidhje e shkëlqyer është faqja jonë e internetit, Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve. Ne kemi një histori të gjatë të shitjes së bazave të të dhënave. Nëse vizitoni faqen tonë të internetit, atëherë mund të merrni një ide të saktë për faqet tona dhe shitjet. Gjithashtu, ne vazhdimisht u ofrojmë klientëve tanë një bazë të dhënash të kontakteve ligjore. Për këtë arsye, kënaqësia e klientit është objektivi ynë kryesor. Nëse ata janë të lumtur pasi kanë marrë të dhënat tona, atëherë ata do të rishikojnë faqen tonë të internetit. Në atë rast, faqja jonë e internetit është tani faqja më e madhe dhe më e mirë në platformën online. Ne po ju sigurojmë se do të keni sukses 100% si kërkesa juaj nëse blini nga ne. 

Lista e numrave celularë të konsumatorëve të Tajlandës

Lista e numrave të telefonit të Tajlandës

Lista e numrave celularë të Tajlandës do të jetë databaza juaj më e madhe e telemarketingut kur blini nga një sajt autentik. Prandaj, faqja e internetit më e fundit e bazës së të dhënave të postimeve mund të jetë zgjidhja juaj më e mirë për të gjetur të dhëna të shkëlqyera. Si rezultat, telemarketing do të jetë një qasje e shkëlqyer për gjenerimin e klientëve të rinj. Gjithashtu, ne e dimë se numrat e mirë dhe të freskët të telefonit duhet të rrisin shitjet e biznesit. Kjo është arsyeja pse në varësi të listës sonë të numrave të telefonit në Tajlandë, ajo duhet të rrisë fitimin e biznesit. Një listë aktive e numrave celularë të Tajlandës e bën atë më të dobishme për kompaninë tuaj. Atje, duhet të merrni një numër celular aktiv në Tajlandë për të blerë kohë. 

Tani e tutje, uebsajti më i fundit i bazës së të dhënave të postimeve do të sigurojë që ju duhet të merrni të dhëna më aktive dhe të pastra nga ne. Në të kundërt, me krenari mund të themi se lista jonë e numrave celularë në Tajlandë do të jetë shumë më e saktë se të tjerët. Kur blini numrat e telefonit celular në Tajlandë, lista e asaj kohe do të rritet përqindja juaj e telemarketingut.  

Përveç kësaj, lista e numrave të telefonit të Tajlandës do të zgjerojë biznesin tuaj kur punoni me listën tonë të kontakteve. Prandaj, ne po ofrojmë një listë të shkëlqyer të numrave të telefonit të Tajlandës në platformën online. Ju merrni shumë mundësi nga faqet tona për të gjitha kontaktet. Po kështu, mund të blini në një format të thjeshtë. Dhe mund të paguani përmes mënyrës suaj të disponueshme të pagesës. Pas kësaj, ky numër telefoni celular në Tajlandë mund t'ju kursejë kohën në blerjen e kutive. Ne garantojmë që ju kurrë nuk do të shkoni në një faqe tjetër interneti nëse blini vetëm një herë nga ne.

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 2500

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Çmimi i ri

$1000

Paketa 500K

Shuma e listës: 500,000

Çmimi i Kostos: 700 dollarë

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 250

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 100 dollarë

Shkarkoni Mostrën Falas

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Tajlandës

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur