Lista e Numrave të WhatsApp në Malajzi

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ju dha listën e numrave të whatsapp. Nëse ju pëlqen të blini listën e numrave të whatsapp, atëherë jeni vendi i duhur. Sidoqoftë, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën e përditësuar dhe të saktë të numrave celularë të regjistruar në whatsapp. Kështu, ju mund të merrni të gjitha të dhënat aktive dhe të vlefshme të whatsapp. Ju gjithashtu mund të krijoni listën e numrave të Whatsapp të njerëzve të synuar.

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ka më shumë se 3 miliardë listë numrash whatsapp nga vende të ndryshme. Dhe të gjithë njerëzit aktivë në whatsapp. Nëse mendoni të bëni fushata marketingu në whatsapp, atëherë mund të blini listën e numrave celularë të synuar në whatsapp. Gjithsesi, Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit ju jep një listë aktive dhe të saktë të numrit të whatsapp nga bota. Ju mund të porosisni tani për listën tuaj ws të bazës së të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e Numrave të WhatsApp në Malajzi

Lista e numrave WhatsApp të Malajzisë është një listë e besueshme e klientëve b2c për marketing dixhital. Këto të dhëna mund të jenë të dobishme për biznesin tuaj. Në fakt, ju mund të bëni promovime për të rritur vlerën e markës suaj tek ata. Ju gjithashtu mund të zhvilloni fushata shitjesh për t'i kthyer këto drejtime në klientë. Si e tillë, lista jonë është e përshtatshme për të gjitha llojet e marketingut në WhatsApp. Tani mund të siguroheni që përmbajtja juaj e marketingut të arrijë audiencën e duhur me listën tonë. Për më tepër, të gjitha drejtimet tona janë të freskëta dhe të sakta. Prandaj, mund të prisni që ajo të japë rezultatin më të mirë nga fushatat tuaja dhe t'ju sjellë shitje të reja me listën tonë të numrave WhatsApp në Malajzi. 

Lista e numrave WhatsApp në Malajzi mund t'ju ndihmojë të ekzekutoni fushata WhatsApp që mund t'ju sjellin klientë të rinj. Si e tillë, WhatsApp është platforma më e njohur e mesazheve në këtë moment. Ajo ka pothuajse 2 miliardë përdorues aktivë në muaj. Përveç kësaj, më shumë se gjysma e përdoruesve të tij hapin aplikacionet e tyre çdo ditë. Kështu, mund të jeni i sigurt që të dhënat tuaja do të shohin përmbajtjen tuaj me shkallën e lartë të hapjes. Të gjitha këto e kanë bërë WhatsApp-in një platformë shumë të dobishme për të drejtuar marketingun. 

Tani mund të dilni përpara të tjerëve në treg me listën tonë të numrave WhatsApp në Malajzi. Merrni drejtime reale për njerëzit nga Malajzia, përdorni ato për të marrë klientë të rinj dhe për të rritur kthimin e investimit të biznesit tuaj (ROI). Në fakt, ju mund t'i bëni të gjitha këto dhe më shumë me një çmim të lirë me listën tonë të verifikuar. 

Lista e numrave të telefonit Whatsapp të Malajzisë

Lista e Numrave të WhatsApp në Malajzi

Lista e numrave Whatsapp të Malajzisë mund të jetë një pasuri për biznesin tuaj. Si i tillë, shumë njerëz përdorin WhatsApp rregullisht. Përveç kësaj, është një aplikacion shumë i dobishëm. Së pari, ju lejon të dërgoni të gjitha llojet e përmbajtjeve te njerëzit. Nga imazhet dhe videot tek tekstet, ju mund të dërgoni çdo gjë te drejtuesit tuaj. Prandaj, ju mund të drejtoni të gjitha llojet e marketingut në të. Mundësitë janë të pakufishme këtu. Për më tepër, është falas të dërgoni mesazhe në WhatsApp. Kështu, ju mund t'i bëni të gjitha këto me një kosto minimale!

Ne kemi mbledhur listën tonë të numrave Whatsapp të Malajzisë për t'iu përshtatur të gjitha nevojave tuaja të marketingut. Tani ju mund t'i bëni njerëzit të blejnë lehtësisht shërbimet tuaja. Për shembull, ju mund t'i dërgoni katalogët e produkteve tuaja tek drejtuesit. Përveç kësaj, ju mund t'u dërgoni atyre foto të produkteve tuaja për t'i bindur. Ju gjithashtu mund t'u dërgoni atyre reklama video dhe oferta. Për më tepër, mund t'u dërgoni atyre mesazhe me tekst për t'i njoftuar për ofertat e reja. Lista jonë do të sigurojë që të gjitha këto të arrijnë audiencën e duhur. Pra, lista jonë e numrave WhatsApp të Malajzisë mund të jetë udhëzuesi juaj për klientët e rinj për më shumë fitim.

Paketa 5 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 5 Milion

Çmimi: $ 10,000

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 3 Milion

Çmimi: $ 6,000

Paketa 1 Milionë

Numrat totalë të WhatsApp: 1 Milion

Çmimi: $ 2,500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 500,000

Çmimi: $ 1,500

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 100,000

Çmimi: $ 800

Paketa 50K

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 50,000

Çmimi: $ 500

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 300 dollarë

Drejtuesit e lidhur