Lista e Numrave të Telefonit në Tajvan

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e Numrave të Telefonit në Tajvan

Lista e numrave të telefonit të Tajvanit është një bazë të dhënash e madhe e kontakteve b2c. Si të tillë, numrat në këtë listë u përkasin njerëzve realë. Prandaj, mund të prisni përgjigje aktive nga fushatat tuaja të marketingut. Në fakt, ne jemi shumë të kujdesshëm kur shtojmë numrat në listë. Ekipi ynë mbledh gjithmonë numrat nga burime të besueshme. Përveç kësaj, ne heqim numrat joaktivë dhe të rremë përpara se t'i shtojmë në listë. Kështu, lista jonë ju jep rezultatet më të mira nga fushatat tuaja. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve mund të jetë burimi juaj më i mirë i listës së numrave të telefonit në Tajvan. Ju mund të rrisni lehtësisht shitjet dhe fitimin tuaj nëse përdorni listën tonë.

Lista e numrave të telefonit të Tajvanit përmban numra realë celularë që mund të jenë një pasuri për ju. Ju mund t'i përdorni këta numra për të gjitha llojet e telemarketingut. Megjithatë, nëse numrat në listën tuaj janë të rreme, atëherë fushatat tuaja do të dështojnë. Një listë e keqe vetëm do të humbasë paratë dhe kohën tuaj. Prandaj, duhet të jeni të kujdesshëm kur blini listën e numrave tuaj të telefonit. Gjithmonë duhet të zgjidhni një kompani të besueshme si Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit për listën e numrave tuaj celular.

Lista e numrave të telefonit të Tajvanit sipas bazës së të dhënave më të fundit të postimeve mund ta ndihmojë shumë biznesin tuaj. Si i tillë, ne kemi një përvojë të gjatë në treg. Përveç kësaj, ne kemi një reputacion të mirë për shkak të shërbimit tonë. Kështu, ju mund të blini listën tuaj të numrave celularë në Tajvan nga ne pa asnjë shqetësim. Tani mund të merrni kthimin më të mirë të investimit (ROI) me listën tonë.

Lista e numrave celularë të konsumatorëve të Tajvanit

Lista e Numrave të Telefonit në Tajvan

Lista e numrave celularë të Tajvanit mund të jetë udhëzuesi juaj për telemarketing. Si i tillë, telemarketing është një nga format më të dobishme të marketingut. Mund të jetë me përfitim të madh për biznesin tuaj. Përveç kësaj, është më pak e kushtueshme se shumë strategji të tjera. Kështu, ju mund të fitoni të ardhura të reja me një kosto më të ulët me të. Nga telefonatat e ftohta te telefonatat e automatizuara, lista jonë është e përshtatshme për të gjithë. Prandaj, ju lejon të drejtoni shumë fushata në një kohë të shkurtër. Tani mund të kurseni para dhe kohë me listën tonë të numrave të telefonit në Tajvan.

Lista e numrave celularë të Tajvanit do të sigurojë që marketingu juaj të arrijë audiencën e duhur. Do t'ju japë një bazë të dhënash për të udhëhequr ofertat dhe promovimet tuaja në turmën tuaj të synuar. Për më tepër, ju mund të drejtoni të gjitha llojet e fushatave telemarketing me të. Për shembull, mund t'i telefononi të ftohtë drejtuesit për t'i bërë ata të blejnë produktet ose shërbimin tuaj. Përveç kësaj, ju gjithashtu mund t'u tregoni atyre për ofertat dhe promovimet e reja. Për më tepër, ju mund të drejtoni fushata me SMS me shumicë për të arritur të gjithë klientët në të njëjtën kohë. Shkurtimisht, lista jonë do t'i sigurojë rezultatet tuaja të reja të shitjeve për të fituar më shumë klientë për biznesin tuaj.

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Çmimi: $ 1500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 1,000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 150 dollarë

Merrni Shembullin tuaj Falas Këtu

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Tajvanit

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur