Ndërtoni ekipin e listës së postës elektronike


Baza e të dhënave të fundit të postimeve ka mbi anëtarët e ekipit ndërtues të listës së postave elektronike 10, të cilët ndërtojnë listën e postës elektronike për klientët tanë. Nëse mendoni të ndërtoni vetë lista të shënjestruara të postave elektronike, atëherë mund të zgjidhni cilindo person nga poshtë dhe ta punësoni. Nëse punësoni një person nga këtu, atëherë ai do të punojë në detyrën tuaj. ai do të ndërtojë listën e shënjestruar të emailit sipas kërkesës tuaj.

Këtu të gjithë ndërhyrësit tanë kanë më shumë përvojë vjet mbi 5 në ndërtimin e listës së postës elektronike. Ata do të ndërtojnë listat e shënjestruara të postave tuaja elektronike sipas kërkesës tuaj. Thjesht punësoni një person nga këtu dhe u jepni atyre udhëzime se çfarë lloji liste dëshironi të ndërtoni, atëherë mashtrimi ynë do të ndërtojë listën tuaj. Më e rëndësishmja kjo listë është unike dhe ajo vetëm për t'ju shitur. Kjo listë posedon vetëm ju.

Marrë me qira Personi i Ndërtuesit me Lista e Eksperiencave me përvojë.

Menaxheri i Ekipit tonë

sajahan ali

Emri: Md: Sajahan Alid

Titulli: Menaxher i gjenerimit kryesor

Shkalla e orarit: 25 $

Adresa: Majhira bypass, sajahanpur, B0gura

Numri i telefonit: + 8801723283638

Adresa e emailit: saju@latestdatabase.com

Edukimi: Diploma në shkencën e kompjuterave.

Përvoja: Menaxhimi i ekipit, menaxhimi i projektit, gjenerimi i plumbit, ndërtimi i listës së postës elektronike, gjenerimi i shënjestruar i plumbit, drejtimi i shitjeve, marketing i postës elektronike, menaxheri i marketingut me email, konsulent për marketing në email.

Menaxheri i Ekipit të Gjenerimit Drejtues (Baza e të dhënave më të fundit të postimeve)

Md: Sajahan Ali është kompania jonë menaxher i ekipit gjenerues të gjeneratës. Ai ka përvojë vjet 6 në punën e gjeneratës Lead. Ai është aktiv, i sinqertë, punëtor i fortë, person me përvojë për gjenerimin e plumbit. Nëse keni nevojë të ndërtoni ndonjë plumb të synuar, atëherë mund të punësoni këtë person. ky person do të ndërtojë listën tuaj të shënjestruar të emailit. Nën Sajahan Alid kanë përvojë 15 një person ekspert të gjeneratës së plumbit. Ai është menaxheri i ekipit. Kështu që nëse keni nevojë të ndërtoni plumb mund të punësoni këtë ekip. Ata do t'ju japin udhëzime të sakta dhe aktive dhe reale të emailit për ju.

Punësoni Sajahan Alid

mizanur rahman

Emri: Md: Mizanur Rahman

Titulli: Menaxher ndërtues i listës së postës elektronike

Shkalla e orarit: 25 $

Adresa: Majhira bypass, sajahanpur, B0gura

Numri i telefonit: + 8801723283638

Adresa e postës elektronike: mijan@latestdatabase.com

Edukimi: Diploma në shkencën e kompjuterave.

Përvoja: Menaxhimi i ekipit, menaxhimi i projektit, lista e postës elektronike, lista e telefonit, ndërtimi i listës së postës elektronike, gjenerimi i plumbit, drejtimi i shitjeve, marketing i postës elektronike, menaxheri i marketingut me email, konsulent për marketing në email.

Menaxheri i Ekipit të Ndërtuesit të Listës E-mail (Baza e të dhënave të fundit të postimeve)

Md: Mizanur Rahman është lista e emailit të kompanisë sonë, menaxher i ekipit të ndërtuar. Ai ka përvojë vjet 6 për të punuar në listën e postave elektronike. Ai është aktiv, i sinqertë, punëtor i fortë, person me përvojë për ndërtimin e listës së targuar të postës elektronike. Nëse keni nevojë të ndërtoni ndonjë listë të shënjestruar të emailit, atëherë mund ta punësoni këtë person. ky person do të ndërtojë listën tuaj të shënjestruar të emailit. Nën Mizanur Rahman kanë përvojë 10 një person ekspert të gjeneratës së plumbit. Ai është menaxheri i ekipit. Pra, nëse keni nevojë për të ndërtuar listën e postës elektronike mund të punësoni këtë ekip. Ata do t'ju japin udhëzime të sakta dhe aktive dhe reale të emailit për ju.

Punësoni Mizanur Rahman

Kontaktoni Anëtarin e Ekipit