Lista e numrave të telefonit në Jordan

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e numrave të telefonit në Jordan

Lista e numrave të telefonit Jordan me një çmim me shumicë. Listat e numrave të celularëve janë në shitje në bazën e fundit të të dhënave të postimeve. Pra, mund të blini një listë të numrave të telefonit celular dhe të filloni të shisni. Nga ana tjetër, lista jonë e numrave të telefonit është ndërtuar bazuar në GDPR. Amman, Zarqa, Irbid, Russeifa, Wadi Al Seer, Adjlun dhe Aqaba janë qytetet më të rëndësishme në Jordani. Pra, lista e numrave të telefonit Jordan do të ketë të gjitha informacionet e kontaktit për të gjitha këto qytete. Në listë do të gjeni emrin e personit, adresën, qytetin, kodin postar, vendin e punës, etj.

Gjithashtu, ne përgatisim listën e numrave të telefonit të Jordanisë për telemarketing. Por ju mund të tregtoni produktin ose shërbimin tuaj përmes telefonatave të ftohta dhe SMS. Për marketing, gjëja më e rëndësishme është që numri i celularit të jetë i saktë. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve shet informacion të saktë më shumë se 95% të rasteve. Por nëse më shumë se 5% e emaileve tuaja kthehen, ne do t'ju dërgojmë me kënaqësi një të re.

Ndërkohë, mund të blini një listë numrash telefoni Jordan duke përdorur çdo mënyrë pagese. Në fund të fundit, lista e saktë e numrave të telefonit të bazës së të dhënave më të fundit të postimeve ju kursen kohë dhe para. Pas kësaj, ju do të merrni numrin e telefonit celular kur të paguani për të. Ne do t'ju dërgojmë informacionin në një skedar Excel ose CSV. Kur njerëzit blejnë një listë të numrave të telefonit celular, ata gjithashtu marrin këshilla se si të tregtojnë. Në fakt, ekspertët tanë të të dhënave ju tregojnë për atë që kanë mësuar.

Lista e listës së numrave celularë të konsumatorëve të Jordanisë

Lista e numrave të telefonit në Jordan

Lista e numrave celular të Jordanisë që mund të merrni nga kudo. Në planin afatgjatë, lista e numrave të telefonit të Jordanisë mund t'ju ndihmojë të përmirësoheni në marketing. Këto ditë, numrat e telefonit celular bëjnë një prospekt të ri. Në të njëjtën kohë, një listë e saktë e numrave të telefonit celular ndihmon në ndërtimin e një komunikimi të mirë. Pra, jepini vetes shanse të reja. Në fakt, një listë numrash telefoni ju ndihmon të mbani kontakte me klientët me kalimin e kohës. Ju nuk mund të gjeni klientë të mundshëm nëse nuk keni një listë të numrave të saktë të telefonit celular. Ju mund ta rritni biznesin tuaj me ndihmën e bazës së të dhënave më të fundit të postimeve. Pra, ju mund të blini listat e numrave të telefonit celular nga ne.

Gjithashtu, ne kemi listën e numrave celular Jordan për shitje me një çmim të ulët. Sepse Baza e të Dhënave të fundit të Postimeve dëshiron që ju të rriteni më shpejt. Pra, ne përdorëm burime të besueshme për të bërë këtë listë të numrave të telefonit Jordan. Ata marrin informacionin nga njerëzit që blejnë gjëra në internet dhe personalisht. Para se t'ju dërgojmë informacionin, ne e kontrollojmë atë dy herë. Pra, ju mund të merrni informacion që është më shumë se 95% i saktë. Pas kësaj, një person dhe një kompjuter kontrollojnë të dhënat dhe ne jua dërgojmë brenda pak minutash. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ka të gjitha të dhënat që ju mund të merrni ligjërisht në duart tuaja.

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Çmimi: $ 1500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 1,000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 150 dollarë

Merrni Shembullin tuaj Falas Këtu

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit Jordan

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur