AF SQ AR HY BE BG CA NY ZH-CN ZH-TW CO HR CS DA NL EN EO ET TL FI FR GL KA DE EL HI HU ID GA IT JA JW KM KO KY LO LA LV LT LB ML NO PS PL PT RO RU SK SL ES SV TH TR UK UZ VI ZU

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e Numrave të Telefonit në Malajzi

Lista e numrave të telefonit të Malajzisë është tani e disponueshme në bazën e të dhënave më të fundit të postimeve. Do të vijë tek ju me një çmim shumë të ulët. Pasi të keni marrë listën e numrave të celularit, mund të shihni se si dhe çfarë ju ofrojmë dhe ju ofrojmë. Për më tepër, është mirë të blini të dhëna telemarketing për çdo biznes. Prandaj, ju mund të shkoni përtej zonës tuaj përmes kësaj Lista e numrave të telefonit të Malajzisë. Prandaj, duke parë tregun aktual, është koha e duhur për të marrë shërbimin e telemarketing dhe marketingut SMS për të gjithë. Tani, le të flasim se si mund t'ju ndihmojë në punën tuaj të përditshme. Së pari, lista e numrave celularë është për të gjithë ata që duan të fillojnë të promovojnë produktet ose shërbimet e tyre.

Për më tepër, blerja e kësaj liste të numrave të telefonit të Malajzisë do t'ju japë më shumë konsumatorë. Përsëri, ju mund të mbani një marrëdhënie të shëndetshme me klientët tuaj aktual. Kjo do të kursejë para dhe kohë. Pra, ne, Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve, ju sugjerojmë të vizitoni faqen tonë dhe të shihni se çfarë mund t'ju shërbejmë. Përsëri, procesi që ndjekim për të mbledhur bazën e të dhënave është unik nga të gjithë.

Sidoqoftë, lista e numrave celularë të Malajzisë nuk është një bazë e të dhënave e zakonshme e numrave celularë. Mund ta përdorni për biznesin tuaj dhe marketingun promovues të kompanisë. Gjithashtu, ju mund të kandidoni dhe të reklamoni në të gjithë Malajzinë me listën e numrave të telefonit celular. Baza e fundit e të dhënave të postimeve do t'ju japë mbështetje të plotë në çdo fazë, dhe ky është një premtim që ne e mbajmë.

0milion
Numrat e telefonit në Malajzi

Lista e numrave celularë në Malajzi

Lista e numrave të telefonit në Malajzi

Gjithsesi, lista e numrave celularë të Malajzisë përmban gjithashtu bazën e të dhënave të numrave celularë të kontaktit të njerëzve të Malavi. Kjo listë e numrave celularë nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit do t'ju japë një listë pothuajse 100% të saktë dhe të freskët të numrave të telefonit. Në mënyrë të ngjashme, baza e fundit e të dhënave të postimeve mund t'ju japë përditësime të rregullta dhe një listë aktive të numrave të telefonit të Malajzisë. Për më tepër, ekipi ynë i ekspertëve merr të dhëna nga burime të ndryshme të besueshme, siç thamë më herët. Pra, mos u shqetësoni për marrjen e informacionit të gabuar. Nga e para tek e fundit, ne sigurohemi që asnjë nga të dhënat tona të mos ju ndihmojë. Kjo është për shkak se kjo mund të ndryshojë lojën nëse merrni të dhëna të sakta dhe të freskëta. Kjo gjithashtu do t'ju lejojë të largoni kompaninë tuaj jashtë vendit. Por për këtë, ju duhet të përdorni bazën e të dhënave të kontaktit në mënyrën e duhur.

Për shembull, ne kemi përfshirë këtu miliona lista të numrave celularë të konsumatorëve. Pastaj përsëri, shërbimi ynë është plot me informacion të plotë. Gjithashtu, është një listë e tërë kontaktesh nga Malajzia; ju mund ta merrni këtë për qëllime të tjera. Baza jonë e të dhënave për të gjithë konsumatorët është e vlefshme dhe e verifikuar. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është një nga kompanitë më të mira të ofrimit të shërbimeve të bazës së të dhënave. Në këtë listë të telefonave të konsumatorëve, mund të merrni kontakte të plota si emri, adresa, emri i qytetit, kodi postar, profesioni, etj. Siç e dimë të gjithë, faqja jonë është e njohur në mbarë botën. Prandaj, kjo me siguri do t'ju japë më shumë drejtime në shitje duke marrë listën tonë të telefonave celularë.

Blej Databaza e Numrave të Telefonit Malajzia

Blini bazën e të dhënave të numrave të telefonit në Malajzi për të mirën tuaj. Përsëri, blerja e listës së numrave të telefonit celular të Malajzisë do t'ju ndihmojë të promovoni idetë tuaja në të gjithë Malajzinë. Nëse dëshironi të blini bazën e të dhënave të numrave të telefonit celular, thjesht na trokasni. Në Malajzi, është jetike të marrësh numrin e kontaktit. Pa blerë numrin e telefonit celular të Malajzisë, nuk do të shihni shumë sukses në planin afatgjatë. Gjithashtu, mund të shihni dhe blini listën e numrave të telefonit të vendeve të tjera nga faqja jonë e internetit. Një fushatë e suksesshme marketingu mbështetet në të ditur se kë të synoni. Përsëri, dërgimi i mesazheve tek audienca e duhur është gjithashtu çelësi i suksesit. Shumë njerëz blejnë listat e numrave celularë, por nuk arrijnë të arrijnë personin e duhur. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ju siguron që kjo nuk do të ndodhë tani e tutje.

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ju ndihmon të gjeni kontaktet e njerëzve që ju nevojiten për biznesin tuaj. Tani mund të synoni lehtësisht klientët tuaj dhe të promovoni produktet tuaja. Kjo platformë që ne sjellim për ju do t'ju sjellë shumë kanale më të avancuara për marketingun tuaj. Fushata të mëdha reklamuese janë të mundshme me këtë. Ju jep më shumë të dhëna për të përmirësuar zgjidhjet tuaja të marketingut

Paketa 11 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 11 Milion

Çmimi: $ 11,000

Paketa 5 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 5 Milion

Çmimi: $ 7,500

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Çmimi: $ 1,500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 1,000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 150 dollarë

Shkarkoni Mostrën Falas

Lista e numrave të telefonit celular të Malajzisë

Lista e numrave të telefonit celular të Malajzisë është e zakonshme për të gjithë kompanitë që duan më shumë prioritet. Këto të dhëna aktive janë për njerëzit që duan të konkurrojnë në nivelin më të lartë. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve mund t'ju japë mbështetje pasi ne jemi faqja më e besueshme. Përsëri, ne jemi faqet e pakta që japin të dhëna konstante. Numri i telefonit celular të Malajzisë jo vetëm që do t'ju ndihmojë të rriteni, por gjithashtu do t'ju paguajë atë që investoni. Për më tepër, ju mund të shfletoni shpejt për të hyrë në shumë konsumatorë të synuar me këtë. Pavarësisht, për të arritur tek konsumatorët dhe tregu, merrni këtë. Më pas shisni të gjitha produktet dhe shërbimet e kompanisë suaj përmes kësaj liste të numrave celularë. Këto mund ta bëjnë shërbimin tuaj ndaj klientit më efektiv dhe më të besueshëm për të bindur klientin tuaj për të blerë produktet ose shërbimet tuaja.

Sidoqoftë, lista e numrave celularë të Malajzisë do t'ju japë rezultate të mira për fushatat tuaja të marketingut në internet. Klikoni "Shto në shportë" për të blerë një numër të ri telefoni lokal ose pa pagesë. Kërkoni për të gjithë numrat e disponueshëm të celularëve duke përdorur filtrat e dhënë në kërkim dhe blini listën e numrave të telefonit të Malajzisë. 

 Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit premton se ne do t'ju ofrojmë të gjithë mbështetjen që ju nevojitet për biznesin tuaj. Mund të na kontaktoni në qendrën tonë të shërbimit. E mbajmë të hapur 24/7 orë për adhurimin tuaj. Përsëri, numri i telefonit celular të Malajzisë është vetëm një shërbim pagese një herë. Pas blerjes, duhet të shkarkoni skedarin. Pra, pa menduar më tej, shkoni për shërbimin.

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur