Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania më e madhe e ofruesit të bazës së të dhënave. Ne kemi më shumë se 300 milionë listë emailesh të biznesit (b2b) dhe bazën e të dhënave të emaileve të 400 milionë konsumatorëve (b2c). Gjithashtu 5 miliardë të dhëna për numrat e telefonit celular. Dhe 2 miliardë të dhëna të përdoruesve të whatsapp. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron gjithmonë të dhëna të sakta dhe të freskëta. Ne do t'ju ofrojmë të dhëna të vlefshme 100% të sakta. Të gjitha të dhënat tona janë zgjedhja e dyfishtë dhe baza e lejes.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.  

Lista e Numrave të Telefonit në Danimarkë

Lista e numrave të telefonit të Danimarkës nga Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është një shërbim me pagesë. Pra, mund të blini listën e numrave të telefonit të Danimarkës për Danimarkën nga faqja jonë. Në listë, ne kemi kaq shumë gjëra për të ofruar. Kjo do t'ju ndihmojë të merrni drejtime për shitjet B2C. Do të merrni gjithashtu një adresë postare, një numër telefoni dhe shumë më tepër informacion. Përveç kësaj, gjinia, marrëdhënia dhe puna janë gjithashtu të disponueshme në listë. Ju madje mund të shtoni filtrat tuaj. Pra, lista e numrave celularë të Danimarkës ndryshon mënyrën se si i bëni gjërat.

Lista e numrave të telefonit të Danimarkës mund të ndryshojë strategjinë tuaj të biznesit në Danimarkë. Për shkak të kësaj, baza e fundit e të dhënave të postimeve merr shumë kërkesa për numrin e telefonit celular të Danimarkës. Ndërkohë, mund ta përdorni për Telemarketing, SMS Marketing dhe Thirrje të Ftohtë. Më e rëndësishmja, eksperti ynë për të dhënat mund t'ju ndihmojë me planin tuaj të marketingut në çdo kohë, ditë apo natë.

Gjithashtu, lista e numrave të telefonit të Danimarkës ju ndihmon të vini në kontakt me njerëzit në Danimarkë. Të tilla si, Kopenhagen, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde dhe shumë qytete të tjera të Danimarkës janë të dhëna. Nëse dëshironi të bëni biznes në Danimarkë, duhet të blini listën e numrave të telefonit të Danimarkës.

Lista e numrave celularë të konsumatorëve të Danimarkës

Lista e Numrave të Telefonit në Danimarkë

Përfundimisht, ne do të shesim listën e numrave celularë të Danimarkës për zgjidhjen më të fundit CRM. Nga ana tjetër, pasi të paguani për listën, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit do t'ju dërgojë me email. Lista e numrave të telefonit të Danimarkës është e lehtë për t'u marrë në një skedar Excel ose CSV. Pas kësaj, ju mund ta shtoni atë në CRM tuaj dhe të filloni marketingun. Danezët kanë shumë sens kur bëhet fjalë për zgjedhjen e produkteve të reja. Pra, nëse filloni një biznes të ri ose tashmë keni një të tillë, duhet ta dini këtë. Pastaj lista e numrave të telefonit të Danimarkës është një përforcues.

Gjithashtu, ju duhet lista e numrave celularë të Danimarkës ose lista e numrave të telefonit të Danimarkës që të dyja janë të njëjta. Megjithatë, ju mund t'i shisni gjërat njerëzve të vërtetë. Por jo për njerëzit që kanë vdekur ose nuk jetojnë në Danimarkë. Pra, baza e fundit e të dhënave të postimeve po jep informacion që është më shumë se 95% i saktë. Mbi të gjitha, kontrolloni dokumentet dy herë përpara se t'ju dërgoni bazën e të dhënave më të fundit të postimeve për produktin. 

3 milionë të dhëna

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3000000

Çmimi: $ 4,000

1 milionë të dhëna

Lista e përfshirë:

  • Emri i personit të kontaktit
  • adresa e kontaktit
  • Numri i telefonit
  • Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1000000

Çmimi: $ 1500

Paketa e të dhënave 500 mijë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 1,000

Paketa e të dhënave të vogla

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 150 dollarë

Shkarkoni Mostrën Falas

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Danimarkës

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur