Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e numrave të telefonit në Gjermani

Lista e numrave të telefonit të Gjermanisë në bazën e fundit të të dhënave të postimeve, tani mund të blini. Shesim edhe këtë numër telefoni të Gjermanisë me çmim të ulët. Por Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit nuk ofron shërbim të keq vetëm sepse kushton më pak. Pra, ju mund të blini bazën e të dhënave të listës së numrave të telefonit celular në Gjermani nga çdo vend. Në një moment, nëse doni të realizoni një plan marketingu. Lista e numrave të telefonisë së ftohtë të Gjermanisë mund t'ju ndihmojë të vini në kontakt me njerëz të vërtetë në Gjermani. Edhe ne e krijojmë këtë bazë të dhënash me të dhëna të përditësuara të gjermanëve. Për këtë arsye, ne duhet të komunikojmë me burimet tona të besueshme dhe platformat online. Pra, saktësia e të dhënave tona është kaq e lartë. Për më tepër, ne përditësojmë rregullisht të dhënat e listës së numrave të telefonit të Gjermanisë.

Në fakt, lista e numrave të telefonit të Gjermanisë mund t'ju lidhë me gjermanët. Ka edhe shumë qytete të mëdha, si Berlini, Hamburgu, Mynihu dhe Këlni. Edhe Frankfurt, Shtutgart, Dusseldorf dhe Dortmund shumë të tjerë. Lista e numrave të telefonatave të ftohtë të Gjermanisë ka gjithashtu numrat e telefonit për këto qytete.

Nga ana tjetër, nëse keni ndonjë problem me listën e numrave të telefonit të Gjermanisë, mund të na kontaktoni në çdo kohë. Pra, ekspertët më të fundit të të dhënave të bazës së të dhënave të postimeve po punojnë gjatë gjithë kohës. Supozoni se keni gjetur më shumë se 5% të dhëna të fryrjes. Ne do të jemi të lumtur t'ju japim një garanci të re. Edhe të gjitha të dhënat janë sipas GDPR.

0 milion
Numrat e telefonit gjerman

Lista e numrave celularë të konsumatorëve të Gjermanisë

Lista e numrave të telefonit të Gjermanisë

Nëse blini një listë të numrave celularë në Gjermani, mund të filloni gjithashtu telemarketing. Në fakt, mund ta përdorni për të bërë telefonata të ftohta dhe për të dërguar mesazhe marketingu SMS. Lista e numrave të kontaktit në Gjermani është një nga produktet më të njohura. Në fakt, kjo është gjëja më interesante. Nga baza e fundit e të dhënave të postimeve, mund të blini numrin celular të Gjermanisë.

Në të njëjtën mënyrë, lista e numrave celularë për Gjermaninë. Ju mund të paguani për të si të dëshironi. Prandaj, mund të kontaktoni CRM-në tonë për ndihmën tuaj më të madhe. Mund të gjeni informacione kontakti, adresa postare, qytete, kode postare dhe shumë më tepër në listë. Pra, blini një listë numrash telefoni në Gjermani dhe filloni marketingun. Që biznesi juaj të rritet, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit ju jep një listë të numrave celularë të Gjermanisë me më shumë se 95% informacion të saktë.

Pra, është e lehtë të përdorësh ndonjë nga mjetet më të reja CRM me të dhënat tona. Por mund ta dërgoni të renë nëse keni një CRM të vjetër. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të fitoni para me numrin e telefonit celular të Gjermanisë.

Blej Lista e numrave të kontaktit në Gjermani

Mbi të gjitha, është e lehtë të blesh listën e numrave të telefonit celular të Gjermanisë nga Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve. Nëse blini numrin e telefonit celular në Gjermani. Ju gjithashtu mund të siguroheni që të gjithë në Gjermani të dinë për markën, produktin ose shërbimin tuaj. A do ta humbisni mundësinë për t'u rritur? Pra, përdorimi i bazës së të dhënave më të fundit të postimeve e bën më të lehtë kryerjen e telemarketingut, marketingut me SMS dhe thirrjeve të ftohta.

Keni nevojë të blini listën e numrave të telefonit celular në Gjermani? Ju gjithashtu mund të flisni me ekspertët tanë për të dhënat në çdo kohë. Rreth listës së numrave të telefonit të Gjermanisë. Gjithashtu, baza e fundit e të dhënave të postimeve kontrollon dy herë listën e numrave të telefonatave të ftohta të Gjermanisë. Dhe përditësoni informacionin shpesh. Pra, duhen minuta për t'ju dërguar të dhëna në formatin Excel ose CSV pasi të paguhemi. Sepse nëse përdorni telefonata të ftohta, marketing me SMS dhe telemarketing. Ju patjetër do të merrni përgjigje dhe shitjet tuaja duhet të rriten.

Paketa 6 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 6 Milion

Çmimi: $ 6,000

Paketa e Plotë 3 Milionë

Lista e përfshirë:

  • Emri i personit të kontaktit
  • adresa e kontaktit
  • Numri i telefonit
  • Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

 

Para Çmimit

Çmimi: $ 13,500

Çmimi i ri

$ 4,500

Paketa 2 Miliona

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 2 Milion

Çmimi: $ 3,000

Paketa 1 Miliona

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Çmimi: $ 1,500

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10k

Çmimi provues: 149 dollarë

Shkarkoni mostrën gjermane falas

Numri i telefonit celular të Gjermanisë

Numri i telefonit celular të Gjermanisë është një shërbim me pagesë në Gjermani. Ju gjithashtu mund të shtoni filtrat tuaj në listën e numrave të telefonit të Gjermanisë. Do të merrni rezultate më të mira dhe më shumë përfitime. Pra, lista e numrave të telefonit në Gjermani është një mënyrë që një biznes të tregtohet dhe të rritet. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve siguron që informacioni që ju japim është i saktë në më shumë se 95% të rasteve.

Edhe ju mund të blini numrin e telefonit celular të Gjermanisë në çdo kohë. Sepse Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit është aktive 24/7. Në fund, të gjitha mjetet CRM do të mbështesin listën e numrave të telefonit të Gjermanisë. Pra, është e lehtë të përdorësh ndonjë nga mjetet më të reja CRM me të dhënat tona. Por mund ta dërgoni të renë nëse keni një CRM të vjetër. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të fitoni para me numrin e telefonit celular të Gjermanisë.

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur